reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 no ja tezz bylam w 23 tc tak jak ty teraz ale co do skurczy to mnie przed urodzeniem(o czym jeszcze nie wiedzialam ze moge lada chwila urodzic) mialam normalnie tylko skurcze co jakis czas...to bolalo tak jakby ktos mi skrecal macice...takie "cmienie" jak na okres mialam w ciazy co jakis czas i lekarz to okresli jako rozciaganie sie macicy i wiezadel...jutro poniedzialek wiec dla swojego spokoju poszlabym do lekarza...
i nie glaskaj brzuszka (napewno to wiesz ale tylko przypominam :) )

reklama
agatko ja mialam tak jak aniołki pisze dokladnie tak samo takie cmienie cholerne... bbrrr ja tez radze zajrzec jutro do lekarza albo ewentualnie zadzwonic dla swietego spokoju. lepiej 10 razy przyjsc z glupota niz o jeden raz za malo pojsc i zeby cos sie stalo. tfu tfu... no wiec lepiej chociaz zadzon:tak:

Agatko moje skurcze szły tak z kręgosłupa. Tak jakby ktoś ciągnął mi kręgosłup i potem szły w górę.
Ale to co opisujesz to bardziej wygląda jak te przepowiadajace. Lekarz kazał brać nospe a jak za czesto będą sie powtarzać to trzeba skonsultować sie z lekarzem. Nie martw się kochana

Agatka, u mnie skurcze łydek pojawiły się jeszcze zanim test zrobiłam:) nie wiem ile i jaki magnez bierzesz - ja brałam 3x1 laktomag, skurcze się zmniejszyły, ale nie zniknęły.masz rację z tymi skurczami już zapomniałam, ze czytałam, że mogą się pojawić w drugim trymestrze i niekoniecznie muszą być zwiastunem czegoś złego.a plecki...mnie strasznie bolały, ale to od spania na boku, bo to dla mnie wymuszona pozycja, bo od zawsze na brzuszku spałam-na żabę;)

Dziewczynki dziękuję za troskę , już mi lepiej.
Po obiadku u rodziców pojechaliśmy z P do centrum handlowego troszkę sobie połazić.
No i kupiłam z rozmachu body na maluszka. 19 zł za trójpak. Ja wybrałam białe bo uniwersalne ale mój P dorzucił 3 w kolorze rożowym :))).
Uciekam do łóżeczka. Miłego wieczorku

ilonka no to dobrze wiedziec ze lekarze tak pozwalaja ale topo poronieniu czy przedwczesnym porodzie?? bo to w sumie tez dwie inne rzeczy.ale my juz postanowilismy ze w lutym zaczynamy staranka po @ :-)
no ja akurat miałam poronienie w 12 tc, a w sumie wywoływane poronienie, bo mój maluszek obumarł, tak czy siak inny lekarz kazał mi czekać 6 miesięcy, a ten teraźniejszy stwierdził, ze najlepiej próbować już po 3@ regularnym. Od zabiegu mojego dziś mija 6 miesięcy, dałam sobie trochę czasu na badania

Agatko jak niepokoją cie te skurcze to może zadzwoń do ginka, albo przejdź się jutro do ginka, tak dla świętego spokoju

Iza30
gratuluję serdecznie!!!

Iza30 ja Cię pamiętam i baaaardzo baaaardzo gratuluję!!!!!

Agatko zadzwoń może do lekarza :tak: Będziesz spokojniejsza :tak:

reklama
Witam wieczorem

Dziewczyny mam pytanie... nie wiem kogo mam zapytać albo się poradzić... jak wyglądają skurcze??? jak się je odczuwa?? da się to jakoś opisać czy rozpoznać?? wiem jakie miałam skurcze po tabletkach w szpitalu... ale teraz mnie ciągnie jak na @ nie wiem co to:-(

U mnie bolały plecy, a raczej kręgosłup, a potem szło w brzuch. Ból nie do opisania

Do góry