reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej...
miałam dzis nie pisać, tylko podczytywać...ale nie wytrzymałam....

Pati, Aniołki....gratulacje!

czyżby kolejny fasolkowy boom?
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a kto ze mną do czerwca poczeka....?

buziaki ogromiaste!

reklama
pati zdjecia nie wstawie bo nie mam plytki do oprogramowania do tel :-(wiec nie moge przeslac danych...nawet przez kabel :-:)sorry2: o ty du..o tak dlugo trzymalas taka nowine w tajemnicy :dry: ;-)bardzo sie ciesze!!!!!i ogromnie gratuluje!!!!!!!!
tak wiec prosze o kciuki a ja bede nieustannie trzymac za ciebie-za was az do grudnia ;-) jak dobrze pojdzie to obie bedziemy grudniowkami :tak::-p
zjola,mlodamam,karolcia,lilijanna bardzo dziekuje :-)ale to jeszcze nic pewnego...okaze sie w czwartek...

Ostatnia edycja:
Aniołki - trzymam kciuki i gratulacje:-)
Pati - mnie też jakoś nie zaskoczyłaś, podejrzewałam tez od jakiegoś czasu:laugh2:Gratuluje oczywiscie
Dziewczyny spokojnych 9 miesięcy, choć po sobie wiem ze rożnie to bywa.

pati ja piszac ze jak dobrze pojdzie w sensie o mnie mi chodzilo bo w czwartek mam termin @ wiec jak nie przylezie to sie wtedy spikniemy na grudniowkach a tobie zycze tej szpitalnej wigilii w wiekszym gronie o bobaska :p hiihi

no smakuj poki mozesz bo juz niedlugo dopadna cie mdlosci i te inne cudowne ciazowe dolegliwosci :p :))))

Ostatnia edycja:
aniolki dobrze zrozumialam :-) mi tez o to chodzilo hihi

dobra ide na obiadek a potem kawke bo jeszcze mi smakuje wiec pije puki mi smakuje :-p

aniolki gratuluje i moze tak fotke testu wstaw to zobaczysz ze reszta dziewczyn tez widzi dwie kreseczki

a ja sie chyba wkoncu pochwale nowym suwaczkiem:zawstydzona/y: wiem od 10.04.10 26 dzien cyklu i dwie krechy :-p trzymajcie kciuki, mam zastrzyki, luteine i ac folin (kwas foliowy) 6 maja kolejna wizyta, teraz nie mialam usg bo nie chcialam tylko leki dostalam :tak:

papa milego dnia wszystkim

SUPER GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny szcześliwych i spokojnych 9 miesięcy z całego serduszka wam życze :)

witajcie kochane...niesmialo i pocichutku pisze ze nie wytrzymalam i zrobilam test przedwczoraj :zawstydzona/y: iiiiiiii chyba moge napisac ze sa II kreski :sorry2: ale poczekam jeszcze na @...oby nie przylazla....druga kreseczka jest bardzo slabym cieniem ale jest bo nawek K zauwazyl ten cien :tak::szok: jestem w pozytywnym szoku...ale zobaczymy w czwartek-termin @-bo tak bladziutka kreseczka pokazala sie po dluzszej chwili a nie po tych 5min ale tlumacze to sobie tak ze stezenie hormonu jest jeszcze tak malutkie ze tylko taka slaba kreska(mi zawsze wychodzily blade kreski jak bylam w ciazy a jak nie jestem w ciazy to nawet po calym dniu gapienia sie na test nic tam nie bylo-wiec skoro sie cos pokazalo to jakas nadzieja jest):-):baffled::szok:
ahhh i zapomnialam napisac ze tempka ok kilku dni jest ponad 37...wiec czy to to to??!?!?!!?!??
trzymajcie prosze kciuki za mnie zeby ta @ sie w tym roku juz nie pojawila...;-)

OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kto ze mną do czerwca poczeka....?

buziaki ogromiaste!

Jak dobrze pójdzie to ja moje staranki ponowie w czerwcu więc trzymam za ciebie i za siebie mocno kciuki... :)

Witajcie ja po pracy i po kawce , muszę się przyznać ,że odkąd biorę antybiotyk jadam dwa śnaidanka jedno w domku do tabletki ,a drugie w pracy i musze powiedzieć ,że mam 2 kilo więcej:zawstydzona/y:, ale mój M mówi ,że nareszcie wystaje mi pupa i ma za co złapać żeby tylko sie ta pupa nie rozpędziła:zawstydzona/y:.Jeszcze jutro i koniec kuracji, mam nadzieje,że to świaństwo już jest martwe , jutro po ostatniej tabletce robie wielkie pranie ręczników i bielizny.

Pati ty spryciulo , nic nie mówiłaś ,ale nam niespodzienke zrobiłaś serdecznie gratuluje i trzymam kciuki będzie dobrze, a ja niestety nawet objawów wmawiać sobie nie mogę ,bo mamy celibat już dwa tygodnie prawie , a potem trzeba czekać 3 tygodnie po ostatniej pigule antybiotyku na wymaz i potem jeszcze dwa-trzy tygodnie na wynik, a jeśli któreś z nas będzie to jeszcze miało to znowu zakaz i antybiotyk, mam nadzieje,że nam sie udało za pierwszym podejściem to zwalczyć.
Aniołki kochana serdecznie gratuluję i ściskam kciuki żeby ta @ nie przylazła:tak:

Kasiu ściskam kciuki bardzo mocno, przykro mi ,że coś nie tak z twoją wątrobą , napewno wszystko wróci do normy , trzeba wierzyć i modlić się, ja bardzo w ciebie-was wierzę, napisz co tam na badanku wyjdzie.

No proszę , normalnie poszalały , ciąża za ciążą !
Bardzo się cieszę Pati i Aniołki - GRATULUJE !!!
Pati - ty spryciulo ! coś cie mało tu było na BB , teraz już wiadomo dlaczego :) Super że się udało!!!
Aniołki - jesteś bardzo dzielna , po tylu stratach nareszcie i dla ciebie zaświeciło słoneczko , musi być dobrze ,trzymam kciuki !
Kasiu , nie bój się , trzymam całe pięści żeby było dobrze
EDYŚ , MŁODAM , JUJKA , MARC -napiszcie coś o sobie na wątku- poznajmy się-Pati założyła - łatwiej nam się bedzie poznać i nasze historie Pozdrawiam
A mnie się nareszcie udalo zrobić dzisiaj cytologie , tyle dni bez bzykania , że dzisiaj to juz nie odpuszczę , hi hi hi

Ostatnia edycja:
reklama
hehe czarna ja sie nie bzykam od 10 kwietnia ale jakos mi nie spieszno za to adam juz po scianach chodzi ale nie dam mu sie i tyle niech sobie "kręci śmigłem pod prysznicem" to cytat z ksiazki "emma pragnie dziecka"-polecam tak na marginesie bo mozna sie spłakać ze śmiechu

Do góry