reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

:((( Ja poroniłam w 1 trymestrze Nie wiem dokładnie czy w moim przypadku było puste jajo czy samoistne poronienie, bo poroniłam w Holandii, a ta wczesnych ciąż sięnie ratuje wiec nie wykonano mi nawet USG. Zrobili mi je dopiero w Polsce, ale już nie byli w stanie nic stwierdzić, tylko mnie wyczyscili

reklama
z moja dzidzia bylo wszystko wporzadku....po porodzie lekarz stwierdzil ze zdrowiutkia dziewczynka i bardzo duza ale niestety zaaz zmarla:( gdy odcieli pepowine:(

to byla moja pierwsza ciaza... bylam taka szczesliwa i wszystko sie skonczylo w ciagu kilku godzin:((((( juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla zajsc w ciaze ten czas tak mi sie dluzy:(

z moja dzidzia bylo wszystko wporzadku....po porodzie lekarz stwierdzil ze zdrowiutkia dziewczynka i bardzo duza ale niestety zaaz zmarla:( gdy odcieli pepowine:(
Wies co moja kolezanka tez tak miala. Okazalo sie ze miala toksoplazmoze i dlatego dziecko nieumialo samo życ. Tak jej powiedziano.

:((( Tak mi przykro, a jednocześnie wystraszyłam sie jak nie wiem......................

Aga Ja też mam nadzieję, że u wszystkich z nas wszystko będzie ok

Już pojadłam... chciało mi się ogórkowej i wciągnęłam pół garnka... zapijając wodą z ogórków. TEŻ PYCHA!
Tylko głowa mnie boli...
Dzięki za wsparcie. Trochę mnie te informacje o temperaturze uspokoiły :)

reklama
Do góry