reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc
@ przylazła i mocno boli, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Teraz wiem że albo owulki nie było albo już mi się mózg zblokował :no: Dziś psychicznie w miare nieźle, ale dziewczynki po poronieniu nie można się tak strasznie nastawiac na ciążę bo jak widzicie w głowie się chrzani i boję się że będę miała teraz z tym problem :-(

Alicja to może ja też się wepcham na to jedzonko? Zostało coś? ;-)

Słodziutka a Ty to właśnie sama mało swoich smutków wylewasz tu!!!!! Co u Ciebie? Jak się śmiga nową bryką?

Aga irl. mam nadzieję że ok, ściskam

Ostatnia edycja:
Enka a jednak jest paskudna @...... masz rację że nie można za bardzo się nastawiać na konkretny cykl bo może być różnie..... ale jak to zrobić jeśli człowiek tak bardzo pragnie????

Edytko pojawiaj się..... a nawet posmutaj troszkę, ale bądź:-(

Wyniki mojego M będą w poniedziałek....... strasznie jestem ciekawa..... aha i zmieniam gina, postanowiłam i kropka.....

miłego wieczoru dziewczyny

:rofl2: Beatko a @ nie ma??:szok:
Nie ma i dlatego pojechałam na betkę, wyniki w poniedziałek;-)

az wstyd sie przyznac ale zjadlam dzisiaj cala czekolade z orzechami i mam teraz wyrzuty sumienia ;(
Na zdrówko ;-)

Czesc
@ przylazła i mocno boli, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Teraz wiem że albo owulki nie było albo już mi się mózg zblokował :no: Dziś psychicznie w miare nieźle, ale dziewczynki po poronieniu nie można się tak strasznie nastawiac na ciążę bo jak widzicie w głowie się chrzani i boję się że będę miała teraz z tym problem :-(

Kochanie przytulam Cię mocno, a po czym wnioskujesz że nie było owulki?
Wyniki mojego M będą w poniedziałek....... strasznie jestem ciekawa..... aha i zmieniam gina, postanowiłam i kropka.....

Trzymam kciuki za wyniki M. Mam nadzieje, że nowy ginek spełni Twoje oczekiwania :tak:

Ja uciekam do M bo się denerwuje :-)
Buziaczki

Kiniu czekam na wyniki betki :-):-):-)

Alicja 1985 nie przejmuj sie ja zjadlam cala czekolade, 2 pączki i zagryzlam chlebem z wątrobianką i ogórkiem kiszonym i tez mam wyrzuty sumienia

Enka nie denerwuj sie na pewno sie uda moze jeszcze nie w tym cyklu, ale z pewnoscia wkrotce.........

HTML:
Kochanie przytulam Cię mocno, a po czym wnioskujesz że nie było owulki?

Kinguś trzymam kciuki za betke, Może tobie się uda a mnie to bardzo ucieszy że chociaż ty, będę cię gonic później :-)
Ja poznaję jakieś oznaki owulki bo zawsze miałam dosc bolesną a tu nic i ten śluz też taki ledwie rozciągliwy był. Ale od poronienia ze 2 razy tak było. Ale też bez opamiętania o tym myślałam w każdym momencie.... ( juz nawet mialam wyliczony termin, kiedy bym mogła się chwalic, kiedy usg pol. itd.) :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: zawstydzona/y: aaaaaaa.........

reklama
Witajcie.

Enka przykro że @ przylazła,ale nie smutaj sie i walcz dalej:-)

Kinguś pachnie mi tu fasolką,trzymam mocno kciuki:tak:

Słodziutka cieszę się że humorek lepiej,tak to juz teraz z nami jest,raz smutniej raz weselej,bylebysmy sie tylko nie wkopały w dołek:tak:Musimy walczyć o nasze małe szczęscia:tak:

Pati.b organizm musi do siebie dojśc,daj mu czas,jeśli masz się martwic to lepiej idz do lekarza,żeby rozwiał twoje czarne mysli.Przytulam.

Ja dziś wziełam pierwszą tabletkę clo ale nie robię sobie nadziei,każdy miesiąc działa na mnie jak prysznic,ze fasolka to niestety nie dla mnie.

Do góry