reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodziutka normalnie w myślach czytasz bo właśnie pisałam posta. :-D

Naprawdę nie wiesz jak się cieszę!!!! Nie umiem tego okazac przez net
002.gif

017.gif

Bo ja naprawde o Was wszystkich myślę.. tylko czasem mnie już pamiec zawodzi.. tyle nas niestety jest.... że trudno wszystkie wymienić za pierwszym razem!!!!!

HAniu GRATULUJE ciesze sie ze sie udało wywalczyc swoje :-)
ja juz zmykam dobranc wszystkim
jutro jade do babci dowiedziec sie jakis szczegolow bo moja kuzynka miala dzis wypadek wpadła w poslizg i dachowała nic jej nie ejst ale lezy w szpitalu podejzewaja wstrzas mozgu samochod do kasacji niestety :-(

Haniu ja też CI bardzo bardzo gratuluję :-):-):-)
Madziu dziękuję Ci bardzo za cieplutkie słowa zobaczę co powie lekarz ale mój mąż jest nastawiony na to żeby go zaskarżyć jak widział jak cierpiałam z bólu :-:)-(
Czemu chcesz skarżyć lekarza? Pytam bo nie jestem w stanie doczytać wszystkiego. Utknęłam na stronie 4610 i teraz albo mogę pisać albo czytać. Wolę pisać.:tak:

Haniu a tak swoja droga to pracodawca jakis idiota chyba ze nie wie ze nie zwalnie sie pracownika jak przebywa na L4 a teraz to ty kochana poł roku mozesz chorowac jak nic i niech gnojek płaci mało tego ja to bym jeszcze odszkodowania rządała za krzywdy moralne ;-)

reklama
Pati auto rzecz nabyta. Najważniejsze że jej nic się nie stało. A Ty uwazaj na siebie! Dobranoc!

Paaaaa kochane

Haniu nawet nie wiesz ile mi radości tym postem dałas!!

I Iza30 dzisiaj również!

Do góry