reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam!
Jeżynka gratuluje drugiej kreseczki i życzę nudnych i spokojnych 9 miesięcy:)
Olu_PM tobie także gratuluje i trzymam zaciśnięte kciuki za dzisiejszą wizytę. Będzie dobrze zobaczysz...
Ja także chciałabym Wam powiedzieć ,że mi się też udało . Teraz czekam na wyniki bety czy prawidłowo przyrasta poprzedni wynik 27 w 25 dniu cyklu przy cyklach 30 dniowych czyli sporo przed @. Boje się strasznie, ale wierzę że tym razem się uda. A wizyte u gina mam dopiero 7.06. Pozdrawiam Was wszystkie
PS. Carri i Słodziutka Wam również gratulacje!!!

reklama
Cześć kobietki!

Oluś... kciuki u rąk i u stóp zaciśnięte... a co tam... nawet i uszy zawiązałam w supełek... ;-)

Jeżynka... tak bardzo bardzo bardzooooooooooo głośno
GRATULUJĘ!!!!!
i tak bardzo bardzo bardzo cichoooo zazdroszczę...

Agamati.... Kochana... wszystko jest jeszcze takie świeże w Tobie, ten ból, ta tęsknota, ta rozpacz i żal... masz prawo do płaczu, do krzyków, do złego samopoczucia... Ale pomyśl w ten sposób... (ja tak myślałam) Zobacz, jakie masz szczęście (obie mamy ;-)) Masz już synka (bardzo mądrego i rozsądnego zresztą), który jest całym Twoim światem... a tutaj są dziewczyny, którym, niestety, nie dane było na razie cieszyć się macierzyństwem....

Agnieszka0240... ależ ta Twoja Julcia słodka.... nic, tylko zacałować

Kobietka22... a robiłaś może test na Helicobacter pulori? Bo może masz tylko tego wstrętnego szkodnika (ja kiedyś miałam, a objawy były podobne do twoich), zrobiłam test (kupiłam w aptece bez recepty - jakieś 20 zł) i wyszedł pozytywny... poszłam do lekarki, przepisała mi antybiotyk i zaleczyłam, bo całkiem się tego paskudztwa nie da wyleczyć... No i teraz muszę uważać co jem....

Liluś... no uśmiałam się z ciebie jak nigdy....

Niucha79... GRATULUJĘ i spokojnej ciąży życzę

Czarna... jak po komunii? Eks się spisał... czy na straty?

Kasiu.... A u was jak? Wercia już komunistka ;-)

A u mnie...
dziś jakoś nijako tako...
ni dobrze i źle...
obojętnie zupełnie...

Zlot... boska sprawa...
A Kacper jaki zadowolniony.... tylko co chwila było... Idziemy? No idziemy już? Idziemy? choćby dopiero co stamtąd wrócił....:-D
A jakie maszyny....
rany...
jak mi się zatęskniło za jazdą...

ImageShack Album - 7 images

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, wkleję Wam fotkę testu, który dziś zrobiłam rano. Kreska bladoróżowa. 27dc.
test240510.jpg

U mnie kreskę widać bez problemu, choć jest bladoróżowa. Jeszcze boję się cieszyć.
Ja tez widzę kreseczkę...blada jeszcze ale jest na 100 % - gratuluje....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z tego wszystkiego się nie przywitałam...

dzień dobry kochane.

Czas tak szybko ucieka....zaraz moje staranka się zaczną pełną parą...

Buziaki...miłego dnia.

Witam :-)
tak ostatnio zaglądam tu tylko od czasu do czasu, ale widzę, że TAAAAAKA fasolówka się szykuje i tak trzymać :-)
Trzymam kciukasy za Was wszystkie kochane zafasolkowane, żeby te miesiące do planowanego terminu porodu były spokojne i nuuudne, z samymi książkowymi wynikami :-)
A starającym się życzę szybkiego doczekania się owoców przytulanek :-)

pozdrawiam serdecznie :-)

Witam :-)
tak ostatnio zaglądam tu tylko od czasu do czasu, ale widzę, że TAAAAAKA fasolówka się szykuje i tak trzymać :-)
Trzymam kciukasy za Was wszystkie kochane zafasolkowane, żeby te miesiące do planowanego terminu porodu były spokojne i nuuudne, z samymi książkowymi wynikami :-)
A starającym się życzę szybkiego doczekania się owoców przytulanek :-)

pozdrawiam serdecznie :-)

Witaj kochana...
Ty już prawie na wylocie...
pogratulować....

Witam:happy2::happy2::happy2:

Ja wracam od lekarza, oczywiście przed wizytą w domu przeszły mi wszystkie objawy ciążowe i wogóle nie umiałam się opanować. Na usg widoczny pęcherzyk ciążowy 7mm odpowiadający 5 tyg 3 dni. w środku coś miga, wydaje mu się że jest kropek. Powiedział że mam się nie martwić, opanować nerwy i przyjść za 2 tyg.

Kaira no widzisz -> jak pójdziesz na następne USG to już serduszko będzie jak nic:happy2::happy2::happy2:

Dziewczyny...
Przepraszam, że tak tylko o sobie..
O 11.10 mam wizytę i USG..Proszę o odrobinkę kciuków za mnie i mojego maluszka..

