reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

mam pytanko jak dziewczyny zrobilyscie suwaczek ile jestescie malzenswem ja probowalam i mi nie pokazuje:(

reklama
Aha..zapomniałam zapytać..mam jeszcze jedno pytanie dziewczyny...

Kiedy dostałyście pierwszą miesiączkę po poronieniu???

Ja miałam zabieg 6.04 i lekarz mówił, że na okres mogę czekać od 4 do 6 tyg.!

Mi lekarz powiedzial ze miesiaczka moze pojawic sie od 3 do 6 tyg po poronieniu ja osobiscie dostalam po 3 tyg...

Czesc Dziewczynki.
My dzis tutaj mamy Dzien Matki wiec jak tesciowa wroci z pracy to idziemy na kawke.
Moja mala wlasnie zasnela...Uff...od rana dzis cos byla marudna...Teraz znikam robic obiadek.

Witam wszystkie nowe aniolkowe mamusie.
Kasiu bardzo mi przykro...
Edytko doczytalam o Twojej ciazy.Strasznie sie ciesze!!!!Gratulacje!!!!Zobaczysz,ze tym razem wszystko bedzie dobze:-)

Milego dnia wszystkim do pozniej:-)

Aaaa wczoraj tu w wiadomosciach mowili,ze znowu gdzies samoloty nie lataja...
No jak teraz nie polece to mnie chyba szlag trafi...
Najgorsze jest to,ze wtedy mam nikle szanse na odzyskanie kasy za bilety...
Juz raz zaplacilam i nici z tego byly a teraz drugi raz i mam nadzieje,ze tym razem w koncu polece...

ps.W slowiie dobrze zjadlam r

Aha..zapomniałam zapytać..mam jeszcze jedno pytanie dziewczyny...

Kiedy dostałyście pierwszą miesiączkę po poronieniu???

Ja miałam zabieg 6.04 i lekarz mówił, że na okres mogę czekać od 4 do 6 tyg.![/QUOTE]

Hej Magda
Ja dostalam 25 dni po zabiegu, byla bardzo tylko ciut mocniejsza niz zwykle.

U nas dzis piekna pogoda, az chce sie zyc. Czekam na brata i bratowa, z Polski dzis wracaja, dobrze ze samoloty lataja, moje kochanie jutro wraca, nie widzialam go 2 tyg, tesknie ogromnie. Pozdrawiam was wszystkie razem i osobno. Milego dnia.

Justkabor, Twój z pl przylatuje? a mój do pl leci. I się martwię bo jakiś pył nad Polskę ponoć leci i mogą być jutro samoloty odwołane. Oby nie

hej Jezynka, tak z Polski jutro ma lot z Warszawy ok 14 ma byc w Dublinie. Ojej nawet mi nie mow... ja juz na niego 2 tyg czekam...Ale wierze ze bedzie dobrze, ze moj przyleci a twoj wyleci.

reklama
Do góry