ewelina28
Dum Spiro Spero...
"Się Pani częstuje, na żądanie raz można" ;-);-);-):-)Ewelinaale narobiłas smaka ta kawą
Witojcie dziołchy i jak tam u was weekendzior minał?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Się Pani częstuje, na żądanie raz można" ;-);-);-):-)Ewelinaale narobiłas smaka ta kawą
:-)Ewelinaale narobiłas smaka ta kawą
dzień dobry
EDYTKO tak bardzo mi przykro
AGATA troche się wystrachałam o Was wczoraj wieczorem
AGA34 faceci zawsze wolą córki najwazniejsze by zdrowe bylo
ANETHA prosze Cię przestań takie myslenie do niczego dobrego nie doprowadzi po co Ci te niepotrzebne nerwy
wszystkie nie nwymienione serdecznie pozdrawiam
Dzien Dobry dziewczynki.
Po 7-razowym nocnym stawaniu wytargalam sie niedawno z lozka i plecy mnie bola...
Edytko bardzo mi przykro...
Milego dnia.
Agus ,a ty wiesz co bedziesz miała? Wogóle kiedy to juz widac?
Moj D. to chłopaka chce bardzo,ale ja to bym córusie chciała w sumie to tak mnie wypryszczylo,ze moze moze .....
Cześć Dziewczyny. Nie dam rady Was nadrobić. Jak się w pt odmeldowywałam byłam na str 7336. Teraz jest 7366... To ponad moje siły ;-)
Pojawiły się jakieś nowe Fasolki?
Ja dziś byłam na drugim pobraniu krwi na betę, progesteron, morfologię, grupę krwi, glukozę, choroby weneryczne i żółtaczkę. Pokłóli mnie, że aż strach. Wyglądam jak stara narkomanka. Same siniaki.
No ale warto się poświęcić. Byle wyniki były ok.
Póki co dobrze się czuję. Tylko sutki strasznie bolą i piersi nieco stały się pełniejsze. No i rano cofnęło mnie na smak pasty miętowej do zębów. Macie na to jakąś radę??