reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
Kochane moje
życzę Wam spokoju, spełnienia najskrytszych marzeń,
mamuskom - radości z każdej chwili spędzonej z dzieciaczkami
ciężarówkom - spokojnych miesięcy bezbolesnych i szybkich porodów w terminie
staraczkom - by każdy dzien starankowy był owocny a kazdy test pokazywał upragnione dwie kreseczki
czekającym na zielone światło - cierpliwości i wytrwalości
Aniołkowe mamy przytulam i wiem że każda utuli w ramionach swoje dzieciątko
życzę Wam spokoju, spełnienia najskrytszych marzeń,
mamuskom - radości z każdej chwili spędzonej z dzieciaczkami
ciężarówkom - spokojnych miesięcy bezbolesnych i szybkich porodów w terminie
staraczkom - by każdy dzien starankowy był owocny a kazdy test pokazywał upragnione dwie kreseczki
czekającym na zielone światło - cierpliwości i wytrwalości
Aniołkowe mamy przytulam i wiem że każda utuli w ramionach swoje dzieciątko
kochane
może mało się udzielam ale za to pilnie śledze wasze losy
stad mam też dla siebie nadzieje na własny cud i szczęści :-)
z okazji nadchodzących świąt życzę:
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!
MALWINA
może mało się udzielam ale za to pilnie śledze wasze losy
stad mam też dla siebie nadzieje na własny cud i szczęści :-)
z okazji nadchodzących świąt życzę:
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!
MALWINA
Dziewczyny, dla mnie te święta też będą staszne. Cały czas siedzę w pracy i pracę zabieram do domu, tylko po to, żeby nie myśleć o tym, co mnie spotkało. Czuję się, jak pracoholiczka, ale tylko to mi pomaga. Juto jestem na przymusowym urlopie, choć broniłam się rękoma i nogami, żeby przyjść do pracy. Cieszę się, że te święta wypadają w weekend, mam nadzieję, że szybko miną - bez zbędnego przedłużania.
Miały to być najszczęślisze święta, a będą najgorsze
Życzę Wam spokoju i wiary w "mały cud"
Miały to być najszczęślisze święta, a będą najgorsze
Życzę Wam spokoju i wiary w "mały cud"
Zobacz załącznik 311557życzę wam małych płaczących dzidziusiów(zdjęcie w załączniku hihi moje staraczki kochane! i cudownych boboseksówi jak już nie raz mówiłam 2011 będzie wasz!
dziewczynkom czekającym na zielone światełko żeby ten czas szybko minął i potem czyli w 2011 życze wam jak wyżej staraczkom
nowe aniołkowe mamy mocno ściskam !!! a zdjecia mojego niunia to dowód ,że można i wszystkim nam się uda!
buziam was wszystkie bez wyjątku!!!!
Talf kochana przytulam...następne święta będą twoje tak jak te moje,a poprzednie całe przepłakałam więc wiem co mówię!
dziewczynkom czekającym na zielone światełko żeby ten czas szybko minął i potem czyli w 2011 życze wam jak wyżej staraczkom
nowe aniołkowe mamy mocno ściskam !!! a zdjecia mojego niunia to dowód ,że można i wszystkim nam się uda!
buziam was wszystkie bez wyjątku!!!!
Talf kochana przytulam...następne święta będą twoje tak jak te moje,a poprzednie całe przepłakałam więc wiem co mówię!
Ostatnia edycja:
karolcia81
czekam na szczęście.....
Kochane....
jutro już nie będzie czasu
wiem, ze to będą straszne święta dla większości z nas....
cały czas będzie z nami jedno słowo "miało" : miało być inaczej, miało być z nami, miał być brzuszek....
Ale pamiętajcie nasze Aniołki będą z nami w ten szczególny czas...a zwłaszcza teraz....gdy pojawi się na niebie pierwsza gwiazdka....to właśnie one, w tym białym opłatku, którym się dzielimy z tymi których kochamy...też będą one...w światełku na choince, w każdej myśli i każdym słowie....nasze skarby będą z nami...
a to jedno puste nakrycie będzie miało dla nas symboliczne znaczenie...które tylko my odkryjemy....
