reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ehh... ale mimo wszystko wiem ze jak nie uda sie teraz... to i tak będzie rozczarowanie... na to to juz chyba nie mam sposobu...
ale ciii.... ;-)

reklama
z doswiadczenia wiem,ze jak sie człowiek nie stara to od razu wychodzi;-)
co do testu to 2dni po zapłodnieniu?nie ma chyba takich testów
moja kolezanka ,która jest w 5 miesiacu teraz robiła 4 dni przed spodziewana miesiaczka i nic nie wykazało a wciazy na bank juz była,dopiero 1dzien przed @wykazało:-)

ehh... ale mimo wszystko wiem ze jak nie uda sie teraz... to i tak będzie rozczarowanie... na to to juz chyba nie mam sposobu...
ale ciii.... ;-)
Ech Anetko tych myśli w naszej sytuacji chyba nie da się odpędzić:rofl2: po prostu to jest nasze największe pragnienie i nie da się tak po prostu o tym nie myśleć:-D
nie ma co się załamywać jak będzie | :rofl2: chociaż wierzę, że nasze suwaczki będą podobnie odliczały czas;-)
ale tak jak mówisz ciiiii

z doswiadczenia wiem,ze jak sie człowiek nie stara to od razu wychodzi;-)
co do testu to 2dni po zapłodnieniu?nie ma chyba takich testów
moja kolezanka ,która jest w 5 miesiacu teraz robiła 4 dni przed spodziewana miesiaczka i nic nie wykazało a wciazy na bank juz była,dopiero 1dzien przed @wykazało:-)

Ja właśnie z założenia nie zrobię testu prędzaj niż wówczas kiedy mi się okres będzie spóźniał:tak:

eh... Iza... no wiem wiem... ze testy nie dadza odpowiedzi...
a beta...? bo nie ukrywam ze wiedziec chcialabym tylko dlatego... ze 1 kwietnia stuknie nam 10 latek... taki prezencik bądź jego brak...

Marti musi byc dobrze... jak nie teraz to za miesiąc :-)

eh... Iza... no wiem wiem... ze testy nie dadza odpowiedzi...
a beta...? bo nie ukrywam ze wiedziec chcialabym tylko dlatego... ze 1 kwietnia stuknie nam 10 latek... taki prezencik bądź jego brak...

Marti musi byc dobrze... jak nie teraz to za miesiąc :-)

Pewnie, że tak:-D
a ja na 2 kwietnia mam umówionego fryzjera na farbę i też nie wiem co robić hehehe:-D

reklama
Do góry