Ola kciuki bardzo mocno zaciśnięte -> będzie dobrze:-D:-D:-D

Witam dziewczyny, wkleję Wam fotkę testu, który dziś zrobiłam rano. Kreska bladoróżowa. 27dc.

Jeżynka jak dla mnie jest bladziutka kreseczka, więc jak powtórzysz test to pewnie będzie wyraźniejsza -> OGROMNE GRATULACJE:-):-):-)

Wczoraj nie było rewelacyjnej pogody, ale zdecydowaliśmy, że jedziemy -> wybraliśmy GŁUCHOŁAZY:-D:-D:-D i bardzo dobrze, że pojechaliśmy, bo było SUPER:happy2::happy2::happy2: na miejscu byliśmy ok. 12:30 -> chwilkę pochodziliśmy po rynku (Bartuś tylko pół godzinki spał w aucie, a tak to cały czas wszystko obserwował:tak::tak::tak:), a potem pojechaliśmy w takie miejsce, gdzie można było pospacerować:-D:-D:-D o 13:30 Bartuś ładnie wypił mleczko, a my kawkę -> oczywiście ja mrożoną i zaczęliśmy spacerowanie:-):-):-) wybraliśmy żółty szlak, ale niestety nie przeszliśmy nawet 1/4 i musieliśmy zawrócić, bo z wózkiem nie przejechalibyśmy dalej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc wróciliśmy i dalszy spacer był po parku:tak::tak::tak: pogoda zrobiła się rewelacyjna -> wyszło piękne słoneczko i było bardzo cieplutko:-D:-D:-D Bartusia dużo trzymaliśmy na rękach, bo był wszystkiego bardzo ciekawy i w wózku chciał leżeć tylko wtedy, gdy coś miał nad głową, np. drzewa, gałązki i takie tam:-p:-p:-p kupiliśmy mu też wiatraczek, który Go bardzo zainteresował:-D:-D:-D o 17:00 Bartuś miał jeść, więc stwierdziliśmy, że zatrzymamy się od razu na obiadek, ale wszędzie były albo komunie albo poprawiny wesel, więc tylko nakarmiliśmy Bartusia, a obiad musieliśmy sobie odpuścić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tym sposobem dopiero jak dotarliśmy do domku zjedliśmy kiełbaski z grilla:-D:-D:-D muszę powiedzieć, że wyjazd był bardzo udany:happy2::happy2::happy2:

Zobacz załącznik 248812Zobacz załącznik 248813Zobacz załącznik 248814Zobacz załącznik 248815Zobacz załącznik 248816

Dzięki dziewczyny:-) Sama jeszcze nie mogę uwierzyć. Muszę być dobrej myśli. W końcu kiedyś musi się udać:-)
MamaSówka, śliczne fotki i super, że wyjazd udany:-)

v_jolka - dziękuję za dobre słowo kochana!!! Masz rację, że synek dodaje mi sił. Boli mnie jednak, jak widzę, że on też bardzo cierpi. Tak się cieszył, że będzie miał rodzeństwo; każdego ranka przybiegał do naszej sypialni, aby ucałować w brzuszku rodzeństwo na dzień dobry :((( Widzę, że teraz często myśli o Oli, pyta dlaczego musiała umrzeć, ale też stara się nas pocieszyć, jak potrafi najlepiej - zapewnia, że zawsze będzie kochał Oleńkę i wie, że Ona jest zawsze przy nas. Tak bardzo Go kocham, daje mi wiele siły, jest moim motorem do życia!!!

Za wszystkie zafasolkowane trzymam mocno kciuki i życzę spokojnych 9 miesięcy!!!

Witam,
jeżynka, gratuluję!
Ola_PM, zaciskam mocno kciuczki...

Dziewczyny, czy, któraś z WAS wie, co dzieje się z ILONKĄ26 ???

Życzę miłego dnia...

reklama
Cześć Dziewczyny !!!!

Jeżynka MOJE GRATULACJE dwóch kreseczek i spokojnej ciąży życzę
Agamati1 nie smuć się ,ja też ostatnio mam ciężkie dni.Masz mądrego synka który cie kocha i nie pozwól mu się smucić, on doda ci sił
Ola kciuki mocno zaciśnięte
MamaSówka, śliczne fotki
.
Mnie mój M wczoraj namówił na wyjazd, na początku też nie chciałam ale tak jakoś prosił że się w końcu zgodziłam.Pojechaliśmy nad wodę ,
pospacerowaliśmy, zjedliśmy muszę przyznać że zrobiło się miło tylko momentami serce ściskało gdy widziałam małe dzieci i że ja już nie zobaczę naszego aniołka.Jutro idę na wizytę do mojego gina i zobaczymy co powie trzymajcie kciuki bo mam nadzieję że jest wszystko ok po zabiegu . Tak bym chciała żeby też zobaczyć już 2 kreseczki ale musimy poczekać:-:)-(
Pozdrawiam Was serdecznie i cieplutko bo dziś też mamy ładny dzień.

Do góry