Czesc
Cyprysiowa- GRATULACJE
Bardzo sie ciesze,ze Ci sie udało bedziesz naszym ekspertem hihi
Mirosłava-milej zabawy
to już wiem dlaczego tak bedziłas do fryzjera
Dilajla hehe ty nam nie zycz milego weekendu bo my Ciebie latwo z forum nie puscimy na cały weekend
A co do lata tez juz bym bardzo chcila moze moja figura nie jest zadawalajaca by pokazac cos wiecej ale i tak chce lata chodz pewnie caly spedze w pracy
Dosia24super ,ze dostałas akurat dzis sobie odpoczniesz
po za tym wiesz jeszcze dwa i dodzieła?
Kochanie tylko sie ciesz
Ja mam juz ponad tydzien tylko lekarz nie wie czy to naturalne czy leki to powoduja w kazdym razie jak bedziesz miala ponad tydzien tak jak ja wtedy sie smutaj
Dosia poczytałam o tej chlomadii i wiesz latwo to sie leczy, latwo to zlapac i w dodatku powoduje duzo poronien oj trzeba sie zbadac na to !
Jeżyk- o tak na kazdej wizycie cos nowego. Teraz chodz na BETe i ciagle mi robia USG bo ciaza sie nie wchłania, nie poroniłam jej i chca miec pewnosc ,ze obumarła ale to jest okropne uczucie.....Zreszta moja wizyta w szpitalu wyglada tak:wchodze na robia mi Beta ide na USG wracam i ordynator łapie mnie w korytarzu i mowi dobrze lub zle.A jak zadaje pytanie mowia zobaczymy na nastepnym uSG lub krwi no ale ile mozna czekac.....chcialam by oddali mi wszystkie badania ale powiedzieli ,ze dopiero gdy beda miec pewnosc ,ze wszystko wraca do normy...
to znaczy ,ze teraz jestem jeszcze po za norma?
ehhhh taki moj los. Aaaaaa zapomnialam dodac ,ze nastraszyli nastepna ciaza pozamaciczna chodz jeszcze nie znaja powodu tej