K
kobietka22
Gość
Betka gratuluje i trzymam kciuki
Ola** śliczna fasoleczka:-)
Kasia jak tam usg napisz co i jak.
Ola** śliczna fasoleczka:-)
Kasia jak tam usg napisz co i jak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gosiu zrob tak jak ja odpusc sobie ze starankami a sie uda na pewno :-)
eh mi niedlugo minie rok jak sie dowiedzialam o drugiej fasolce.... te daty zawsze zostaja w glowie ale trzeba glowe zapelnic nowymi dobrymi datami :-)
hej dziewczyny dawno nie byłam tutaj ale już wracam. W grudniu poroniłam prawdopodobnie przez Nimesil, jak sie dziś dowiedziałam, byłam wtedy przeziębiona a nie wiedziałam, że jestem we wczesnej ciąży. Wczoraj złamała mnie gorączka 37,5, poszłam do lekarza i znowu dostałam Nimesil, bo mam masakryczne bóle krzyżowe. Ale coś mnie skusiło żeby kupić test bo ostatnia miesiączka była 7 marca i wyszły dwie mocne czerwone krechy
Bolą mnie bardzo pierśi juz z dwa trzy tygodnie, podbrzusze. Poszłam zrobić jeszcze HCG i wyszło 11697,32.
Jutro jade do ginekologa.Ale sie ciesze a juz straciłam nadzieje. Który to może byc tydzień?
Milutkiego wieczoru po tych dniach poświęceńA mnie się nareszcie udalo zrobić dzisiaj cytologie , tyle dni bez bzykania , że dzisiaj to juz nie odpuszczę , hi hi hi
eh, skąd ja to znam. mój musiał swoje odcierpieć. Potem już niby dostaliśmy pozwolenie, ale i tak takie opory miałam, że nic a nic mi się nie chciało. dopiero teraz jakoś bezpieczniej się czuję, tyle że teraz to brzuch trochę zawadza ;-)hehe czarna ja sie nie bzykam od 10 kwietnia ale jakos mi nie spieszno za to adam juz po scianach chodzi ale nie dam mu sie
kojarzy mi się, że zwłaszcza na początku ciąży nie powinno się z czosnkiem przesadzać, tylko za cholerę nie mogę sobie przypomnieć czemu (--> skleroza ciążowa ;-) )a na przeziebienie to najedz sie czosnku
Gosia przytulam. To prawda, leci czas jak szalonyA ja mniej więcej rok temu dowiedziałam się po usg, że moja fasolka się dalej nie rozwija. Tak szybko ten czas leci.