Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Już się robi ;-)Haniu wejdz na stronę 4682 tam wszystko opisałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już się robi ;-)Haniu wejdz na stronę 4682 tam wszystko opisałam
Słoneczko a ty musisz być teraz silna i dzielna i się niczym nie przejmować o najważniejsze jest teraz maleństwo powiem ci szczerze że jak zobaczyłam kiedy poroniłaś i że już jesteś w ciąży to cieplutko mi się zrobiło na serduszku ja miałam zabieg 6 marca a jeżeli wszystko będzie dobrze to chcemy się starać z mężem w maju bo ja teraz tylko żyję to myślą, mam nadzieję że dostanę od lekarza zielone światełko i zaczniemy się starać:-):-)Łatwo Ci się śmiać a ja już pierdolca normalnie dostaję. O niczym innym myśleć nie umiem chociaż wiem, że to niedobrze tak się nastawiać to nic innego nie robię tylko dni liczę
dobranoc:-):-)dzień był niezły, ale kończy się gorzej.moje dziecko dostało gorączki. Muszę iść. Buziaki. Dobranoc.
Coś Ci się niestety pomyliło. W styczniu urodziłam martwego Synka a czy jestem w ciąży to się dopiero dowiem za kilka (a może kilkanaście) dni. Ale może Twoje słowa będą prorocze i siedzi mi jakiś Fasolek albo Fasolka w brzuchu? Dzisiaj jak mnie brzuch bolał to mój M powiedział, że Jego żołnierzyki w piłkę nożną grają. Może, któryś strzeli golaSłoneczko a ty musisz być teraz silna i dzielna i się niczym nie przejmować o najważniejsze jest teraz maleństwo powiem ci szczerze że jak zobaczyłam kiedy poroniłaś i że już jesteś w ciąży to cieplutko mi się zrobiło na serduszku ja miałam zabieg 6 marca a jeżeli wszystko będzie dobrze to chcemy się starać z mężem w maju bo ja teraz tylko żyję to myślą, mam nadzieję że dostanę od lekarza zielone światełko i zaczniemy się starać:-):-)
Oj strzeli strzeli na pewno:-):-):-):-)Coś Ci się niestety pomyliło. W styczniu urodziłam martwego Synka a czy jestem w ciąży to się dopiero dowiem za kilka (a może kilkanaście) dni. Ale może Twoje słowa będą prorocze i siedzi mi jakiś Fasolek albo Fasolka w brzuchu? Dzisiaj jak mnie brzuch bolał to mój M powiedział, że Jego żołnierzyki w piłkę nożną grają. Może, któryś strzeli gola
Niech się spełniAJ dziękuje. Ale ja chyba wiem co dałoby mi pełnię szczescia..
Asiu niech przyjdzie jak najszybciej bo ja już mam dość tego ŚNIEGU i tej pluchy
Witam serdecznie. Muszę Wam napisać, że wygrałam sprawę i szef cofnął wypowiedzenie. Huraaaaaa.