reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ehh... ale mimo wszystko wiem ze jak nie uda sie teraz... to i tak będzie rozczarowanie... na to to juz chyba nie mam sposobu...
ale ciii.... ;-)

reklama
z doswiadczenia wiem,ze jak sie człowiek nie stara to od razu wychodzi;-)
co do testu to 2dni po zapłodnieniu?nie ma chyba takich testów
moja kolezanka ,która jest w 5 miesiacu teraz robiła 4 dni przed spodziewana miesiaczka i nic nie wykazało a wciazy na bank juz była,dopiero 1dzien przed @wykazało:-)

ehh... ale mimo wszystko wiem ze jak nie uda sie teraz... to i tak będzie rozczarowanie... na to to juz chyba nie mam sposobu...
ale ciii.... ;-)
Ech Anetko tych myśli w naszej sytuacji chyba nie da się odpędzić:rofl2: po prostu to jest nasze największe pragnienie i nie da się tak po prostu o tym nie myśleć:-D
nie ma co się załamywać jak będzie | :rofl2: chociaż wierzę, że nasze suwaczki będą podobnie odliczały czas;-)
ale tak jak mówisz ciiiii

z doswiadczenia wiem,ze jak sie człowiek nie stara to od razu wychodzi;-)
co do testu to 2dni po zapłodnieniu?nie ma chyba takich testów
moja kolezanka ,która jest w 5 miesiacu teraz robiła 4 dni przed spodziewana miesiaczka i nic nie wykazało a wciazy na bank juz była,dopiero 1dzien przed @wykazało:-)

Ja właśnie z założenia nie zrobię testu prędzaj niż wówczas kiedy mi się okres będzie spóźniał:tak:

eh... Iza... no wiem wiem... ze testy nie dadza odpowiedzi...
a beta...? bo nie ukrywam ze wiedziec chcialabym tylko dlatego... ze 1 kwietnia stuknie nam 10 latek... taki prezencik bądź jego brak...

Marti musi byc dobrze... jak nie teraz to za miesiąc :-)

eh... Iza... no wiem wiem... ze testy nie dadza odpowiedzi...
a beta...? bo nie ukrywam ze wiedziec chcialabym tylko dlatego... ze 1 kwietnia stuknie nam 10 latek... taki prezencik bądź jego brak...

Marti musi byc dobrze... jak nie teraz to za miesiąc :-)

Pewnie, że tak:-D
a ja na 2 kwietnia mam umówionego fryzjera na farbę i też nie wiem co robić hehehe:-D

reklama
Do góry