reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
silentenigma oby nie był taki serowaty bo to mogłaby być jakaś infekcja i trzeba było do gin po globulki jakieś.ale pewnie to ciążowy po prostu:)
magda_mr my się chyba nie znamy,witam i życzę pomyslnego roku 2011! dla Ciebie lepszy będzie na pewno.przytulam mocno:(

hej kobietki

w nowym roku życzę samych pieknych i radosnych chwil , książkowych ciąż, zielonych świateł i owocnych staranek
a nowym mamom które się tu pojawią życzę i proszę by tu zostały tu znajdziecie zrozumienie i spokój

a moja Wercia jest po pierwszym w swoim życiu sylwestrowym balu kurcze panna mi powoli rośnie

Hejka babeczki!

Witam w Nowym Roczku

My wczoraj przespaliśmy prawie cały dzień :-D Bawiliśmy się wspaniale do piątej rano :tak: Stary rok zostawiliśmy za sobą i nie chcemy się oglądać za siebie. Z nowymi nadziejami patrzymy w przyszłość, czego i Wam życzę.

Kłaczku z tym wiekiem moim, to ja tylko cytowałam lekarza. Wiesz w tym kraju tylko celebrytek nie uważa się za babcie. Jak masz kasę i sławę, to wszystko Ci wolno. Jak jesteś zwykłym zjadaczem chleba, to stanowisz tylko problem, bo jeszcze będziesz coś chciała na NFZ:szok:, więc czterdziestka (którą skończyłam w listopadzie 2010) to wiek, w którym należy zostać babcią a nie matką.

Lilijanko to było "ó", bo ja cholera, chyba niezdiagnozowanym dyslektykiem jestem :-D

Suwaczek zlikwidowany. Nie było tematu :-D

Buźka dla wszystkich bez wyjątku

Owieczko mój suwaczek jest taki, bo miałam zaśniad groniasty częściowy, po którym trzeba rok odczekać. Tak w ogóle, po dwóch nieudanych próbach lekarz powiedział, ze nie powinniśmy się już starać o dziecko, bo pewnie z powodu mojego wieku coś nie wychodzi. My jednak podjęliśmy decyzję, ze za rok spróbujemy ostatni raz. Do trzech razy sztuka :)

co to za baran z tego lekarza..moja ciocia ma ok 47 lat i w ciagu 3 lat urodziła kolejną 2 dzieci..tzn w grudniu rodzi to 2 dziecko. tez jest po poronieniu. lat mamy tyle na ile sie czujemy, a na dziecko nigdy nie jest za pozno..

szczesliwego nowe roku..ja spedzilam poczatek roku prawie w łóżku z najprawdopodobniej angina

Marysiu myślę, że dla lekarza najlepszą pacjentką, jest taka, z którą nie ma żadnych problemów. Po co się wysilać. Jeszcze by się przepracował biedaczek. Ja mam podejrzenia, że nasz problem nie leży wcale po mojej stronie, bo z wojskiem mojego męża był problem od początku i może to jest przyczyna. No nic spróbujemy może akurat coś zwojujemy. Pozdrawiam

Witam się w Nowym Roku,

Marysia-wracaj do zdrówka ,ja wczoraj leczyłam kaca I TO MEGA KACA ,a dziś musiałam wstać o 5 rano na renament w sklepie i ledwo chodze, dlatego wypiłam coldrex i zaległam z laptopem w wyrku.

ogólnie nie mam siły :zawstydzona/y:

reklama
Kobietko kuruj się! Ja przetrwałam bez kaca, chociaż wypiłam więcej niż kiedykolwiek i zdziwiona jestem tym faktem :confused: Normalnie, to bym chorowała, że hej!
Myślę, że to dobry znak na nowy, lepszy rok :tak::-D

Do góry