reklama
olu gratuluje slicznego malenstwa i trzymam &&& za pozostale miesiace
kochana jak pisalam wczesniej...na 99% dowiem sie w czwartek-termin @-a jak sie nie pojawi,umowie sie do gin i bede wiedziec na 100% ;-)
tasiulka,kobietka,czarna dziekuje wam bardzo i kciuki oczywiscie mile widziane ;-)
kochana jak pisalam wczesniej...na 99% dowiem sie w czwartek-termin @-a jak sie nie pojawi,umowie sie do gin i bede wiedziec na 100% ;-)
tasiulka,kobietka,czarna dziekuje wam bardzo i kciuki oczywiscie mile widziane ;-)
Witam ponownie wszystkich Oj posypało się zaciążonych więc wszystkim serdecznie GRATULUJĘ a starającym się OWOCNYCH SUKCESÓW i dwóch kreseczek na teście..
Ja powtórzyłam dzisiaj test , są dwie piękne kreseczki.. Z tym moim brudzeniem ( na szczęście jest to brązowe brudzenie a nie żywa krew) od jakiś dwóch godzin się uspokoiło ale dalej zastanawiam się nad tym by przylecieć do Polski za tydzień by pójść jednak do lekarza i wszystko sprawdzić..
I dziękuje za słowa wsparcia
I przepraszam, że mówie tak do ogółu ale dużo jest tutaj Nas i jeszcze tak nie poznałam Wszystkich Mam nadzieje, że mi wybaczycie
Ja powtórzyłam dzisiaj test , są dwie piękne kreseczki.. Z tym moim brudzeniem ( na szczęście jest to brązowe brudzenie a nie żywa krew) od jakiś dwóch godzin się uspokoiło ale dalej zastanawiam się nad tym by przylecieć do Polski za tydzień by pójść jednak do lekarza i wszystko sprawdzić..
I dziękuje za słowa wsparcia
I przepraszam, że mówie tak do ogółu ale dużo jest tutaj Nas i jeszcze tak nie poznałam Wszystkich Mam nadzieje, że mi wybaczycie
Ostatnia edycja:
I
Iwonka25
Gość
Pati, Aniołki Serdeczne gratulacje !!!!!! Co za wspaniałe wieści Oczywiście trzymam kciuki &&&&&&
Witaj Kochana :-) Masz rację nie odpuszczaj i pamiętaj mocno ściskaj udami, aby do samego końca (...) Ja dzisiaj właśnie mam taki plan... Nie wiem czy wspominałam, ale już ,,normalnie'' się kochamy, bez przerywańca Tak się składa, że mam dni płodne, więc....
Pati rozwaliłaś mnie tym tekstem : "kręci śmigłem pod prysznicem" a o książce nie słyszałam także muszę ją przerobić..
Ola** cudna Ta Twoja kruszynka :-):-):-)
No proszę , normalnie poszalały , ciąża za ciążą !
Bardzo się cieszę Pati i Aniołki - GRATULUJE !!!
Pati - ty spryciulo ! coś cie mało tu było na BB , teraz już wiadomo dlaczego Super że się udało!!!
Aniołki - jesteś bardzo dzielna , po tylu stratach nareszcie i dla ciebie zaświeciło słoneczko , musi być dobrze ,trzymam kciuki !
Kasiu , nie bój się , trzymam całe pięści żeby było dobrze
EDYŚ , MŁODAM , JUJKA , MARC -napiszcie coś o sobie na wątku- poznajmy się-Pati założyła - łatwiej nam się bedzie poznać i nasze historie Pozdrawiam
A mnie się nareszcie udalo zrobić dzisiaj cytologie , tyle dni bez bzykania , że dzisiaj to juz nie odpuszczę , hi hi hi
Witaj Kochana :-) Masz rację nie odpuszczaj i pamiętaj mocno ściskaj udami, aby do samego końca (...) Ja dzisiaj właśnie mam taki plan... Nie wiem czy wspominałam, ale już ,,normalnie'' się kochamy, bez przerywańca Tak się składa, że mam dni płodne, więc....
hehe czarna ja sie nie bzykam od 10 kwietnia ale jakos mi nie spieszno za to adam juz po scianach chodzi ale nie dam mu sie i tyle niech sobie "kręci śmigłem pod prysznicem" to cytat z ksiazki "emma pragnie dziecka"-polecam tak na marginesie bo mozna sie spłakać ze śmiechu
Pati rozwaliłaś mnie tym tekstem : "kręci śmigłem pod prysznicem" a o książce nie słyszałam także muszę ją przerobić..
