reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam! chyba dobrze trafiłam jestem tutaj pierwszy raz bo potrzebuje wsparcia...26stycznia urodzilam dzidziusia w 22tc:( niestety lekarze nie ratowali bo byla zbyt mala i potraktowali to jako poronirnie:( miala 400g i 30cm..... czuje pustke i potrzebuje pomocy.... napiszcie czy ktoras byla w podobnej sytuacjii i ile trzeba czekac na nastepna ciaze? pozdrawiam

reklama
niusia obizona temp swiadczy o oslabieniu wiec nic sie nie martw.....ja choc niby zdrowa a czasem tez mialam 35.8:):):)
a masz tantum verde? moze popsikaj do gardziolka to moze minie kaszel co?

Oluniaa Ja zaszłam w ciążę po 2 @, i wszystko jest OK

Niusie ZDRÓWKA kochana

:((( Bardzo Ci współczuję, nie wiem co Ci powiedzieć Tak mi przykro........... Witaj wśród Aniołkowych mam i zostań z nami

agus n wlasnie nie mam wszystkie dodatkowe specyfiki zostaly w domu buuu

:-((( bardzo mi przykro kochanie sa tu dziewczynki ktore urodzily dzieciaczki w 23, 24 tygodniu wecna pewno udziela Ci informacji przytulam mocno i witam wsrod mam aniolkowych

A u mnie dzisiaj batalia w brzuszku Dzidzia chyba ma czkawkę <lol>

niusiu dziękuje fizycznie świetnie (tylko kręgosłop boli troszkę )

kochane jesli bylyscie w podobnej sytuacji napiszcie.... w mojej sytuacji bylo tak ze puscila szyjka, dostalam skurczy i zaczal sie porod ktorego nie dalo sie zachamowac:( urodzilam coreczke ale niestety nie zdolna do zycia poza ustrojem :(

reklama
Do góry