reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu jestem z Wami myślami w tych trudnych dla Was chwilach. Napis na gróbku piękny. Ja kiedy chodziłam na cmentarz rozmawiałam ze swoją córcią to pomagało z czasem troche ukoic mój bol. Może i Wam pomoże choc troszke. Przytulam

Edytko nie wiedziałam że jesteś w ciąży. Gratulacje

reklama
Edytko, ale się wzruszyłam widokiem Twojego suwaczka!!! Kochana gratulacje! Będę się modliła za Waszą Kruszynkę!!!

Witajcie dziewczynki;-)
Lilijanna, śliczne zdjęcie dzidzi, gratulacje:-)
Marta, pamiętaj, że nie jesteś sama ze swoim bólem. Musi minąć trochę czasu i polecieć trochę łez zanim dojdziesz do siebie. Mi najbardziej pomaga jak czytam historie dziewczyn. które mimo iż straciły swoich aniołków teraz są mami pociech, lub są już w zaawansowanej ciąży.
Kasiu, piękny napis na nagrobku... Trzymajcie się Kochani... Przytulam mocno w tym trudnym czasie.
Justkabor, przepraszam, że tak Cię męczę, ale jeszcze zapytam do której przychodni chodzisz d dr Antepowicz?

Czesc
Kasiu , przytulam mocno , trzymajcie się....
Słodziutka , no gratuluje serdecznie , ale troszke mnie martwilo że cie tak długo tu nie ma , jak sie czujesz?
Pati , ciesze się bardzo razem z tobą , niezły prezencik ci sie szykuje na gwiazdke
Lilianna , włosy Mai uratowane , sukienka uszyta teraz zastanawiamy się nad fryzurą komunijną , czyli nerwówki ciąg dalszy , byle do tego 23 maja i ufff
Jezynka ,Justkabor,Lila , Marta ,She ,Kasik - pozdrawiam

Słodziutka trochę się ukrywałaś... ale nie dziwię Ci się !!
WIELKIE GRATULACJE I SPOKOJNEJ CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!

Jeżynka - dziękuję :tak:
Słodziutka - dreszcz mi po plecach przeszedł. mocno trzymam kciuki, uważaj na siebie, dbaj o siebie, nie dźwigaj, nie przemęczaj się i nie denerwuj się. Po prostu ciesz się i miej dużo wiary i nadziei. Wierzę, że tym razem utulisz Maleństwo w swoich ramionach ;-)
Kasiu - trzymam kciuki, aby rozmowa z Wercią była jak najmniej bolesna, Ona jest mądra dziewczynka, chciałoby się napisać, że zrozumie, ale jak tu zrozumieć ma dziecko, kiedy dorosły nie potrafi? Może wizyta na cmentarzu i powiedzenie, że Karolka domek jest tutaj? Podpowiadam na ile potrafię :zawstydzona/y: Trudna i bolesna ta rozmowa będzie, nie ważne w jaki sposób ją przeprowadzicie, niestety :-:)-:)-(

Słodzitka Edytko życzę spokojnych miesięcy ciąży oby były to jak najnudniejsze miesiące ;-), trzymam kciuki:tak::-), bardzo sie cieszę.Byłaś już u ginka?masz może jekieś fotki, lete na wieści może coś będzie.

Agniesia82- niestety ciężkie dni zawsze już będą:-(. Ściskam

Kasiu- tulę mocno... Wiem dobrze co to za ból i przez co teraz przechodzicie... U nas wczoraj minęło 7 miesięcy, a wydaje się jak by to było wczoraj... Ból ten sam...
Śliczny napis...

Marta35- bardzo mi przykro, że i Ciebie dotknęła ta tragedia...
Tulę mocno i zapalam
[*] dla Twojego Aniołka

Lilijanna- śliczna Córcia:tak::tak:

reklama
Do góry