reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziękuję ze jesteście:tak:

Ja trzymam kciuki i modlę się za to żeby każda z nas doczekała się swoich małych, słodkich istotek:tak: dla oczekujących -żeby czas szybko zleciał, dla badających się -żeby było zdrowo, dla staraczek dwóch kreseczek a dla ciężarówek -mega brzucholi:tak:

Jutro dalej trzymam kciuki za wtorkową wizytę Karolci i uwierzcie mi że tak się spinam że aż mi niedobrze... to co Ona biedna musi czuć:-( ale modlę się co dzień o zdrowe maleństwo i serduszko jak dzwon na USG:tak: i wierzę wierzę z całych sił że je zobaczy

Teraz uciekam poczytać
Do jutra laseczki:tak:

lena a ty po @ idziesz na usg kontrolne czy juz bylas ?? bo nie pamietam... i masz juz mniejwiecej jakas date staranek czy narazie o tym nie myslisz?? bo my juz z julitka knujemy i kombinujemy :-)

nie ja po tej @ (już się rozkręciła!!!) nie idę do gina tylko po następnej, bo na usg kontrolnym po zabiegu juz byłam i wszystko było ok, a teraz w piątek byłam tylko po zaświadczenie i pogadałam z doktorem co teraz mam robić, no i do następnej wizyty robię badania na zespół antyfosfo..., potem po nastepnej @ jadę do niego z wynikami i robię wymaz na chlamydię i te inne paskudztwa i w lutym kolejna wizyta i wtedy zobaczymy czy będzie zielone światełko, także do lutego daje luz, nie myśle o tym nie kombinuje :happy: tyko porobie spokojnie badania , jesli w lutym dowiem się ze wszystko ok to wtedy start ...

Ilonka trzymam kciuki żeby to nie @ bolało tylko na ziarenko...

13x13 mam nadzieje ze to fałszywy alarm i że już wszystko w porządku

daaa trzymam kciuk iza zwizyte u nowej ginki i miłej nauki

Iza30 niech się córcia dobrze chowa i dzięki za dobre słowo i nadzieję...

Julka wzorowych wyników z badań życzę

missiiss kobinujesz az miło...

aniołki owocnego wieczoru życzę...

lena bo ja jestem stworzona do kombinowania haha:-D;-) no my juz mamy termin na staranka na walentynki :):-) oczywiscie warunkiem jest ladne piekne usg, i ladne piekne wyniki badan :tak: na kontroli 25 stycznia wszystko juz mysle bedziemy wiedzieli ;-)

Miałam "ogarnąć" i "zaopiekować" się Wami.
Wybaczcie. Miałam ciężki okres.
Dziś zasnęła na zawsze moja mamusia. Jak wszystko się unormuję postaram się jak najszybciej wrócić. Do tego czasu myślami i modlitwą jestem z Wami..
Dziękuje...

reklama
Jestem na chwilkę -wszystko już ok:tak: no spa, leżenie i książka pomogły.
Dziękuję dobre wróżki;-)
Dobranoc

Słodziutka... przytulam i nie mówię nic więcej bo słowa są zbędne...

Ostatnia edycja:
Do góry