reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzień był niezły, ale kończy się gorzej.Moje Dziecko dostało gorączki. Muszę iść. Buziaki. Dobranoc.

Łatwo Ci się śmiać a ja już pierdolca normalnie dostaję. O niczym innym myśleć nie umiem chociaż wiem, że to niedobrze tak się nastawiać to nic innego nie robię tylko dni liczę :zawstydzona/y:
Słoneczko a ty musisz być teraz silna i dzielna i się niczym nie przejmować o najważniejsze jest teraz maleństwo powiem ci szczerze że jak zobaczyłam kiedy poroniłaś i że już jesteś w ciąży to cieplutko mi się zrobiło na serduszku ja miałam zabieg 6 marca a jeżeli wszystko będzie dobrze to chcemy się starać z mężem w maju bo ja teraz tylko żyję to myślą, mam nadzieję że dostanę od lekarza zielone światełko i zaczniemy się starać:-):-)

Słoneczko a ty musisz być teraz silna i dzielna i się niczym nie przejmować o najważniejsze jest teraz maleństwo powiem ci szczerze że jak zobaczyłam kiedy poroniłaś i że już jesteś w ciąży to cieplutko mi się zrobiło na serduszku ja miałam zabieg 6 marca a jeżeli wszystko będzie dobrze to chcemy się starać z mężem w maju bo ja teraz tylko żyję to myślą, mam nadzieję że dostanę od lekarza zielone światełko i zaczniemy się starać:-):-)
Coś Ci się niestety pomyliło. W styczniu urodziłam martwego Synka a czy jestem w ciąży to się dopiero dowiem za kilka (a może kilkanaście) dni. Ale może Twoje słowa będą prorocze i siedzi mi jakiś Fasolek albo Fasolka w brzuchu? :tak: Dzisiaj jak mnie brzuch bolał to mój M powiedział, że Jego żołnierzyki w piłkę nożną grają. Może, któryś strzeli gola :-D:rofl2::-D

Coś Ci się niestety pomyliło. W styczniu urodziłam martwego Synka a czy jestem w ciąży to się dopiero dowiem za kilka (a może kilkanaście) dni. Ale może Twoje słowa będą prorocze i siedzi mi jakiś Fasolek albo Fasolka w brzuchu? :tak: Dzisiaj jak mnie brzuch bolał to mój M powiedział, że Jego żołnierzyki w piłkę nożną grają. Może, któryś strzeli gola :-D:rofl2::-D
Oj strzeli strzeli na pewno:-):-):-):-)

Witam kochane kobietki:-D

Edytko u mnie wszystko ok.Żyję i mam się całkiem dobrze:-DA co u ciebie?Humorek choć odrobinę się poprawił?Tulam cię mocno,mocno.

Wywiało mnie na tydzień z domku.Trochę się odstresowałam i odpoczęłam.Tak się złożyło,że tylko czasami coś podczytywałam.Ale produkcje miałyście ostatnio, normalnie szok:szok::szok::szok: Czekam teraz na @, a raczej jej brak. Tylko nie wiem na kiedy mam ją "planować"?Po zabiegu zawsze miałam co 30 dni, a ostatnia 28 jak przed zabiegiem. Najwyżej jak nie będzie @ 29.03 to poczekam jeszcze parę dni:-pJutro do pracy,a dzisiaj jeszcze wolne miałam ,bo z grafiku tak mi wyszło:-p

Widzę,że sporo mamuś aniołkowych do nas dołączyło.Dziewczynki przykro mi i tulę was mocno.Dla waszych aniołeczków
[*]

Mireczko Adrianek jest śliczny.Gratuluję jeszcze raz.

Syla,Selenka,Aga Irl śliczne te wasze brzuszki.Pięknie wyglądacie. Chociaż Syla nie chciała się pokazać w całej "okazałości";-)

Enka kochana gratuluję!!!!!!!!!!Napisz co u Was.Ty moja nocna koleżanko. Nie dajesz znaku życia:-(Chyba muszę zacząć "krzyczeć" jak Edytka;-):-D

Kasiek jak się czujecie na L4?Już do końca ciąży będziesz na L4, czy jeszcze wracasz do pracy?

Alicja czy to ty odwiedziłaś mnie na NK ostatnio?Paulina Wrocław. Jeszcze troszkę i ty dołączysz do szczęśliwych mężatek:-D:-)

Gabi podziwiam cię bardzo.Twoja niunia teraz się nie spiesz? Na złość już mamusi robi;-)? Trzymam kciuki i szybkiego porodu ci życzę.

Mordoklejko a ty jeszcze 2w1?Miałaś napisać w niedzielę wieczorem, albo dzisiaj i cisza.A do Edytki też nie pisałaś...Więc gdzie ty???

Agnieszka AJ jak zdrówko?Ja też lubię karmi malinowa pasja;-):-D Swoją drogą z czego ty się odchudzasz???

Oj uciekam już ,bo do pracy jutro trzeba wstać:-D:-D

Angelka,Pixellka,Also,Alla,Dlaczegotak,Koti,Danula,Cyniczna,Hania,Scarlet,dwie Magdalenki,Szafirku,Iza30,Niusia,Jezyk,Anesto i inne nie wymienione dziewczynki pozdrawiam serdecznie i przesyłam buziaki:-D:-)

Dobranoc

hej dziewczynki :-)

nadrobiłam troszkę Wasza produkcję :szok:...oj... było ciężko ;-)

Haniu gratuluje wygrania sprawy :-) no i trzymam kciuki za II kreseczki :tak:
Gabi
śliczny brzusio !!! :-D

Iza
wspaniałe wieści :tak::-D

Mirka piękny ten Twój Adrianek !!! jeszcze raz gratulacje !!! :-D

Nowe dziewczynki witam... i zapalam
[*] dla Waszych Aniołków... przytulam mocno do serca...

Also, Marti, Danula, Edytka, Carri, Anesto, Pyzuniagaj, Magdy dwie, Marlenka, Selena, Sonita, Koti, cyniczna, Agi, Iza, angelka, Agair, Pati.b, iławianka, Karola, Kinguś, kasiek, Alutka, Mircia, Marli, Alicja, AgaAJ, Syla, pixella, Ola15, wróbelek, allaa, dlaczegotak, mordoklejka, jezyk, ozkane, ruda, martusionek i całą reszte serdecznie pozdrawiam i życzę miłęgo dnia !!!
:-D:-D:-D

reklama
Do góry