reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki...

Kasiawd - doczytałam i....strasznie mi przykro....kochana moja...przytulam najmocniej jak potrafię...

Kaśka - Ty wiesz....

Aniołki....doczytałam o Twojej tarczycy....powiedz mi jak do tego doszłaś...jakie badanka zrobiłaś...samo TSH, FT3, FT4 wystarczy...bo u mnie te wyniki wyszły dobre...ale może cos jeszcze miałam zrobić....bo mnie ciągle jest zimno i tak dalej....
...ale skarbie...wyleczysz, doleczysz, podleczysz...i zafasolkujesz...zobaczysz....

A u mnie się rozkręciła 4 @ .....może już ostatnia...no ewentualnie jeszcze jedna....i staranka. Co mnie cieszy...to, że w terminie idealnie....po tej stracie...te moje cykle sa super regularne....idealnie co 31 dni!!!!!

reklama
Witam, Was Mamuski i te Aniołkowe i te kóre pod serduszkiem nosza Maleństwa ..... Mnie może nie znacie nie pamiętacie ale chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj rozmawiałam z Kasikz która wczoraj trafiła na Izbe przyjęć ........szyjka dalej sie skróciła i otworzyła wewnątrz wiec czeka Ja leżenie .......Na pewno bedzie dobrze ......

Mam nadzieje, że Kasiu nie bedziesz się gniewać że poinformowałam Dziewczyny ..bardzo się marwie o Ciebie bo to dzięki Tobie zaczęłam pozytywniej myślec ...Będzie ok

Julka (*)04-06.02.2010 (24tc)

Witam moje kochane!

U mnie dzisiaj pogoda pod zdechłym Azorkiem :baffled: brrrrrrrrrrr.
Podobno lato ma być zimne.
Chyba wyjadę do afryki, bo to nie jest klimat dla mnie! :no:

Pozdrawiam wszystkie fasoleczki i życzę szybkiego zafasolkowania starającym się!
Duża buźka :rofl2:

Czesc dziewczyny i ja sie witam:-) U mnie pogoda tez nie zaladna ehhh wieje strasznie i zimno:-) Jeszcze nie dostalam @ a tu prawie 5 tygodni no zobaczymy moze dostane w tym tygodniu narazie sie nie martwie bylam u gin ponad tydzien temu i mowila ze wszystko jest wporzadku wiec mysle ze nie mam powodu do zmartwien.
Zycze milego dnia wszystkim:-)

Cześć dziewuszki...
Ech wczoraj właśnie poczułam ze mam dziecko...
Taki prezent na skończone 4 tygodnie Alicji:)
Dała czadu -ale w nocy spała już 6,5h więc mama wypoczęła:)

Poczytam co u Was -mam nadzieję że same dobre wieści:)

Dziewczyny, bardzo wam dziękuję za ciepłe słowa, popłakałam się. Idę dziś do ginekologa (10 dni po zabiegu), ciekawa jestem co mi powie, czy zleci jakieś badania, itp.
Lila 001 - dlaczego tak długo musicie czekać ze staraniami? ( z tego co widzę z suwaczka ponad 7 miesięcy jeszcze)? Może było to gdzieś pisane, ale nie nadążam z czytaniem ;-)

normalnie mi już głowa pęka od tych wszystkich księgowych zawiłości...
co, z czym, w której kolumnie i dlaczego...
MASAKRA!!!!!

witam i ja:-)

Karolcia81- super, że @ jest regularnie

Agas32- pewnie, że Cię pamiętam:tak: Co tam u Ciebie?

Kasikz- trzymaj się Słonko. Pomodlę się, aby wszystko było dobrze

Agatko- witam. Od czasu do czasu poczuć, że ma się Dziecko, to chyba dobrze:-p
Dobrze, że Mała codziennie nie robi czadu:-)

Vjolka- Witam :) księgowość... wrrr

reklama
Do góry