reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam z samego rana:tak: jak zwykle o tej porze szykuję się do pracy i nadrabiam lekturę:-D
Widzę kobietki, że temat jedzenia nie ma końca:-D
Danulka przyjemności Ci życzę w pracy po tak dłuuuugiej przerwie:tak: kochana dziękuję za zdjęcia, jest pięknie!
Madziu kochana bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze. Dał Ci gin już jakieś skierowanie na badania? w ogóle mówił coś o badaniach czy robić czy nie?
Angleka super wiadomości sprzedał Ci gin:) ani się nie obejrzysz a będziesz już po 2@ i zabierzecie się za staranka!
Anetko gdzie Ty się podziewałaś kochana????:confused::rofl2:
Słodziutka cieszę się, że Ci humor wrócił oby tak już zostało:rofl2::-D
Witaj Oleńko z samego rana:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej Marti :-D

odpoczywalismy z M (miał wczoraj urlopik) po szaleństwach sobotniej nocy :-D

no i starankowe szaleństwo... :zawstydzona/y::-)

Cześć Anetko :-D:-D
A ja się zastanawiałam co się z Tobą dzieje kochana:rofl2::rofl2:
Nio oby staranka były owocne:-D
Ja właśnie mam owulkę, strasznie mnie bolą jajniki musiałam wziąć nospę z rana:rofl2:

he.... miło:-)
jestem jestem... wczoraj caly dzien praktycznie przelezalam w łózku a M biegał z pieskiem i na zakupki:-D
a co... czasami mi tez sie nalezy :-D

Marti... a Ty w pracy ?

reklama
eh... no właśnie z tym mysleniem to jest różnie... staram sie nie nastawiac zbyt optymistycznie...zeby nie przezyc zbyt drastycznie rozczarowania gdyby nie wyszło... ale to jest trudne... i juz wczoraj sobie pomyslalam że 1 kwietnia... zrobie test... podobno 3 dni po zapłodnieniu wychodzi II jesli sie udalo... ale nie wiem na ile to prawdopodobne... a jesli wyjdzie I to nastepny zrobie juz jak @ bedzie sie spozniac...

trudno nie wierzyc...i nie myslec pozytywnie...

Do góry