reklama
ola15
Fanka BB :)
z doswiadczenia wiem,ze jak sie człowiek nie stara to od razu wychodzi;-)
co do testu to 2dni po zapłodnieniu?nie ma chyba takich testów
moja kolezanka ,która jest w 5 miesiacu teraz robiła 4 dni przed spodziewana miesiaczka i nic nie wykazało a wciazy na bank juz była,dopiero 1dzien przed @wykazało:-)
moja kolezanka ,która jest w 5 miesiacu teraz robiła 4 dni przed spodziewana miesiaczka i nic nie wykazało a wciazy na bank juz była,dopiero 1dzien przed @wykazało:-)
Ech Anetko tych myśli w naszej sytuacji chyba nie da się odpędzić po prostu to jest nasze największe pragnienie i nie da się tak po prostu o tym nie myślećehh... ale mimo wszystko wiem ze jak nie uda sie teraz... to i tak będzie rozczarowanie... na to to juz chyba nie mam sposobu...
ale ciii.... ;-)
nie ma co się załamywać jak będzie | chociaż wierzę, że nasze suwaczki będą podobnie odliczały czas;-)
ale tak jak mówisz ciiiii
z doswiadczenia wiem,ze jak sie człowiek nie stara to od razu wychodzi;-)
Ja właśnie z założenia nie zrobię testu prędzaj niż wówczas kiedy mi się okres będzie spóźniał
eh... Iza... no wiem wiem... ze testy nie dadza odpowiedzi...
a beta...? bo nie ukrywam ze wiedziec chcialabym tylko dlatego... ze 1 kwietnia stuknie nam 10 latek... taki prezencik bądź jego brak...
Marti musi byc dobrze... jak nie teraz to za miesiąc :-)
a beta...? bo nie ukrywam ze wiedziec chcialabym tylko dlatego... ze 1 kwietnia stuknie nam 10 latek... taki prezencik bądź jego brak...
mozna dzien,dwa przed @
ale wczesniej nie ma sensu
ja pewnie poczekam do tej miesiączki
najwcześniej to chyba beta może określić czy się udalo czy nie?
eh... Iza... no wiem wiem... ze testy nie dadza odpowiedzi...
Pewnie, że tak
a ja na 2 kwietnia mam umówionego fryzjera na farbę i też nie wiem co robić hehehe
reklama