reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczyny ja jutro ide do lekarza strasznie sie boje ze to jaskas ciaza pozamaciczna albonie wiadomo co.Staram sie nie stresowac ale to trudne
Milego dnia wam zycze

aga ciesze sie ze juz lepiej :)) to stawiacie na dziewczynke :)))))

Witam dziewczynki w ten mroźny, śnieżny poniedziałek.

Aniołki - Ja jakoś raze z mamą od początku stawiamy na dziewczynkę , a mój P chce chłopca.Ale jakoś ostatnio coś mu się poprzestawiało. Tydzień temu z moim chrzestnym pił za zdrowie córeczki i nawet imię wybrał a wczoraj oglądał tylko ubranka dla dziewczynki. Nic już z tego nie rozumien :shocked2:

Agatko - cieszę się że No-spa, książka i łóżeczko pomogły. Tylko nie przesadzaj z przygotowaniami świątecznymi.

Anetha81 - no widzę że Ty tu kochana z nas wszystkich masz największe schizy. Jaka ciąża pozamaciczna?? Nawet nie myśl o czymś takim. Wszystko będzie dobrze. Pójdę śladem mojego gina i powiem Ci tak - nie czytaj głupot , wycisz się , a wszystko dobrze się ułoży.

Slodziutka_e - przyjmij wyrazygłębokiego współczucia. DLa Twojej mamusi zapalam(*).

Wszystkie niewymienione kobitki serdecznie pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
dzień dobry
EDYTKO tak bardzo mi przykro
AGATA troche się wystrachałam o Was wczoraj wieczorem
AGA34 faceci zawsze wolą córki najwazniejsze by zdrowe bylo
ANETHA prosze Cię przestań takie myslenie do niczego dobrego nie doprowadzi po co Ci te niepotrzebne nerwy

wszystkie nie nwymienione serdecznie pozdrawiam

Dzień Dobry...
Życzę milutkiego dnia

87242951_a40d3d2b2f.jpg

reklama
Do góry