reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak jak piszą dziewczyny powinno się odczekać 3 @, ale wszystko zależy od organizmu ja np zaszłam w ciążę już w 2 cyklu......... Może lepiej porobić badania, żeby się trochę uspokoić.

reklama
Ja też zaszłam po 2 @, ale najpierw byłam u lekarza i on sprawdził czy wszystko juz jest ok i to on powiedział, żebyśmy już próbowali:tak: Ale najważniejsze jest, żeby organizm i psychika były gotowe.

Hej wszystkim, ja tylko sprawdzam czy mój suwaczek w końcu jest.
Piękny :-):-)

Zdjęcia na prawdę ciekawe

mam dzisiaj znowu mega dołka :-(
Niunia nie martw się. A byłaś u ginka z tymi plamieniami? Może masz niski poziom progesteronu?

Alicja jak dziś samopoczucie?

Dziewczyny ile czekałyście po poronieniu zanim zaczęłyście starania o nowe maleństwo?
Mi ginka pozwoliła po 2 @, robiłam usg i wyszło że jest wszystko ok.

Ja dziś na obiad robię udka pieczone w piekarniku. Nasmarowałam przyprawą i po łyżeczce majonezu na każde wtedy jest soczyste :tak:

hej Kinius duzo lepiej :) a jak u Ciebie moja droga???
w ogole to Kinia to mam nadzieje ze szykujesz wiecej tych udek bo wlasnie zbieram sie do Ciebie:p
a ja dzisiaj mieso pieczone a do tego sie zastanawiam czy ryz z maselkiem i czosnkiem czy ziemniaki z koperkiem i pomidorki z cebulka :D

Ja dziś na obiad robię udka pieczone w piekarniku. Nasmarowałam przyprawą i po łyżeczce majonezu na każde wtedy jest soczyste :tak:[/quote]

jeszcze nie nacieralam majonezem :-) wiec trza bedzie sprobowac :rofl2:

hej Kinius duzo lepiej :) a jak u Ciebie moja droga???
w ogole to Kinia to mam nadzieje ze szykujesz wiecej tych udek bo wlasnie zbieram sie do Ciebie:p
a ja dzisiaj mieso pieczone a do tego sie zastanawiam czy ryz z maselkiem i czosnkiem czy ziemniaki z koperkiem i pomidorki z cebulka :D
Ja jadę do Ciebie takie smakołyki szykujesz :-D:-D
U mnie też lepiej. Dziś się wkurzyłam i pojechałam na betkę, wyniki w poniedziałek;-)

reklama
Aniu(Anesto) dziękuje :rofl2::-D:tak:;-):-)

Agatko pięknie.. ja czekam a Ty sobie kolacyjkę imieninową urządzasz... Qrcze, na imieniny się nie zaprasza, ale mogłabyś dać znać. Bo wyprawa do Ciebie to jest kawał drogi.. i żebym wiedziała że jest po co :zawstydzona/y:;-):-):tak::-D a jak jest impra to tym bardziej :tak:

Jezyk cały czas o Was myśle.. już? Nie już? Już? Nie już? Już itd....

Agula Irl udanego bierzmowania!!! I niech rodzice spiszą się jak przystało na dziadków - tego Ci życzę!

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam.

Zmykam.. jesteśmy umówieni. Może zaglądne wieczorkiem!

Całuski

Alicja1985 dobrze ze słuchasz babci :tak:

Do góry