reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a to ciekawe nawet nie wiedzialam jak mi ginka zapisywala luteine to mowila ze stworzymy maluszkowi dobre warunki i progesteron mu w tym ma pomoc

aga moja kreseczka tez byla slabiutka a na drugi dzien krechy byly rowne

dzisiaj mowie juz papa do juterka trza podzielic sie kompem M jak narazie nie podlaczyl mi laptopa bo nie kuma co i jak BUZKA do juterka

ha kupilam 2 testy........mam zapas.....ale bede robic w piatek(mam nadzieje)...
A JAK NA RAZIE ZMYKAM....bede drukowac kalendarz ze zdjeciami dziewczyn dla dziadkow....sciagnelam sobie program ale mam tylko kilka dni.....wiec....narka

Witam mam nadzieje ze ktos mnie bedze jeszcze pamietać :)
Troszke mnie nie było ....

Widze ze znów przybyło aniolkowych mam :-( Szkoda ze na taki forum sie spotykamy:-( .... ale wierze ze i nam sie w koncu uda , bo trzeba miec nadzieje !!!

Nowym mamuska gratuluje :-) no i trzymam kciuki by tym razem sie udało i obyło sie bez komplikacji:-)

reklama
U mnie wszystko dobrze, Zyje sobie jakos. W sobote dowiedziałam sie ze zostatne ciocią . Na poczatku nie wiedzialam co powiedziec, jak w jednej sekundzie wszystko powróciło..... jak za dotknieciem czarodziejskiej różdzki.
Przypomniało mi sie jak ja cieszyłam sie ze zostane mama i cala ta reszta ...... Czulam sie rozbita bo z jednej strony bylam szczesliwa z drugiej smutek mnie ogarnial.Najgorsze było dla mnie to ze termin porodu jest na lipiec, a ja w lipcu bede miec pierwsza rocznice po mojej stracie...ale cóz tak chyba musiało byc -
W niedziele mój maż mówiac o tym ze zostanie wójkiem miał lzy w oczach, nie wiem do dzis czy to radość czy smutek był.....
ALE...................................TERAZ....................JUZ.................................
Przeszedł mi smutek , teraz czuje radosc i trzymam kciuki by było wszytsko dobrze zeby mama i fasoleczka czuły sie dobrze:-)

Na mnie też przyjdzie ten czas .... juz nawet wiem kiedy :-)

Do góry