reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję dziewczyny:tak: ja wiem że zawsze mogę na Was liczyć:-p a czasem potrzebuję wsparcia duchowego;-)

Mam wziąść no spę jeszcze jedną i leżeć -jeśli nie przejdzie za pół godziny mam zadzwonić jeszcze raz. Ale przejdzie -jak leżę to mała zaczyna skakać tak że już nie wiem co czuję

Julitko, Aniołki, Missiiss, Kasik, Ewcia przepraszam jeśli przywołałam przykre wspomnienia:-( ale wiem że jak zapytam Was to wiecie o co mi chodzi... po prostu wiecie czego dotyczy moje pytanie

Aga ja tutaj ciągle widzę takie 6/7 paki -o matko -jak mnie korci żeby kupić!!!! ostatnio jak weszliśmy do sklepu to S powiedział ze sobie nie kupi a mała będzie jak księżniczka chodziła:-D a chłopak w różowym będzie wyglądał słodko:-D:-D:-D

Daaa, Ilonka
dziękuję za troskę.

reklama
Agatka dobrze, więc że zadzwoniłaś do ginka, pewnie troszkę cię uspokoił :) Odpoczywaj

a mnie brzuch niestety od wczoraj pobolewa, pewnie @ już blisko :( oj ale bym chciała, żeby ten @ zrobił mnie w bambuko i po prostu przez 9 miesięcy nie przychodził :) Nadzieja matką głupich, dobrze ze na powrót stałam się wierząca, bo ciężko by mi znów było jak @ się pojawi

Agatka dobrze, więc że zadzwoniłaś do ginka, pewnie troszkę cię uspokoił :) Odpoczywaj

a mnie brzuch niestety od wczoraj pobolewa, pewnie @ już blisko :( oj ale bym chciała, żeby ten @ zrobił mnie w bambuko i po prostu przez 9 miesięcy nie przychodził :) Nadzieja matką głupich, dobrze ze na powrót stałam się wierząca, bo ciężko by mi znów było jak @ się pojawi
Ja trzymam kciuki zeby nie przyszła:-)

Agatko, ja to raczej ze słyszenia albo wyczytania o pewnych rzeczach wiem, bo poza nielicznymi delegliwostkami, do wielu niestety nie doczekałam.i nie musisz przecież przepraszać, tyle razy to Ty nas za kołnierz niemal z gleby podnosiłaś:)mam nadzieję, że u Ciebie to po prostu nowe nieznane Ci dotąd objawy rosnącej zdrowo ciąży:tak:mała się rozpycha i to jelita uciśnie, to pęcherz, czasem po nereczkach piętką przejedzie-ciasnawo się zaczyna robić w tym mamusinym brzuszku i chce Cię trochę "dostosować";)

13x13 kochana..nic sie nie stalo ;-)...jesli chodzi o mnie,bo jak ja potrzebuje wsparcia i rady to wiem ze jestes Ty i wszystkie dziewczynki i chyba po to jest to forum ze jak ktoras ma problem a ta druga miala podobnie to bez wzgledu na okolicznosci przezycia tego problemu chce sie pomoc i doradzic innej Dziewczynce :tak:

Ilonka już Cię boli na @?? 3 dni jeszcze -mnie zawsze bolał w przeddzień. Sam ból jak na @ o niczym nie świadczy -ja się cieszyłam jak trwał dłużej niż dzień -jak trwał trzeci dzień to wiedziałam że fasolinka:-D

Ilonka, a może jednak...

Dziewczynki, ja zmykam, bo jutro rano do laboratorium jadę cytomegalii szukać i nie znaleźć oczywiście.no a we wtorek do roboty...........brrrrrrry
buziole
Agatka, wszystko ma być w porząduniu!!!ok?

no mja uciekam sie szykowac,musze sie wykapciac i wypachnic no iiii zalozyc nowa koszulke(o ile na ten kawalek tiulu mozna nazwac koszulka :laugh2:)
moj M mi dzis sprawil ;-) zobaczymy co z tego wyjdzie...oby ten synus o ktorym marudzil mi dzis caly dzien :-D:-D:szok: hihi

Ilonka już Cię boli na @?? 3 dni jeszcze -mnie zawsze bolał w przeddzień. Sam ból jak na @ o niczym nie świadczy -ja się cieszyłam jak trwał dłużej niż dzień -jak trwał trzeci dzień to wiedziałam że fasolinka:-D
nie no u mnie króliczku nie ma tak kolorowo, w poprzednim cyklu od połowy cyklu brzuch mnie pobolewał i też się już nastawiłam na fasolinkę a tu zonk :( No takie mi właśnie psikusy organizm robi :) Tylko nadziejea pozostaje i myśl, ze jak nie teraz to kiedyś na pewno :)

reklama
:-) witojcie dziołchy

wróciłam z zakupów, o mówie wam ile sniegu napadało masakra ,ojj xle to dla mnie, ja sie boje jezdzic w zimę,dlatego tez jutro nie jade do gina tylko w na srode sie umówie ,bo to nie ma zartów. A nic sobie nie zakupiłam,bo ludzi pełno i wiecie jak jest. Tylko prezenty pokupywałam i tyle :)

Do góry