reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodziutka normalnie w myślach czytasz bo właśnie pisałam posta. :-D

Naprawdę nie wiesz jak się cieszę!!!! Nie umiem tego okazac przez net
002.gif

017.gif

Bo ja naprawde o Was wszystkich myślę.. tylko czasem mnie już pamiec zawodzi.. tyle nas niestety jest.... że trudno wszystkie wymienić za pierwszym razem!!!!!

HAniu GRATULUJE ciesze sie ze sie udało wywalczyc swoje :-)
ja juz zmykam dobranc wszystkim
jutro jade do babci dowiedziec sie jakis szczegolow bo moja kuzynka miala dzis wypadek wpadła w poslizg i dachowała nic jej nie ejst ale lezy w szpitalu podejzewaja wstrzas mozgu samochod do kasacji niestety :-(

Haniu ja też CI bardzo bardzo gratuluję :-):-):-)
Madziu dziękuję Ci bardzo za cieplutkie słowa zobaczę co powie lekarz ale mój mąż jest nastawiony na to żeby go zaskarżyć jak widział jak cierpiałam z bólu :-:)-(
Czemu chcesz skarżyć lekarza? Pytam bo nie jestem w stanie doczytać wszystkiego. Utknęłam na stronie 4610 i teraz albo mogę pisać albo czytać. Wolę pisać.:tak:

Haniu a tak swoja droga to pracodawca jakis idiota chyba ze nie wie ze nie zwalnie sie pracownika jak przebywa na L4 a teraz to ty kochana poł roku mozesz chorowac jak nic i niech gnojek płaci mało tego ja to bym jeszcze odszkodowania rządała za krzywdy moralne ;-)

reklama
Pati auto rzecz nabyta. Najważniejsze że jej nic się nie stało. A Ty uwazaj na siebie! Dobranoc!

Paaaaa kochane

Haniu nawet nie wiesz ile mi radości tym postem dałas!!

I Iza30 dzisiaj również!

Do góry