Alicja1985
Fanka BB :)
az wstyd sie przyznac ale zjadlam dzisiaj cala czekolade z orzechami i mam teraz wyrzuty sumienia ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma i dlatego pojechałam na betkę, wyniki w poniedziałek;-)Beatko a @ nie ma??
Na zdrówko ;-)az wstyd sie przyznac ale zjadlam dzisiaj cala czekolade z orzechami i mam teraz wyrzuty sumienia ;(
Czesc
@ przylazła i mocno boli, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Teraz wiem że albo owulki nie było albo już mi się mózg zblokował Dziś psychicznie w miare nieźle, ale dziewczynki po poronieniu nie można się tak strasznie nastawiac na ciążę bo jak widzicie w głowie się chrzani i boję się że będę miała teraz z tym problem :-(
Wyniki mojego M będą w poniedziałek....... strasznie jestem ciekawa..... aha i zmieniam gina, postanowiłam i kropka.....
Kochanie przytulam Cię mocno, a po czym wnioskujesz że nie było owulki?