Ewcia3004 – tak tak sernik to jest to co cały czas za mną chodzi, aczkolwiek resztami sił się powstrzymuję, bo jestem w takim stanie, że blacha zniknie szybko.
Mam już jeden przepis od Kasikz coś a’la sernik, ale poproszę o przepis jak masz coś fajnego, bo ja lubię mieć w domu swoje ciasto, szczególnie jak ktoś do nas wpada znienacka, to zawsze mogę się wykazać, własną twórczością, a mój zeszyt z przepisami to mój ulubiony zeszyt i biada temu kto go ruszy bez mojej wiedzy. Uwielbiam w kuchni nowych rzeczy próbować.
Onaxxx – bardzo fajny pomysł z pościelą, mam nadzieję, że nie było tak źle ;-)
Czarna76 – życzę jak najmniej problemów z rodziną Eks, mam nadzieję, że dla dziecka będą zachowywać się normalnie, mojej kuzynki córa szła do komunii tydzień temu, to tatuś w ogóle nie przyszedł, a dziadkowie wymyślili, że na dwie godziny zabiorą dziecko do domu z imprezy, były łzy, oskarżenia i ech, całkiem to dziecku niepotrzebne przecież. Życzę udanej imprezy, mało stresu i dużo uśmiechu. Mamuśka dasz radę, Córcia też
Kasiu – powodzenia, Wercia jest mądrą dziewczynką, dacie radę
Ola_
PM – na pewno kciuki będą zaciśnięte i będziemy czekać na wieści ;-)
Kobietka22 – trzymam kciuki żeby to nie były wrzody, bo niepotrzebne Ci kolejne zmartwienia
Tulipanek – no do jasnej ciasnej, pierwsza fotka ląduję najpierw na forum, a potem do albumu, no błagam Cię – zlituj się nad nami, daj nam powzdychać, poszukać w tej czarnej masie rączek i nóżek
Jasminekg – kiedy powinna? Różnie zależy od organizmu, no ale ok. 30 dni
Agnieszka – ślicznie, już zaczyna ślizgi? Jest słodka i te oczęta – ach
A ja wczoraj poprałam ciuszki, wyschły ładnie w ogrodzie wśród słoneczka i wiatru, wieczorem poprasowałam, ale śmiałam się sama z siebie, bo miałam problem ze składaniem tych ubranek
No, ale ostatecznie jakoś sobie poradziłam i wymyśliłam jak będzie dla mnie najlepiej.