reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki...

Kasiawd - doczytałam i....strasznie mi przykro....kochana moja...przytulam najmocniej jak potrafię...

Kaśka - Ty wiesz....

Aniołki....doczytałam o Twojej tarczycy....powiedz mi jak do tego doszłaś...jakie badanka zrobiłaś...samo TSH, FT3, FT4 wystarczy...bo u mnie te wyniki wyszły dobre...ale może cos jeszcze miałam zrobić....bo mnie ciągle jest zimno i tak dalej....
...ale skarbie...wyleczysz, doleczysz, podleczysz...i zafasolkujesz...zobaczysz....

A u mnie się rozkręciła 4 @ .....może już ostatnia...no ewentualnie jeszcze jedna....i staranka. Co mnie cieszy...to, że w terminie idealnie....po tej stracie...te moje cykle sa super regularne....idealnie co 31 dni!!!!!

reklama
Witam, Was Mamuski i te Aniołkowe i te kóre pod serduszkiem nosza Maleństwa ..... Mnie może nie znacie nie pamiętacie ale chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj rozmawiałam z Kasikz która wczoraj trafiła na Izbe przyjęć ........szyjka dalej sie skróciła i otworzyła wewnątrz wiec czeka Ja leżenie .......Na pewno bedzie dobrze ......

Mam nadzieje, że Kasiu nie bedziesz się gniewać że poinformowałam Dziewczyny ..bardzo się marwie o Ciebie bo to dzięki Tobie zaczęłam pozytywniej myślec ...Będzie ok

Julka (*)04-06.02.2010 (24tc)

Witam moje kochane!

U mnie dzisiaj pogoda pod zdechłym Azorkiem :baffled: brrrrrrrrrrr.
Podobno lato ma być zimne.
Chyba wyjadę do afryki, bo to nie jest klimat dla mnie! :no:

Pozdrawiam wszystkie fasoleczki i życzę szybkiego zafasolkowania starającym się!
Duża buźka :rofl2:

Czesc dziewczyny i ja sie witam:-) U mnie pogoda tez nie zaladna ehhh wieje strasznie i zimno:-) Jeszcze nie dostalam @ a tu prawie 5 tygodni no zobaczymy moze dostane w tym tygodniu narazie sie nie martwie bylam u gin ponad tydzien temu i mowila ze wszystko jest wporzadku wiec mysle ze nie mam powodu do zmartwien.
Zycze milego dnia wszystkim:-)

Cześć dziewuszki...
Ech wczoraj właśnie poczułam ze mam dziecko...
Taki prezent na skończone 4 tygodnie Alicji:)
Dała czadu -ale w nocy spała już 6,5h więc mama wypoczęła:)

Poczytam co u Was -mam nadzieję że same dobre wieści:)

Dziewczyny, bardzo wam dziękuję za ciepłe słowa, popłakałam się. Idę dziś do ginekologa (10 dni po zabiegu), ciekawa jestem co mi powie, czy zleci jakieś badania, itp.
Lila 001 - dlaczego tak długo musicie czekać ze staraniami? ( z tego co widzę z suwaczka ponad 7 miesięcy jeszcze)? Może było to gdzieś pisane, ale nie nadążam z czytaniem ;-)

normalnie mi już głowa pęka od tych wszystkich księgowych zawiłości...
co, z czym, w której kolumnie i dlaczego...
MASAKRA!!!!!

witam i ja:-)

Karolcia81- super, że @ jest regularnie

Agas32- pewnie, że Cię pamiętam:tak: Co tam u Ciebie?

Kasikz- trzymaj się Słonko. Pomodlę się, aby wszystko było dobrze

Agatko- witam. Od czasu do czasu poczuć, że ma się Dziecko, to chyba dobrze:-p
Dobrze, że Mała codziennie nie robi czadu:-)

Vjolka- Witam :) księgowość... wrrr

reklama
Do góry