reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam sie kochane moje kobietki :tak:;-)

Edi droga moja widze ze non stop sie mijamy jak zwykle zreszta:baffled::sorry2: chyba taki juz nasz urok:sorry2::dry:;-):-D nie smutaj sie wiesz ze mam jeszcze gg wiec wal jak w dym:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Karola 71 ty tez sie nie smutaj juz i ty nie długo bedziesz miała swoja malenka fasolinek mocno trzymam kciukasy:tak:
Aga irl zycze zeby bierzmowani wyszło jak ta lala:tak: nie zamartwiaj sie za mocno bo ci nie wolno!!:tak:

Sylwuniu dobrze ze juz jestescie w domku trzymam za ciebie kochana mocno kciuki:tak:

Anesto Mireczko Mordoklejko u was juz tylko dni kilka wiec zycze szybkiego i bezbolesnego:rofl2: rozwiazania no i oczywiscie czekamy na zdjecia slicznych skarbow:tak:

Pati b my sie chyba nie znamy wiec witam cie:tak: nie martw sie tak bardzo organizm musi dojsc do siebie a twoje zamartwianie napewno temu nie słuzt wiem ze jest ciezko kochana :-(ale wszystko sie jeszcze ułozy:tak:

Niusi@ czesc kochana no jakos tak wyszło ze dawno mie nie bylo co nie znaczy ze nie cztałam i nie byłam z wami "duchem" no teraz jestem juz ciałem i mam nadzieje ze czas pozwoli zeby tak zostało:tak:

Agunia Aj nie smutaj sie dla wszystkic nas wkoncu aswieci słoneczko tylko sie kochana usmiechnij:tak:

Napewno o kims jeszcze zapomniałam za co bardzo goraco przepraszam ale starosc nie radosc:sorry2: niestety:dry: wiec wszystkie nie wymienione dziewcznki bardzo podrawiam i sciskam mocno

No a u mnie tak @ brak dzis powina byc testy 2 zrobiłam negatywne wyszły tak jak sie zreszta spodziewałam ja wkurzona przez to wszystko na tych walizkach siedze bo nie wiem co mam myslec a jutro juz musze leciec bo urlop niestety nie trwa wiecznie i wogole szkoda gadac :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: pierwszy polski gin dopiero w londynie 1,5 godz jazdy samochodem tak ze troche lipa jak do poniedziałku nie przyjdzie@ to kupie test i zobaczymy bo wam powiem ze mnie ta historia z tym moim pecherzykiem mocno z rytmu wybiła:sorry2::baffled:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, ja godzinę temu przyjechałam do domu i tak mi jakoś smutno. Siostra została u taty, ja pojadę jak ona wyjedzie. Julka miała łzy w oczach jak wyjeżdżałam... Normalnie chyba będę wyła.

Mała mam nadzieję, że niedługo Ci się uda i zobaczysz upragnione 2 kreski i dzidzia zostanie z Tobą na całe 9 miesięcy.

Wszystkie Was ściskam mocno i przesyłam buziaczki.

reklama
Also naprawdę strasznie musi przeżywać to twoja siostrzyczka, ona potrzebowała jeszcze mamy ale musisz wierzyć że tam z góry nadal będzie się wami opiekowała.....

Mała no cóż trzymam kciuki za następne testowanko.... i szczęśliwej podróży.... aha i pamiętaj o nas.....

Oj Wróbelku ależ ci zazdroszczę tych fikanek w brzuszku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D najpiękniejsze uczucie na świecie.....

kochane buziaczki na dobranoc i mam nadzieję że jest tutaj tak pusto ponieważ wszystkie macie teraz owulkę........................................................

Do góry