reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dosia i Dilajla juppiiiii nie jestem sama ale super:)
Moj ukochany stwierdził ,ze stałam sie maniakiem i ze juz dla niego nie mam czasu.
Tak wogole wiecie rozmawialm z dziewczyna na forum(moj ekspert od cp) ona jest po 2 c.p i 4 poronieniach w koncu urodziła zdrowe dzieciatko i znow sie stara chodz boi sie bo znow jej wolno Beta rosnie podejrzenie cp.Nie wiadomo co jest przyczyna wyniki ma wszystkie dobre itp.Kurcze jak mi to napisała napełnil mnie tak wielka nadzieja i wiara ,ze mi tez sie uda inaczej sama sobie wyskrobie jajniki łyzeczka:D
Moje dzisiejsze postanowienie:w poniedziałek ginek, piatek beta i od nastepnego poniedziałku badanka na chlamydie i odzwierzece jesli bedzie ok. odczekuje trzy miesiace(jesli wytrzymam)i do dzieła co bedzie to bedzie. Wazne by udało mi sie byc matka bo szalenie mocno tego pragne...:)
Tym bardziej ,ze lekarz nastraszył mnie ze nastepna tez moze byc cp a wiec mam wiele do stracenia. Nie poddam sie bo chce i pragne dziecka.....tylko dlaczego tak w srodku sie boje:(

No nie:(podobno po metroteksacie minimum zeby odczekac jest 6 miesiecy:(Nie chce czekac tak długo:(((((((((((

reklama
monika....mnie beta spadała dosc wolno...w sumie do zera spadla po blisko 4 tyg od zabiegu ale ja za to po zabiegu tylko jeden dzien plamiłam...wiec dziwnie:crazy::crazy::crazy::crazy:

jesli chodzi o staranka to ja podobnie sobie wymysliłam, ze poczekam az zejda wszystkie wyniki, czyli do 3 lipca-wtedy powinny byc te na przeciwciała glikoproteinowe, i jesli wyniki nic nie wskaza to moze wczesniej sprobujemy niz po 8 pełnych cyklach...sama nie wiem...:sorry2::sorry2:chciałabym bardzo ale sie boje...

moj maz włąsnie stwierdził ze powinien napisac do waszych i załozyc konkurencyjne forum-pt"Forum porzuconych meżów":-):-):-):-)

Modroklejka gwarantuje Ci ze na tym forum był by moj Macius.Jak przychodzi z pracy pyta sie mnie skarbie co dzis robiłas?za chwile rzuca głupie pytanie...:)Za to zrobie mu dzis pyszna kolacje pieszczotek nie bedzie bo bedzie moja niania w telewizji:)

monika...ja na szczescie nie dostałam metotaxu, ale slyszałam ze to cholerstwo długo sie w organizmie trzyma....moja kolezanka dostała po nim zgode na staranko po 6 pelnych cyklach-przy czym pierwszy@ po zabiegu sie podono nie liczy:-:)-(
wiec czekaj spokojnie...skoro wszyscy tak mowia to znaczy ze cos w tym jest:sorry2:

Jeeeeeeeeeeeeestem :-D
Było supeeeeer, wspominaliśmy stare, dobre czasy:-)Ale faceci nas zawiedli, bo przyszedł tylko jesen:-(Ale i tak było fajnie :-)Jutro opiszę więcej, bo teraz chce mi się spać :-)
Pozdrawiam i do jutra :-D:rofl2::laugh2:

Cześć laski:-D
Dużo piszecie,nie mam czasu Was poczytać.Przykro,że przybywają nowe koleżanki.
My jesteśmy w trakcie przeprowadzki:baffled: A dzisiaj akurat mija rok,jak kupiliśmy to mieszkanie.Tego samego dnia kilka godz. później dowiedziałam się,że dzidziuś nie żyje:-( Zabieg miałam dopiero w maju,może kiedyś opowiem:zawstydzona/y:A mieszkanie kupiliśmy tylko dlatego,że byłam w ciąży.
Jeszcze kupa roboty,ale musimy się lada dzień przenieść,bo zaraz idę do szpitala.Misiek się musi zaaklimatyzować,a po drugie ja po operacji nie będę mogła nic robić.
Także na razie odpadam,ale wrócę;-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Trzymajcie się i bądźcie dzielne:tak:
Papapapa.

Witam w niedzielny poranek!
ja juz po mierzeniu tempki, a poniewaz przyjechali do nas na noc brat meza i bratówka-ta w ciazy, wiec sie zbieram do sklepu po cos na sniadanie:-)
chcemy dzis sobie gdzies pojechac i pospacerowac, jeszcze nie wiemy co wybrac-rogalin, kórnik, czy nowe zoo..wszystko zalezy od pogody...

sniło mi się dziś dziecko...ale nie moje tylko bratówki...ale miałam je na rekach i tak na mnie patrzyło wielkimi oczyskami.....nie płakało, nie smiało sie, tylko patrzyło, a po chwili zrobiło wielka kupe:-):-):-):-)....smieszny sen...chociaz troche przerazajacy nawet momentami...

sciskam wszystkie aniołkowe mamusie i zycze dobrej niedzieli

ps. maggie...brak ozdewu biore za to ze weekend spedzasz w ramionach ukochanego!! I dobrze!!!

modroklejka jak to było z tym @. u mnie dzis drugi dzień i jestem przerazona. moj gin mówil ze gdyby był inny niż wczesniej to zebym sie do niego zgłosila. ale jak mam to zrobić w niedziele???
mam bardzo obfity i bolesny, wczesniej bolalo tylko 1 dnia i wystarczyło 2 nospy a wczoraj nabralam tyle tabletek i nie chciało przestać boleć.
mam nadzieje ze nie wyladuje znów w szpitalu

Dień dobry :-)
dosia jeśli masz taką możliwość to zadzwoń do lekarza, jak nie masz numeru a jesteś bardzo zaniepokojona to może na oddział niech Ci doradzą czy poczekać do poniedziałku...

reklama
witam wszystkie aniołkowe mamusie, życze miłej niedzieli:)
dosia myślę ze telefon na jakiś dużur w szpitalu nie zaszkodzi a ciebie uspokoi:)

Do góry