reklama
Dziękuję ze jesteście
Ja trzymam kciuki i modlę się za to żeby każda z nas doczekała się swoich małych, słodkich istotek dla oczekujących -żeby czas szybko zleciał, dla badających się -żeby było zdrowo, dla staraczek dwóch kreseczek a dla ciężarówek -mega brzucholi
Jutro dalej trzymam kciuki za wtorkową wizytę Karolci i uwierzcie mi że tak się spinam że aż mi niedobrze... to co Ona biedna musi czuć:-( ale modlę się co dzień o zdrowe maleństwo i serduszko jak dzwon na USG i wierzę wierzę z całych sił że je zobaczy
Teraz uciekam poczytać
Do jutra laseczki
Ja trzymam kciuki i modlę się za to żeby każda z nas doczekała się swoich małych, słodkich istotek dla oczekujących -żeby czas szybko zleciał, dla badających się -żeby było zdrowo, dla staraczek dwóch kreseczek a dla ciężarówek -mega brzucholi
Jutro dalej trzymam kciuki za wtorkową wizytę Karolci i uwierzcie mi że tak się spinam że aż mi niedobrze... to co Ona biedna musi czuć:-( ale modlę się co dzień o zdrowe maleństwo i serduszko jak dzwon na USG i wierzę wierzę z całych sił że je zobaczy
Teraz uciekam poczytać
Do jutra laseczki
lena a ty po @ idziesz na usg kontrolne czy juz bylas ?? bo nie pamietam... i masz juz mniejwiecej jakas date staranek czy narazie o tym nie myslisz?? bo my juz z julitka knujemy i kombinujemy :-)
nie ja po tej @ (już się rozkręciła!!!) nie idę do gina tylko po następnej, bo na usg kontrolnym po zabiegu juz byłam i wszystko było ok, a teraz w piątek byłam tylko po zaświadczenie i pogadałam z doktorem co teraz mam robić, no i do następnej wizyty robię badania na zespół antyfosfo..., potem po nastepnej @ jadę do niego z wynikami i robię wymaz na chlamydię i te inne paskudztwa i w lutym kolejna wizyta i wtedy zobaczymy czy będzie zielone światełko, także do lutego daje luz, nie myśle o tym nie kombinuje tyko porobie spokojnie badania , jesli w lutym dowiem się ze wszystko ok to wtedy start ...
Ilonka trzymam kciuki żeby to nie @ bolało tylko na ziarenko...
13x13 mam nadzieje ze to fałszywy alarm i że już wszystko w porządku
daaa trzymam kciuk iza zwizyte u nowej ginki i miłej nauki
Iza30 niech się córcia dobrze chowa i dzięki za dobre słowo i nadzieję...
Julka wzorowych wyników z badań życzę
missiiss kobinujesz az miło...
aniołki owocnego wieczoru życzę...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
lena bo ja jestem stworzona do kombinowania haha;-) no my juz mamy termin na staranka na walentynki :-) oczywiscie warunkiem jest ladne piekne usg, i ladne piekne wyniki badan na kontroli 25 stycznia wszystko juz mysle bedziemy wiedzieli ;-)
slodziutka_e
Fanka BB :)
Miałam "ogarnąć" i "zaopiekować" się Wami.
Wybaczcie. Miałam ciężki okres.
Dziś zasnęła na zawsze moja mamusia. Jak wszystko się unormuję postaram się jak najszybciej wrócić. Do tego czasu myślami i modlitwą jestem z Wami..
Dziękuje...
Wybaczcie. Miałam ciężki okres.
Dziś zasnęła na zawsze moja mamusia. Jak wszystko się unormuję postaram się jak najszybciej wrócić. Do tego czasu myślami i modlitwą jestem z Wami..
Dziękuje...
reklama