reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:crazy:czy to sie kiedyś skończy???...byłam na ponownym USG...odebrałam wynik krwi i co...dwóch lekarzy zrobiło usg i powiedziało że trudno im się mnie leczy...bo...jestem przypadkiem nie książkowym...co to znaczy...najlepiej wyrzucić na śmietnik...pewnie...beta spadła do 200 i też im się to nie podoba...kazali wstrzmać się do kolejnego piątku...a...do tego czasu skonsultują się czy nie potrzebna będzie histeroskopia...nie wierze już w lepsze jutro...mam totalnego dola...znowu wiszę w próżni...sami nie wiedzą co jest...rzucają hasła a ja robie coraz to większe oczy...dziś usłyszałam...mięśniaki...fragmenty tkankowe...skąd się to diabelstwo bierze??...być może trzeba będzie otwierać kanał syjki macicy i zobaczyć co się dzieje...:baffled:...krzepiące prawda???!!!

Batonik24 liczyłam ,ze Twoje wiesci beda bardziej optymistyczne.Ale zobaczysz bedzie dobrze bo przeciez musimy dac rade.Aczkolwiek ja dzis normalnie mam dosc. Kurcze sama jestem z tym nikt mi nie mowi co i jak a jak sie pytam to mowią narazie wazne jest zbic Bete i jakies glupie teksty.ehhhhh mam dosc:(

Cyprysiowa, bardzo się cieszę!!! Ściskam Cię mocno.

Batonik
, przytulam Cię i strasznie mi przykro, że musisz przez to przechodzić. W dodatku to czekanie i ciągłe wizyty. Trzymaj się cieplutko.

Batonik, kochanie, trzymaj się, będzie dobrze, ja w to wierzę!!!

Cyprysiowa, cieszę się razem z Wami :-)

Wróciłam od fryzjera, ale niestety innego, moja fryzjerka zamknęła zakład, ale byłam też u fajnej, ładnie mi zrobiła włosy, jestem bardzo, bardzo zadowolona, ciekawe co powie mój M, hihi, może zauważy:-D Zapłaciłam 85 zł za balejażyk, obcięcie i modelowanie, to chyba nie za drogo:-)

Batonik24 liczyłam ,ze Twoje wiesci beda bardziej optymistyczne.Ale zobaczysz bedzie dobrze bo przeciez musimy dac rade.Aczkolwiek ja dzis normalnie mam dosc. Kurcze sama jestem z tym nikt mi nie mowi co i jak a jak sie pytam to mowią narazie wazne jest zbic Bete i jakies glupie teksty.ehhhhh mam dosc:(
:baffled:w zasadzie to sama też na to liczyłam:baffled:

Wręcz super niedrogo ;-) Ja już dawno nie robiłam, ale jakieś 4 lata temu, jak robiłam balejaż, jeszcze we Wrocławiu, to zapłaciłam 150zł.

:baffled:w zasadzie to sama też na to liczyłam:baffled:

Czytałam na róznych forach ,ze lekarze po ciazy pozamacicznej szukaja zrodła hmmmm nie moi.Byla no to trudno. Oni tam ciesza sie ,ze beta spadło i to wszystko.
Inni kieruja swoje pacjentki na badania mnie po co tam.....Jestem wsciekła na siebie i na nich wrrrrr

reklama
batonik trzymaj się.
monikaaa a słyszałaś o chlemadii. mi mój gin dał ulotkę na jej temat, wcześniej o czymś takim nie słyszałam. jest jednym z powodów poronień i ciąż pozamacicznych. ja mam robić test na to w czerwcu, ale nie wiem dlaczego dopiero wtedy.

Do góry