reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kobietki, tak sybko pojawiają się nowe posty,że nie nadążam za Wami:)
Post_ptaszyna, Muffy - fajnie być znowu z Wami:) tęskniłam:)
Ewa - GRATULACJE;-)
Modroklejka, Maggie2412 - witajcie Kobietki:)
Jezyk - ja również trzymam mocno kciuki:)
Buziole dla Was wszystkich...fajnie jest do Was wrócić;)

Wesołego po świętach :-) :-) :-)

Nawet nie czytam, musiałabym chyba pół nocy na to poświęcić...

Pozdrawiam Was serdecznie, gratuluję wszystkim, którym należa się gratulacje :-)

Całuski

Ewa Gratulacje brawo brawo:-D:-D:-D:-D ucałuj malenstwo od Cioci
Wszystkim innym miłego dnia. zmykam do pracy:baffled: haaa ale już niedługio. w połowie kwietnia już bede siedzieć w domku i pichcić obiadki dla meza jak dlaczegotak:-)... Mąż nie moze się doczekać:happy:

Hej kobietki......super slyszec ze Wam sie udaje to napawa optymizmem...balam sie ze PCOS moze spowodowac ze nie bede miala dziecka ale widze ze nic straconego. Teraz czekam i odliczam dni do najblizszej wizyty i rozpoczecia badan...mam nadzieje ze juz wkrotce moze w wakacje ja tez bede ie cieszyc ze swojej fasolki...
Dziewczyny testujcie bo my sie tu tez denerwujemy i nie mozemy doczekac:)....
Trzymam kciuki i zycze wszystkim fasoleczek:)...
A tak wogole ile trwaja takie badania po poronieniu??

Ewa Wielkie, wielkie gratulacje, niech maleństwo rośnie, a mamusia odpoczywa. Kochana jak znajdziesz czas, to daj znać, co u Was słychać. Pozdrawiam Cię serdecznie, trzymaj się :-)

reklama
hehehe u mnie tez sniegu kupa...od niedzieli wielkanocnej jest u mnie siostra wiec i smiechu jest cała kupa..jakos mi z tym lepiej.
mam super przepis na deserek-mus z białej czekolady z marakuja...moze dzis zrobie? w cholere z dietami!

Do góry