reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dosia, dzisiaj dzwoniła do mnie moja przyjaciółka i mówiła mi waśnie, że szukała w internecie o poronieniach i mówiła mi też żebym zrobiła sobie test na chlamydię, bo wyczytała, że to jest częsta przyczyna poronień, Kochana ta moja kumpela, jutro postawię jej piwko, bo naprawdę o mnie dba i martwi się.

monikaa, mam nadzieję, że trafisz na jakiegoś lekarza, który skieruje Cię na porządne badania:tak:

milgak, musisz przyjechać do mnie , u nas są tańsi fryzjerzy :-)

reklama
Wiecie, muszę mieć naprawdę fajną fryzurkę, bo nawet mój M zauważył i powiedział, że bardzo ładnie wyglądam :tak:

Jestem zła, bo moja suczka ma cieczkę i musiałam ją wywalić na dwór, bo mi krwawe ślady zostawiała na podłodze, a ja tak lubię jak ona jest w domu:-(

Dosia24 nie słyszałam o tym. Jak mi tylko napisałas sprawdziałam sobie na niecie i wiesz jak pojde prywatnie poprosze o skierowanie na to.Kurcze takie male g... a tyle moze zdziałac problemow.
Miroslava no tez mam taka nadzieje denerwuje sie bo nie wiem czy cos brac i czy moge robic badania. Poczekam w nastepny piatek mam przyjsc do szpitala na krew wiec zlapie ordynator i ja zamecze:DDo tego czasu pewnie wybioere sie do mojego lekarza ktory jest dobry ale naprawde lubi naciagnac ehhhh

Mirosłava hmmmm nowa fryzurka? :)Naprawde nie zapłaciłas drogo za tyle ile ci zrobila.Wiesz ja wybieram sie w poniedziałek tylko pewnie nic nowego nie wymysli. Mam bardzo krecone włoski i bez wzgledu czy długie czy krótkie wygladam jak baranek:(

mirosława na prawde malutko zapłaciłaś.
miniczkoo a ja mam włoski proste i sztywne, nie chcą mi się wogóle układać. ( ładne były tylko w czasie ciąży, super się układały ) a zawsze marzyłam o loczkach...

cyprysiowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D gratuluję i cieszę się razem z Tobą i bardzo podobają mi się Twoje suwaczki

batonik cieplutko cie przytulam musisz przez to wszystko przejść potem już będzie tylko z górki:-)

monika
nawet nie potrafie sobie co przeżywasz kazdego dnia kiedy ciagle cie mamia jakimiś pierdołami

dlaczegotak
a kiedy masz sesje bo chetnie bym ją obejrzała

miroslava to naprawdę bardzo tanio zapłaciłaś.
Ja też ostatnio przefarbowałam się na czarno i kupiłam sobie prostownicę i jestem bardzo zadowolona bo podobam sie nawet sama sobie (nie mówiąc juz o mężu;-))

maggie owocnego weekendu:tak:;-):-)

muffy gdzie jesteś odezwij się do nas choziaz napisz że jesteś

cześć!!!!
Jak się cieszę, że słoneczko swieci :-)

Dzisiaj muszę szybciutko posprzątać domek, zrobić obiadek, a potem siebie na bóstwo, bo wieczorem jadę na spotkanie klasowe :-D, juz sie cieszę, niestety nie będzie nas dużo, bo większość jest za granicą, ale i tak mam nadzieję, że bedzie fajnie:-)

reklama
Cyprysiowa :-D:-D:-D ha a jednak się zaraziłaś. Cudowna wiadomość. Baaaaardzo się cieszę. Jupi Jupi Jupi. Dbaj o siebie, zdrowo jedz i ciesz się błogą chwilą :)

Miroslava Rób się na bóstwo i olśnij wszystkich:-D:-D:-D

miłego dnia życzę

ps. niestety w Krakowie pada:baffled:

Do góry