ANIOŁKI KOLEJNA GRUDNIÓWECZKA czy już styczeń? ale super!!!!!!!!!!!!
wklejam i wam moje małe szczęście
w końcu umiem dodawać fotki po szkoleiu Pati na wieściach
Ola** cudna Ta Twoja kruszynka :-):-):-)
Witajcie dziewczynki my po ktg nasza mała królewna spała na ktg i ani jeden skurcz się nie pojawił, bujałam ją i pukałam a ona ani rusz. Rozwarcie mam na 2cm , brzuszek jest już nisko i jeśli do niedzieli zuzia nie wyjdzie to wtedy do szpitala więc zobaczymy chyba czeka nas jednak leżenie:-(. Pani doktor zrobiła minę jak mnie zobaczyła i się zdziwiła że jeszcze nie jestem rozpakowana więc nasza mała jest uparta jak mamusia:-).
dziewczynki moje kochane cieszę sie waszym szczęściem i waszymi maleństwami w brzuszku:-)
dziewczynki moje kochane cieszę sie waszym szczęściem i waszymi maleństwami w brzuszku:-)
hehe czarna ja sie nie bzykam od 10 kwietnia ale jakos mi nie spieszno za to adam juz po scianach chodzi ale nie dam mu sie i tyle niech sobie "kręci śmigłem pod prysznicem" to cytat z ksiazki "emma pragnie dziecka"-polecam tak na marginesie bo mozna sie spłakać ze śmiechu
Pati normalnie się poplułam
hej dziewczyny dawno nie byłam tutaj ale już wracam. W grudniu poroniłam prawdopodobnie przez Nimesil, jak sie dziś dowiedziałam, byłam wtedy przeziębiona a nie wiedziałam, że jestem we wczesnej ciąży. Wczoraj złamała mnie gorączka 37,5, poszłam do lekarza i znowu dostałam Nimesil, bo mam masakryczne bóle krzyżowe. Ale coś mnie skusiło żeby kupić test bo ostatnia miesiączka była 7 marca i wyszły dwie mocne czerwone krechy
Bolą mnie bardzo pierśi juz z dwa trzy tygodnie, podbrzusze. Poszłam zrobić jeszcze HCG i wyszło 11697,32.
Jutro jade do ginekologa.Ale sie ciesze a juz straciłam nadzieje. Który to może byc tydzień?
Bolą mnie bardzo pierśi juz z dwa trzy tygodnie, podbrzusze. Poszłam zrobić jeszcze HCG i wyszło 11697,32.
Jutro jade do ginekologa.Ale sie ciesze a juz straciłam nadzieje. Który to może byc tydzień?
reklama
jak ja mialam ostatnią @ 16 marca i jestem w 5 tygodniu tzn skonczony 5 a zaczety 6 to ty pewnie masz skonczony 6 a zaczety juz 7. a temperatura 37,5 jest normalna w ciazy, jak jest 38 to wtedy mowi sie o goraczce a na przeziebienie to najedz sie czosnku i cebuli, syrop z cebuli sobie zrob i cherbatka malinowa lub syrob malinowy a na bol to w ostatecznosci tylko apap ale moze lepiej w pierwszym trymestrze unikaj lekow
lili poczytaj ta ksiazke to bedziesz miala slinotok a druga czesc tez jest super "droga po dziecko".
pity zrobilam i wyszlo jak w programie ze strony dobreprogramy - vortal o legalnym oprogramowaniu - znajdziecie tam wersje testowe jak i takie darmowe do domowego uzytku
lili poczytaj ta ksiazke to bedziesz miala slinotok a druga czesc tez jest super "droga po dziecko".
pity zrobilam i wyszlo jak w programie ze strony dobreprogramy - vortal o legalnym oprogramowaniu - znajdziecie tam wersje testowe jak i takie darmowe do domowego uzytku