reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:-)Ewelinaale narobiłas smaka ta kawą :)

Witojcie dziołchy i jak tam u was weekendzior minał?

Witaj koffana!
U mnie....
Kacper...
cóż....
umorusał wczoraj całe mieszkanie mąką,
ale pierniczki zrobił....
dziś nawet zaniósł 4 do przedszkola
dla swoich ulubionych pań...
Tylko, że....
w tym całym zamieszaniu zapomnieliśmy dodać jajko
:eek::eek::eek::eek::eek:
Ale i tak wyszły dobre....
A po weekendzie...
Jakby go nie było...
W piątek D wrócił bardzo późno z pracy
w sobotę musiał znowu jechac, bo gdzieś na stacji gaz się ulatniał
i musiał uszczelnić pistolet
A wczoraj....
troszkę poleniuchowaliśmy....

dzień dobry
EDYTKO tak bardzo mi przykro
AGATA troche się wystrachałam o Was wczoraj wieczorem
AGA34 faceci zawsze wolą córki najwazniejsze by zdrowe bylo
ANETHA prosze Cię przestań takie myslenie do niczego dobrego nie doprowadzi po co Ci te niepotrzebne nerwy

wszystkie nie nwymienione serdecznie pozdrawiam

Wiem Kasiu, wiem tak zawsze mówią że najważniejsze żeby zdrowe było ale jednak po cichutku to chyba zawsze się chce dziewczynki albo chłopca.
Mój brat też tak mówił przy drugim dziecku ale jak mu sę drugi syn urodził to nie krył zawodu

Agus ,a ty wiesz co bedziesz miała? Wogóle kiedy to juz widac?

Moj D. to chłopaka chce bardzo,ale ja to bym córusie chciała :) w sumie to tak mnie wypryszczylo,ze moze moze ..... :-p

Ja się dziś witam -jakaś strasznie zaspana:eek:

Czytałam że teraz to ja na bezsenność mogę cierpieć a ja nie mogę z mojego gniazda poduszkowo-kołdrowego się wykaraskać rano:confused2:

Anetha81 Tobie trzeba z głowy przez dupę wybić te głupoty -a w ogóle to ja namierzę Twojego szanownego męża i mu NAKAŻĘ wyłączyć Ci internet:-p zajmiesz się książkami to na zdrowie WAM wyjdzie

Aga34
ja tego nie miałam bo mj S bardzo chciał dziewczynkę -zawsze. Jak lekarz powiedział ze może chłopak to nieźle się zasmucił i nikomu pary z ust nie puścił -jak na połówkowym wyszła pipeczka -to zaraz całemu światu roztrąbił zresztą muszę mu taką plakietkę zgotować
"U PRAWDZIWEGO ZUCHA PIERWSZA DZIEWUCHA":-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu nie chciałam Cię zdenerwować:sorry: no niestety im dalej w las tym więcej takich atrakcji:confused2: te bóle się robią coraz różniejsze i dziwniejsze -i tak naprawdę już nie wiadomo czy to macica, czy mała daje czadu, czy rwa, czy więzadła:-p na szczęście ważne że przechodzi:tak: no i ze lekarzowi się chce i uświadamia że tak może być i człowiek sobie nie wkręca najgorszego;-)

Ewelina28 a ja sobie zaraz zrobię kawusię z mlekiem i z bitą śmietaną i z polewą czekoladową:-D:-D:-D bo jako wzorowy żarłok mam wszystko w domu:tak:

Vjolka
hahahaha bezjajeczne pierniczki hahahaha:-D a co tam -ważne ze smaczne:-D

Ewela28 najlepiej przyjąć że się pozna najwcześniej na połówkowym -wcześniej to takie zgadywanie na 50, 70, 90 procent -czyli tak na prawdę dalej nie wiadomo. U nas miał być "chyba chłopiec" a na połówkowym (które jest niesamowicie dokładne) ptaszka nawet jakby chciał to i tak by nie znalazł:-D:-D:-D mieliśmy też duże szczęście bo mała pokazała buźkę i dupkę -także w pełni się rodzicom zaprezentowała;-)

Agnieszka
no to klops -teraz dalej czekaj na weekend:-D:-D:-D:-D najedz się kochana na zapas -wyśpij -to moje rady;-)

No a my zrobiliśmy zapasy słodyczy i chipsów na tydzień... no cóż zajęło nam 2 dni jak już zapasów nie ma -ale na szczęście to mój S przodował w zachciankach:sorry: zjadł wczoraj cały słoik masła orzechowego:eek::baffled: łyżeczkom bleeeee

Ja się dzis ważyłam 3,5kg na plusie uffffffffffffff ale to ostatni słodyczowy wybryk póki co:-p

Cześć Dziewczyny. Nie dam rady Was nadrobić. Jak się w pt odmeldowywałam byłam na str 7336. Teraz jest 7366... To ponad moje siły ;-)

Pojawiły się jakieś nowe Fasolki?

Ja dziś byłam na drugim pobraniu krwi na betę, progesteron, morfologię, grupę krwi, glukozę, choroby weneryczne i żółtaczkę. Pokłóli mnie, że aż strach. Wyglądam jak stara narkomanka. Same siniaki.

No ale warto się poświęcić. Byle wyniki były ok.

Póki co dobrze się czuję. Tylko sutki strasznie bolą i piersi nieco stały się pełniejsze. No i rano cofnęło mnie na smak pasty miętowej do zębów. Macie na to jakąś radę??

Agus ,a ty wiesz co bedziesz miała? Wogóle kiedy to juz widac?

Moj D. to chłopaka chce bardzo,ale ja to bym córusie chciała :) w sumie to tak mnie wypryszczylo,ze moze moze ..... :-p

Nie wiem jeszcze co będę miała. Gdyby był wolny termin u gina w przyszły czwartek to pewnie już bym wiedziała. Ale za późno zadzwoniłam i musiałam w miniony piątek pójść.
Tak więc następną wizytę mam około 6-8 stycznia i będę miała robione USG połókowe a więc wtedy już będzie widać :-):-)

reklama
Cześć Dziewczyny. Nie dam rady Was nadrobić. Jak się w pt odmeldowywałam byłam na str 7336. Teraz jest 7366... To ponad moje siły ;-)

Pojawiły się jakieś nowe Fasolki?

Ja dziś byłam na drugim pobraniu krwi na betę, progesteron, morfologię, grupę krwi, glukozę, choroby weneryczne i żółtaczkę. Pokłóli mnie, że aż strach. Wyglądam jak stara narkomanka. Same siniaki.

No ale warto się poświęcić. Byle wyniki były ok.

Póki co dobrze się czuję. Tylko sutki strasznie bolą i piersi nieco stały się pełniejsze. No i rano cofnęło mnie na smak pasty miętowej do zębów. Macie na to jakąś radę??

Kochana. Nie ma rady na mdłości . Ja na przemian myłam zęby i wymiotowałam.
U mnie już wymioty minęły tylko mdłości od czasu do czasu pomęczą. Za to zgaga pali co dzień , najbardziej wieczorkiem, ale wtedy ratuję się kefirkiem...mniam ...mniam.No i zauważyłam że od czasu odstawienia duphastonu brzuszek mnie tak bardzo nie boli.

Do góry