reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Haniu a tak swoja droga to pracodawca jakis idiota chyba ze nie wie ze nie zwalnie sie pracownika jak przebywa na L4 a teraz to ty kochana poł roku mozesz chorowac jak nic i niech gnojek płaci mało tego ja to bym jeszcze odszkodowania rządała za krzywdy moralne ;-)
Wiem! To mi daje podwójną satysfakcję. Niech wie, że jak się zwalnia kompetentnego pracownik (czytaj mnie:-)) a zostawia niedouczonych to się w sądzie kończy.

Już mnie nie ma... również..

017.gif
papapappaaaaa

Czemu chcesz skarżyć lekarza? Pytam bo nie jestem w stanie doczytać wszystkiego. Utknęłam na stronie 4610 i teraz albo mogę pisać albo czytać. Wolę pisać.:tak:
Bo najprawdopodobniej przez niego straciliśmy naszego aniołka a serduszko przestało bić w ostatnim dniu 12tygodnia 6 marca miałam zabieg w prywatnym szpitalu a oni nie wysłali żadnych badań i dzisiaj pani mi powiedziała że wogóle mnie nie było w zeszycie tak jak by mnie tam nie było na zabiegu a w 6 tygodniu miałam krwawienie to dał mi luteinę i wysłał do domu. potraktował nas jak smiecie i powiedział że tak się zdarza

Bo najprawdopodobniej przez niego straciliśmy naszego aniołka a serduszko przestało bić w ostatnim dniu 12tygodnia 6 marca miałam zabieg w prywatnym szpitalu a oni nie wysłali żadnych badań i dzisiaj pani mi powiedziała że wogóle mnie nie było w zeszycie tak jak by mnie tam nie było na zabiegu a w 6 tygodniu miałam krwawienie to dał mi luteinę i wysłał do domu. potraktował nas jak smiecie i powiedział że tak się zdarza
Słów brak. Normalnie nie wiem co napisać. "tak się zdarza" Zabić można..

reklama
Do góry