reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alicja kochana nie wiem nic o skutkach ubocznych luteiny. Sama ją stosowałam .. ale nic mi nie było. A na ulotce wiele nie pisze, bo piszą że rzadko cokolwiek występuje bo to jest naturalny hormon który kobieta sama produkuje w odpowiedniej fazie cyklu. Więc chyba nie pomogę :sorry2:

reklama
Alicja przepraszam za wczoraj że tak zniknęłam bez "pożegnania" ale komp mi się zawiesił i miałam z nim mały problem a później już brak czasu :zawstydzona/y:

Marzenko nasza!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś??????????????????? Dawno Cię u nas niebyło. Co dawniej byłoby nie do pomyślenia!!!!

Słodziutka wizytkę mam w środę po południu i pewnie umówię się na jakieś USG, albo na następnej wizycie, ale ten czas leci........ to już prawie półmetek

słodziutka nic nie postępuję. od piątku mam rózowate niteczki po każdym wyjściu z toalety, po piątkowym usg wiem tyle że wszystko gotowe do porodu no ale do dziś brak skurczy regularnych więc siedze i czekam i zaczynam mieć takiego nerwa że bez kija nie podchodź;-):angry::angry:
W razie czego mam numer telefonu do wróbelka to dam znać.
Poza tym beczę od wczoraj bo mi tak jakoś smutno na tej końcówce i mam coraz większego stracha żeby tylko maluch był zdrowy.

I przytulam was wszystkie i pozdrawiam serdecznie

Jeżyk ja cala w nerwach już jestem nie mogę się doczekać, ale wiadomo im dłużej w brzuszku tym lepiej............

lece z pieskami........................... Do pozniej

Witaski:-)

Jeżyk trzymam kciuki za was i modlę sie za szczęsliwe rozwiązanie,tylko spokojnie i bez nerwów,wiem łatwo powiedzieć ale pomuśl ile dobrych mysli płynie do ciebie i maluszka z BB:-):tak:

Kinguś a ja tak po cichutku powiem że czuję fasolkę na odległość ale z gratulacjami poczekam aż potwierdzisz:tak::-)

Słodziutka dzięki za ciepłe mysli,coraz trudniej mi mieć nadzieję,zwłaszcza kiedy wszystko idzie w złym kierunku.Mam przeczucie że to clo mi nie pomoże i niepotrzebnie sie truje,wiem powinnam zaufać lekarzowi,Wiem jeśli to bedzie Bożą wolą to tak się stanie ale brakuje zwyczajnej ludzkiej cierpliwości.A jeszcze kiedy widzę zapłakaną mamę,która cierpi bo strasznie się cieszyła z mojej ciąży i ciągle pyta czemu Bóg ją tak karze,zabrał jej mąża,mnie zabrał dzieciątko to nie daję rady.

Edytko oj te twoje posty...............
Ja nie potrafię tak pamiętac o wszystkich:-(
Tak używaliśmy tej specjalnej porezerwatywy do pobierania w trakcie przytulanek..... chyba zdała egzamin bo M był wyluzowany.... tylko jak zawieźliśmy do badania to w rejestracji był tłum ludzi i jakoś niewyraźną minę miał:-), ale moje zdecydowanie przebiło skrępowanie..... jutro wyniki..... bardzo jestem ich ciekawa.....

Edytko a co u ciebie???? pamiętasz o wszystkich a jak twoja duszyczka????

Jeżyku czekamy, mam nadzieję że uporacie się z porodem szybciutko i w miarę bezboleśnie (o ile jest to możliwe).....

I zgadzam się z Edytką -Pixellka gdzie kolejna fotka brzuszka?????

Agusia Irl tak się zastanawiałam co powiesz rodzicom gdy w środę będziesz szła na usg????? trzymam kciuki i mam nadzieję że tym razem będziesz miała fotkę.....

buziaczki dla wszystkich

teraz poniedziałek i wtorek pracuję po 13h więc może jedynie zajrzę z pracy......

reklama
Ahhh :-(

Dziewczyny kiedy pierwsza @ po poronieniu?
Miesiąc już mija a u mnie cisza...
Tak się martwię...

Do góry