reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oluniaa oczywiście bardzo Ci współczuję i zachęcam do zaglądania tutaj jak najczęściej i polecam dr Goderskiego, tak na przyszłość

reklama
Cyniczna gratulacje wielkie i nie boj sie kochana bedzie dobrze a suwaczek bedzie szybko knal do przodu :-)

gabi skarbi juz 33tc widzisz mowilam ze dasz rade i bedzie dobrze juz finisz :-)

dziewczynki mierze dzis caly czas temp. i cos jest nie taknajpierw mialam 36,5 teraz mam 36,0 mam nadzieje ze juz nizej nie spadnie bo co ja tu biedna zrobie a do domu wracam dopiero w poenidzialek wieczorem :-(

EEEEEEEEEEEEEE Aga Ir mogę sie nie wyrobić sama nie jade, bo nie mam jak, a sprzątania tam tyle że aż się płakać chce Już 3 x sprzatalam i nic!!!!!!!!!!!!

Oluniaa Jeśli chodzi o zabieg to akurat bez znaczenia, ale Goderski ma naprawde najlepsze podejście i jeszcze nie jest "zmęczony" tą pracą!!!!!!!!!! Dlatego lepiej chodzić na kontrole do niego Mówię Ci z mojego doświadczenia oczywiście zrobisz jak zechcesz / No a skoro jesteś 2 mies to pewnie się nie znamy.......

Ostatnia edycja:
boję się zabiegu. pol roku musze czekac z nastepnymi próbami. goderskiego wszyscy chwalą ale ja chyba wroce do lekarki z poznania. juz sie przyzwyczailam do tego ze bede mama a teraz jestem załamana. lezalam z dziewczyną z miedzychodu

agus powrot chrychlania dobrze ze wzielam te antybiotyki ze soba juz wzielam jedna tabletke ale czuje sie coraz gorzej we wtorek ide do lekarza niech mi badania krwi robia i kolejne RTG ja juz mam dosc ile mozna, ale martwi mnie ten spadek temp.

olunia nie boj sie zabiegu i to nie prwda ze trzeba czekac pol roku ja tez mialam puste jajo i opinie lekarzy sa rozne jedni kaza czekac pol roku jedni 3@ inni staraja sie po 1@ wszysto zalzy od samopoczucia. 3maj sie kochana bedzie dobrze tylko potrzeba na to czasu bo czas jest najlepszym lekarstwem

reklama
Oluniaa moja siostra też chodziła do tej pani z PO i ciąża przebiegała bez problemów, poród też, ale wiesz w dużym mieście jest "duży przerób", że tak się brzydko wyrarzę i pod koniec nie była zbyt zadowolona podejściem pani dr, ale oczywiście jak jesteś zadowolona to OK

Do góry