W tą jedną wyjątową chwilę, każdy z naszych bliskich będzie nam życzył spełnienia właśnie tego jednego najważniejszego marzenia.....
Właśnie w jutrzejszy wieczór myśli nas wszystkich będą biegły tam wysoko, pod chmury do naszych Dzieci....
kochane moje to będzie magiczny wieczór...i wszystkie życzenia muszą się spełnić....
i tego właśnie sobie i Wam życzę z całego serduszka....
jutro już nie będzie czasu
wiem, ze to będą straszne święta dla większości z nas....
cały czas będzie z nami jedno słowo "miało" : miało być inaczej, miało być z nami, miał być brzuszek....
Ale pamiętajcie nasze Aniołki będą z nami w ten szczególny czas...a zwłaszcza teraz....gdy pojawi się na niebie pierwsza gwiazdka....to właśnie one, w tym białym opłatku, którym się dzielimy z tymi których kochamy...też będą one...w światełku na choince, w każdej myśli i każdym słowie....nasze skarby będą z nami...
a to jedno puste nakrycie będzie miało dla nas symboliczne znaczenie...które tylko my odkryjemy....
W tą jedną wyjątową chwilę, każdy z naszych bliskich będzie nam życzył spełnienia właśnie tego jednego najważniejszego marzenia.....
Właśnie w jutrzejszy wieczór myśli nas wszystkich będą biegły tam wysoko, pod chmury do naszych Dzieci....
kochane moje to będzie magiczny wieczór...i wszystkie życzenia muszą się spełnić....
i tego właśnie sobie i Wam życzę z całego serduszka....
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Witam nowe aniołkowe mamunie
dla aniołków zapalam światełka [*****]
Mimo naszych okropnych przejść życzę Wam zdrowych i chodz troszkę radosnych świąt,
nie jest łatwo, ale nic tego nie zmieni i świeta będą, czy tego chcemy czy nie.
Ja poroniłam w pazdzierniku 2009 roku i dalej jest mi zaje*****e zle, a świeta sprzyjają wspomnieniom.
Stałam dziś przy garach i ryczałam.
Także .......... trzymajcie się!!!
Witam nowe aniołkowe mamunie
dla aniołków zapalam światełka [*****]
Mimo naszych okropnych przejść życzę Wam zdrowych i chodz troszkę radosnych świąt,
nie jest łatwo, ale nic tego nie zmieni i świeta będą, czy tego chcemy czy nie.
Ja poroniłam w pazdzierniku 2009 roku i dalej jest mi zaje*****e zle, a świeta sprzyjają wspomnieniom.
Stałam dziś przy garach i ryczałam.
Także .......... trzymajcie się!!!
onaxxx
Fanka BB :)
hej dziewczyny!! ja cały ten tydzień rycze...znalazłam male skarpetki które dostałam od przyjaciółki i sie poryczałam, ogladałam karte ciązy i zdjęcia z usg i ryczałam bo wyobrażalam sobie jak by teraz wygladala Marysia ....miałaby juz prawie 3 miesiące..., potem gdy ubierałam rodzicom choinke .....
życze Wam wesolych Świąt, aby spelniły sie marzenia, a szczególnie to jedno o którym kazda z nas marzy.....
życze Wam wesolych Świąt, aby spelniły sie marzenia, a szczególnie to jedno o którym kazda z nas marzy.....
L
Lila001
Gość
Kochane poczytalam wasze posty i cholernie smutno mi sie zrobilo........:-(
reklama
Moja Zosieńka odeszła 22 grudnia o godzinie 2.09 w nocy.Miała znów transfuzję krwi,niestety potem już jej nie zobaczyłam żywej. Proszę Was pomódlcie się za mojego 4
Aniołka,a co dalej-nie wiem...
Aniołka,a co dalej-nie wiem...