reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

KIEDY??

u mnie za pare dni mija 7 miesiecy po stracie:-( i nie moge zajsc a do tego spóźnia mi sie 5 dzien okres i w ciazy nie jestem...boje sie ze cos znowu mi dolega:-(

reklama
i nie wierze ze @ późnia sie przez moją psychike bo akurat w tym cyklu nawet nie wierzylam ze moze sie udac, bylismy w górach i w ogóle o tym nie myslałam, dalam sobie naluz zaczelam sie nakręcac dopiero jak okres zaczął sie spóźniać, tym bardziej ze 4 dni przed spodziewanym @ bylam u Ginki i na usg. robilam badania i bylysmy umówione na 3 grudnia na monitoring cyklu. na usg pójde ale chyba w innym celu bo owulacji napewno nie bedzie,

Planujemy na wakacje starac sie o dzidzie :) W tym roku zrobilismy pokój dla nas i stołowy. Zostanie nam wyremontowac lazienke i przedpokój a to dopiero w przyszlym roku ze wzgledu na brak funduszu. Starac sie o dziecko chciałabym juz ale mój mąz nie chce sie zgodzic ze wzgledu na ten remont. Chcialby abym sie niestresowała i nie przemeczała a przy remoncie raczej by to było nie mozliwe, potem chce mnie zabrac na wakacje bo w tamtym roku ich nie mielismy i w czasie wakacji starac sie o dzidzie.

pixella77 jak robiłam bete to był to ok.16 dzień od owu - to 200. 6 jest w miarę ok? Pytam bo przy wcześniejszych ciążach bety nie robiłam i nie wiem na jakim poziomie powinna być, a poronienia następowały zawsze w tych pierwszych tygodniach, ale pewnie potórze jeszcze w piątek to zobaczę jak rośnie:) Bierzesz wogóle jakies leki teraz??

syluś..w koncu sie uda, a owu niby czemu ma nie być? czasem nerwy bywaja okrutne, i powoduja przesunięcie @.... więc musisz czekac słonko.... cz czasem w cyklach bezowulacyjnych @ może nie byc? może za to owu bedzie ....

ech a ja termin porodu miałam 3 marca...mam nadzieje, ze o tej dacie nie bede pamietać bo bede się cieszyc pięknym brzuszkiem i kopniakami wtedy....i tego też wam zyczę!!!!!

Doti 82..pewnie, ze ok :-) a robiłaś 2 raz po 48h? zrób a potem oblicz na kalkulatorze przyrostu betki....powinnas juz miec ok 600
http://babymed.com/tools/pregnancy/hcg/Default.aspx

Ostatnia edycja:
Czyli tak czerwiec , lipiec. Biore tabletki antykoncepcyjne jeszcze ale w przyszlym roku tak luty marzec juz ich nie bede brala, No i zaczne robic badania - jakie to lekarz mi wyznaczy bo bede zmieniac lekarza . Bedzie mnie kto inny przygotowywac do ciazy i ja prowadzic :-) Po ciezkich poszukiwaniach , znalazlam lekarza d ktorego zaczne chodzic

reklama
Jutro będzie 48h, ale jutro idę też do gina zobaczę co powie i najwyżej w piątek powtórzę:)

A z terminem się nie przejmuj, ja miałałm dwie koleżanki które zachodziły w ciąże w tym samym terminie co ja, jedno maleństwo urodziło się we wrześniu - śliczna Juelczka:) drugie rodzi za miesiąc - i przyznam, że wspominam ale zawsze cieszę się razem z nimi, co dopiero jak własny dzidziuś daje o sobie znaki:))

Ostatnia edycja:
Do góry