reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:crazy:czy to sie kiedyś skończy???...byłam na ponownym USG...odebrałam wynik krwi i co...dwóch lekarzy zrobiło usg i powiedziało że trudno im się mnie leczy...bo...jestem przypadkiem nie książkowym...co to znaczy...najlepiej wyrzucić na śmietnik...pewnie...beta spadła do 200 i też im się to nie podoba...kazali wstrzmać się do kolejnego piątku...a...do tego czasu skonsultują się czy nie potrzebna będzie histeroskopia...nie wierze już w lepsze jutro...mam totalnego dola...znowu wiszę w próżni...sami nie wiedzą co jest...rzucają hasła a ja robie coraz to większe oczy...dziś usłyszałam...mięśniaki...fragmenty tkankowe...skąd się to diabelstwo bierze??...być może trzeba będzie otwierać kanał syjki macicy i zobaczyć co się dzieje...:baffled:...krzepiące prawda???!!!

Batonik24 liczyłam ,ze Twoje wiesci beda bardziej optymistyczne.Ale zobaczysz bedzie dobrze bo przeciez musimy dac rade.Aczkolwiek ja dzis normalnie mam dosc. Kurcze sama jestem z tym nikt mi nie mowi co i jak a jak sie pytam to mowią narazie wazne jest zbic Bete i jakies glupie teksty.ehhhhh mam dosc:(

Cyprysiowa, bardzo się cieszę!!! Ściskam Cię mocno.

Batonik
, przytulam Cię i strasznie mi przykro, że musisz przez to przechodzić. W dodatku to czekanie i ciągłe wizyty. Trzymaj się cieplutko.

Batonik, kochanie, trzymaj się, będzie dobrze, ja w to wierzę!!!

Cyprysiowa, cieszę się razem z Wami :-)

Wróciłam od fryzjera, ale niestety innego, moja fryzjerka zamknęła zakład, ale byłam też u fajnej, ładnie mi zrobiła włosy, jestem bardzo, bardzo zadowolona, ciekawe co powie mój M, hihi, może zauważy:-D Zapłaciłam 85 zł za balejażyk, obcięcie i modelowanie, to chyba nie za drogo:-)

Batonik24 liczyłam ,ze Twoje wiesci beda bardziej optymistyczne.Ale zobaczysz bedzie dobrze bo przeciez musimy dac rade.Aczkolwiek ja dzis normalnie mam dosc. Kurcze sama jestem z tym nikt mi nie mowi co i jak a jak sie pytam to mowią narazie wazne jest zbic Bete i jakies glupie teksty.ehhhhh mam dosc:(
:baffled:w zasadzie to sama też na to liczyłam:baffled:

Wręcz super niedrogo ;-) Ja już dawno nie robiłam, ale jakieś 4 lata temu, jak robiłam balejaż, jeszcze we Wrocławiu, to zapłaciłam 150zł.

:baffled:w zasadzie to sama też na to liczyłam:baffled:

Czytałam na róznych forach ,ze lekarze po ciazy pozamacicznej szukaja zrodła hmmmm nie moi.Byla no to trudno. Oni tam ciesza sie ,ze beta spadło i to wszystko.
Inni kieruja swoje pacjentki na badania mnie po co tam.....Jestem wsciekła na siebie i na nich wrrrrr

reklama
batonik trzymaj się.
monikaaa a słyszałaś o chlemadii. mi mój gin dał ulotkę na jej temat, wcześniej o czymś takim nie słyszałam. jest jednym z powodów poronień i ciąż pozamacicznych. ja mam robić test na to w czerwcu, ale nie wiem dlaczego dopiero wtedy.

Do góry