reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Gabi,
zniknęłam...to prawda...musiałam troszkę odpuścić w temacie dziecka...o niczym innym nie myślałam i o niczym innym nie mówiłam...musiałam nabrać trochę dystansu do tematu...
nie wiem czy nabrałam,ale chciałam bardzo do Was wrócić...
u mnie w porządku...staram się cieszyć z tego, co mam:)
a co u Ciebie Gabi??? Syn rośnie i coraz bardziej do Mamy podobny:-)
Pozdrawiam cieplutko;-)
I witam wszystkie Forumowiczki:)

Witam was dziewczyny
Często wchodzę na forum i czytam wasze opinie i rady dotyczące ciąży. Ja też mam pytanie do was. Jakie badania powinno się zrobic po dwóch poronieniach? Dodam że moja gin od razu po stwierdzeniu martwej ciąży w 10 tyg. skierowała mnie na zagieg i wysłała od razu po zabiegu na badania do łodzi do prof. Tchórzewskiego gdzie z mężem poddaliśmy badaniom immunologicznym. 27.03 jedziemy po wyniki (czyli za dwa dni) i nie bardzo wiemy czego się spodziewac.Badania które nam zlecono to:test IMK, przeciwciała ANA, ATA, APA,anty CMV, Helikobakter pyroli, a męża anty - HIV, HCV, HBs, CMV, WR, HBs oraz próby wątrobowe. Może któraś z was coś wie na ten temat? Może słyszałyście coś o tym prof ?????

Hej Hej
ja również melduję się po świętach. Najedzona az za bardzo. Trzeba wrócić do własciwych jedzeniowych przyzwyczjeń echhhhh:szok:
jm80 Fajnie że się pojawiłas, witaj:-)
magdaim83 Jeśli chodzi o PCO to polecam poszukanie naprawdę dobrego endokrynologa albo najlepiej 2 w jednym czyli endokrynologa-ginekologa. Konieczne jest leczenie bo PCO moze powodować też poronienia oprócz problemów z zajsciem w ciąże. Natomiast jak najbardziej bobas jest mozliwy i utrzymanie ciązy też. Ja też mam PCO i jak narazie wszystko ładnie idzie i mam nadzieję że niedługo będę tulić moje maleństwo. Tak wiem mam napisać napewno tak będzie ;-)
Asia, Maggie, dlaczegotak, Aga, Gabi, Jeżyk ika i wszystkie wszystkie babeczki całusów 100 :tak::tak::tak:

Czesc Babeczki!

Jezyku, a czego Ty slonce nie testujesz, tylko trzymasz w nas w niepewnosci????? Ale byloby fajnie, gdyby jakas nowa fasolinka sie pojawila na watku :tak::tak::tak:

Ja narazie odpadam @ pojawila sie wredota w Wielki Czwartek... Prosil ja kto????
A przez nastepne 2 miesiace jestesmy z najdrozszym w rozjazdach i chyba tez nic z tego nie bedzie...:no:

Gabi Przepis pierwsza klasa. Próbowałam, sosik wyśmienity:-D:rofl2::-D

Ja tez :-D:rofl2::-D

!
Co do tematu adopcji , to ja zastanawiałam sie nad tym ( wspólnie z mężem ) jeszcze zanim zaczęłam staranka , to super pomysł !
Ale nie należy sie poddawać trzeba walczyć , bo macierzyństwo to coś wspaniałego, tak myślę , a za niedługo się przekonam :tak::laugh2::tak:

Swiete slowa Dlaczegotak! Trzymam kciuki za Malenstwo

Agnieszka22, magdaim83, JM, jm80 i Jola witam Was serdecznie i bardzo Wam wspolczuje. Przytulam Was mocno, bo wiem jak boli. Wszystkie tu wiemy i obiecujemy wsparcie.

Ptaszynka :-) Tola :-) Joasia:-) Dlaczegotak:-) Miroslava:-) poglaskajcie brzuszki od wirtualnej cioci. Mam nadzieje, ze zadnego brzuszka nie pominelam... Jesli tak to prosze mi wypomniec ale wybaczyc.

Pozostalym dziewuszkom cmokasy!!!! A Aniowym, Dagusiowym i Ikusiom maluszkom caluski w slodkie pietki i lapeczki.

Cze dziewczynki,
witam sie po swietach :-) nie mialam kompa, bo bylam i jestem w Polsce :-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Bardzo mi przykro, ze musialyscie do nas dolaczyc :-(Ale z nami bedzie Wam razniej :tak:

Jezyku- kochana :-) ciesze sie z twojej wysokiej tempki :tak: to dobry znak :tak:Z ta tempka jest tak- w dniu owu spada o pare kreseczek, by nastepnego dnia wzrosnac! I byc na stalym poziomie :-) Ja mialam po @ 36,6 w dniu owu po szczycie sluzu spadek do 36,4 a nastepnego dnia 36,8 i dzien pozniej 37,00 a teraz mam od paru dni 37,2 :-) Dzis miala byc @ ale czy przyjdzie???? zobaczymy Mam nadzieje, ze do ciebie nie zawita @ TRZYMAM KCIUKI:-):tak:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE :-)
jm80 witaj super, ze jestes znow z nami:-);-)

Czesc Muffy :-)Mam nadzieje, ze pobyt w Polsce i pooddychanie polskim powietrzem dal Ci zastrzyk pozytywnej energii :-) I MOZE COS JESZCZE????

A na marcoweczkach podczytalam o Ewie33:

Ewa urodziła Tosie giganta:szok::biggrin2: 4410 g i 62cm:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

WIELKIE GRATULACJE EWUS! ZUCH JESTES DZIEWCZYNA!!!!

reklama
dziewczyny nie testuje bo jakos nie chce się nakręcać jeszcze a @ lubi mi się spóźniać więc zobaczymy a poza tym na tej wsi nie ma apteki :-D

muffy a może bysmy tak w jednym terminie miały fasolki zyczę ci tego z całego serduszka
I wam wszystkim tego życzę

Ja narazie staram się o tym nie myśleć co ma byc to bedzie a nie chciałabym bym sie rozczarować bo chyba pekne wtedy

Do góry