reklama
czy to sie kiedyś skończy???...byłam na ponownym USG...odebrałam wynik krwi i co...dwóch lekarzy zrobiło usg i powiedziało że trudno im się mnie leczy...bo...jestem przypadkiem nie książkowym...co to znaczy...najlepiej wyrzucić na śmietnik...pewnie...beta spadła do 200 i też im się to nie podoba...kazali wstrzmać się do kolejnego piątku...a...do tego czasu skonsultują się czy nie potrzebna będzie histeroskopia...nie wierze już w lepsze jutro...mam totalnego dola...znowu wiszę w próżni...sami nie wiedzą co jest...rzucają hasła a ja robie coraz to większe oczy...dziś usłyszałam...mięśniaki...fragmenty tkankowe...skąd się to diabelstwo bierze??...być może trzeba będzie otwierać kanał syjki macicy i zobaczyć co się dzieje......krzepiące prawda???!!!
Batonik24 liczyłam ,ze Twoje wiesci beda bardziej optymistyczne.Ale zobaczysz bedzie dobrze bo przeciez musimy dac rade.Aczkolwiek ja dzis normalnie mam dosc. Kurcze sama jestem z tym nikt mi nie mowi co i jak a jak sie pytam to mowią narazie wazne jest zbic Bete i jakies glupie teksty.ehhhhh mam dosc
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Batonik, kochanie, trzymaj się, będzie dobrze, ja w to wierzę!!!
Cyprysiowa, cieszę się razem z Wami :-)
Wróciłam od fryzjera, ale niestety innego, moja fryzjerka zamknęła zakład, ale byłam też u fajnej, ładnie mi zrobiła włosy, jestem bardzo, bardzo zadowolona, ciekawe co powie mój M, hihi, może zauważy Zapłaciłam 85 zł za balejażyk, obcięcie i modelowanie, to chyba nie za drogo:-)
Cyprysiowa, cieszę się razem z Wami :-)
Wróciłam od fryzjera, ale niestety innego, moja fryzjerka zamknęła zakład, ale byłam też u fajnej, ładnie mi zrobiła włosy, jestem bardzo, bardzo zadowolona, ciekawe co powie mój M, hihi, może zauważy Zapłaciłam 85 zł za balejażyk, obcięcie i modelowanie, to chyba nie za drogo:-)
w zasadzie to sama też na to liczyłamBatonik24 liczyłam ,ze Twoje wiesci beda bardziej optymistyczne.Ale zobaczysz bedzie dobrze bo przeciez musimy dac rade.Aczkolwiek ja dzis normalnie mam dosc. Kurcze sama jestem z tym nikt mi nie mowi co i jak a jak sie pytam to mowią narazie wazne jest zbic Bete i jakies glupie teksty.ehhhhh mam dosc
w zasadzie to sama też na to liczyłam
Czytałam na róznych forach ,ze lekarze po ciazy pozamacicznej szukaja zrodła hmmmm nie moi.Byla no to trudno. Oni tam ciesza sie ,ze beta spadło i to wszystko.
Inni kieruja swoje pacjentki na badania mnie po co tam.....Jestem wsciekła na siebie i na nich wrrrrr
reklama
dosia24
Lipcowe mamy'09
batonik trzymaj się.
monikaaa a słyszałaś o chlemadii. mi mój gin dał ulotkę na jej temat, wcześniej o czymś takim nie słyszałam. jest jednym z powodów poronień i ciąż pozamacicznych. ja mam robić test na to w czerwcu, ale nie wiem dlaczego dopiero wtedy.
monikaaa a słyszałaś o chlemadii. mi mój gin dał ulotkę na jej temat, wcześniej o czymś takim nie słyszałam. jest jednym z powodów poronień i ciąż pozamacicznych. ja mam robić test na to w czerwcu, ale nie wiem dlaczego dopiero wtedy.