Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Już się robi ;-)Haniu wejdz na stronę 4682 tam wszystko opisałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już się robi ;-)Haniu wejdz na stronę 4682 tam wszystko opisałam
Słoneczko a ty musisz być teraz silna i dzielna i się niczym nie przejmować o najważniejsze jest teraz maleństwo powiem ci szczerze że jak zobaczyłam kiedy poroniłaś i że już jesteś w ciąży to cieplutko mi się zrobiło na serduszku ja miałam zabieg 6 marca a jeżeli wszystko będzie dobrze to chcemy się starać z mężem w maju bo ja teraz tylko żyję to myślą, mam nadzieję że dostanę od lekarza zielone światełko i zaczniemy się starać:-):-)Łatwo Ci się śmiać a ja już pierdolca normalnie dostaję. O niczym innym myśleć nie umiem chociaż wiem, że to niedobrze tak się nastawiać to nic innego nie robię tylko dni liczę![]()
dobranoc:-):-)dzień był niezły, ale kończy się gorzej.moje dziecko dostało gorączki. Muszę iść. Buziaki. Dobranoc.
Coś Ci się niestety pomyliło. W styczniu urodziłam martwego Synka a czy jestem w ciąży to się dopiero dowiem za kilka (a może kilkanaście) dni. Ale może Twoje słowa będą prorocze i siedzi mi jakiś Fasolek albo Fasolka w brzuchu?Słoneczko a ty musisz być teraz silna i dzielna i się niczym nie przejmować o najważniejsze jest teraz maleństwo powiem ci szczerze że jak zobaczyłam kiedy poroniłaś i że już jesteś w ciąży to cieplutko mi się zrobiło na serduszku ja miałam zabieg 6 marca a jeżeli wszystko będzie dobrze to chcemy się starać z mężem w maju bo ja teraz tylko żyję to myślą, mam nadzieję że dostanę od lekarza zielone światełko i zaczniemy się starać:-):-)
Oj strzeli strzeli na pewno:-):-):-):-)Coś Ci się niestety pomyliło. W styczniu urodziłam martwego Synka a czy jestem w ciąży to się dopiero dowiem za kilka (a może kilkanaście) dni. Ale może Twoje słowa będą prorocze i siedzi mi jakiś Fasolek albo Fasolka w brzuchu?Dzisiaj jak mnie brzuch bolał to mój M powiedział, że Jego żołnierzyki w piłkę nożną grają. Może, któryś strzeli gola
![]()
Niech się spełniAJ dziękuje. Ale ja chyba wiem co dałoby mi pełnię szczescia..
Asiu niech przyjdzie jak najszybciej bo ja już mam dość tego ŚNIEGU i tej pluchy![]()
Witam serdecznie. Muszę Wam napisać, że wygrałam sprawę i szef cofnął wypowiedzenie. Huraaaaaa.