reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hejka dziewczyny:) Nie było mnie parę dni ale postaram się nadrobić:)
Chciałam się zapytać bardziej doświadczonych, kiedy powinna się pojawić miesiączka po poronieniu samoistnym wczesnej 5-tygodniowej ciąży bez żadnej ingerencji lekarza?? Z góry dziękuje za odpowiedź..
Pozdrawiam i życzę udanego i owocnego wieczorku:)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki.
Witam sie niedzielnie-hihi
Prosilyscie o zdjecie Julki,ale ja mam tylko jedno nowe...

Ps.Znikam spac bo zaraz na stojaco zasne.Buziaki SL271256 [800x600].jpg

Ewcia3004 – tak tak sernik to jest to co cały czas za mną chodzi, aczkolwiek resztami sił się powstrzymuję, bo jestem w takim stanie, że blacha zniknie szybko. :dry::zawstydzona/y: Mam już jeden przepis od Kasikz coś a’la sernik, ale poproszę o przepis jak masz coś fajnego, bo ja lubię mieć w domu swoje ciasto, szczególnie jak ktoś do nas wpada znienacka, to zawsze mogę się wykazać, własną twórczością, a mój zeszyt z przepisami to mój ulubiony zeszyt i biada temu kto go ruszy bez mojej wiedzy. Uwielbiam w kuchni nowych rzeczy próbować.

Onaxxx – bardzo fajny pomysł z pościelą, mam nadzieję, że nie było tak źle ;-)

Czarna76 – życzę jak najmniej problemów z rodziną Eks, mam nadzieję, że dla dziecka będą zachowywać się normalnie, mojej kuzynki córa szła do komunii tydzień temu, to tatuś w ogóle nie przyszedł, a dziadkowie wymyślili, że na dwie godziny zabiorą dziecko do domu z imprezy, były łzy, oskarżenia i ech, całkiem to dziecku niepotrzebne przecież. Życzę udanej imprezy, mało stresu i dużo uśmiechu. Mamuśka dasz radę, Córcia też :tak:

Kasiu – powodzenia, Wercia jest mądrą dziewczynką, dacie radę :tak:

Ola_PM – na pewno kciuki będą zaciśnięte i będziemy czekać na wieści ;-)

Kobietka22 – trzymam kciuki żeby to nie były wrzody, bo niepotrzebne Ci kolejne zmartwienia :sorry2:

Tulipanek – no do jasnej ciasnej, pierwsza fotka ląduję najpierw na forum, a potem do albumu, no błagam Cię – zlituj się nad nami, daj nam powzdychać, poszukać w tej czarnej masie rączek i nóżek :sorry2:
Jasminekg – kiedy powinna? Różnie zależy od organizmu, no ale ok. 30 dni :blink:

Agnieszka – ślicznie, już zaczyna ślizgi? Jest słodka i te oczęta – ach :tak:

A ja wczoraj poprałam ciuszki, wyschły ładnie w ogrodzie wśród słoneczka i wiatru, wieczorem poprasowałam, ale śmiałam się sama z siebie, bo miałam problem ze składaniem tych ubranek :-p No, ale ostatecznie jakoś sobie poradziłam i wymyśliłam jak będzie dla mnie najlepiej.

Witajcie kochane
Miałam się częściej odzywać ale załapałam się na kurs wizażu po powrocie to już nic mi się nie chce ale fajnie wyjść z domu a nie siedzieć ciągle w czterech ścianach. Doczytałam co u was ale nie pamiętam co komu miałam odpisać skleroza ciążowa już we mnie wstąpiła. W piątek była u mnie kuzynka i była u wróżki a ta jej powiedziała że ktoś z jej rodziny kto mieszka blisko niej jest w ciąży i że widzi malutką dziewczynkę, ona zastanawiała się kto to może być to w końcu parskłam śmiechem i powiedziałam że to ja. Dla mnie to dziwne bo nigdy nie wierzyłam w żadne wróżki i takie inne zobaczymy czy faktycznie będzie dziewczynka, dopiero wtedy uwierzę.
Wszystkim życzę miłej niedzieli

Witam babeczki!!!
Od wczoraj mam znowu doła :(
Dziś mąż wyciągnął mnie na Starówkę, aby poprawić mi nastrój...............niestety przyjechałam do domu jeszcze bardziej przygnębiona.......... tyle kobiet z brzuszkami spacerowało..........było mi tak cholernie przykro, bo jeszcze 4 tyg.temu też miałam piękny ciążowy brzuszek, a w nim naszą Oleńkę...........:(((
Mój synek widząc moje przygnębienie i łzy w oczach powiedział...mamusiu nie smuć się, przecież Ola jest i będzie zawsze z nami, bo jest w naszych sercach.........rozryczałam się, jak małe dziecko.........Mati ma dopiero niespełna 7 lat, a takie poważne przemyślenia...........
Ola_PM - kciuki zaciśnięte!!!

Czesc dziewczynki:-)
Olcia_PM kciuki na jutro mocno zacisniete:-)Zobaczysz,ze wszystko bedzie dobrze:-)
Carri gratulacje!!!!Super,ze mamy kolejna fasolinke:-)Czekam na nastepne.
Agamati bardzo mi przykro,ze cierpisz...Bol nigdy nie minie,ale musisz nauczyc sie z tym zyc...Pisz jak najczesciej na forum a napewno chociaz w jakims stopniu Ci to pomoze...

Dobranoc dziewczynki:-)

Witam dziewczyny, wkleję Wam fotkę testu, który dziś zrobiłam rano. Kreska bladoróżowa. 27dc.
test240510.jpg

U mnie kreskę widać bez problemu, choć jest bladoróżowa. Jeszcze boję się cieszyć.

Dziewczyny...
Przepraszam, że tak tylko o sobie..
O 11.10 mam wizytę i USG..Proszę o odrobinkę kciuków za mnie i mojego maluszka..

reklama
Do góry