angelka123
i tylko nadzieja......
Haniu bardzo sie cieszę!!! Gratulacje!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodziutka normalnie w myślach czytasz bo właśnie pisałam posta.
Bardzo dziękuję. Zwolniono mnie na L-4 bez słowa wyjaśnienia. To był dla mnie szok więc cieszę się ogromnie bo chociaż wiem, że i tak muszę sobie szukać pracy to przynajmniej przytarłam nosa szefowi.Haniu - gratulacje ogromne
Haniu ja też CI bardzo bardzo gratuluję :-):-):-)Słodziutka normalnie w myślach czytasz bo właśnie pisałam posta.
Czemu chcesz skarżyć lekarza? Pytam bo nie jestem w stanie doczytać wszystkiego. Utknęłam na stronie 4610 i teraz albo mogę pisać albo czytać. Wolę pisać.Haniu ja też CI bardzo bardzo gratuluję :-):-):-)
Madziu dziękuję Ci bardzo za cieplutkie słowa zobaczę co powie lekarz ale mój mąż jest nastawiony na to żeby go zaskarżyć jak widział jak cierpiałam z bólu :--(