reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Also trzymaj się cieplutko i nie martw się. Ja jak byłam w ciąży to każde mięso było bleee, zepsute nie dobre itp. Tylko kurczaczek był dobry...;-)

Dobranoc

reklama
cześć dziewczyny
ja już w pracy,znowu mi się rano wstawać nie chciało,tym bardziej,że dojeżdzam codziennie do pracy 20km i muszę wcześniej wstać,ale po włączeniu komputera zalogowałam się i nadrabiam zaległości.
Kasik84 jak się czujesz?

Uch i już sroda...szwagierka nadal w dwupaku a tesciowa przejeta jakby to było pierwsze dziecko w rodzinie albo conajmniej jakby to ona miała rodzić albo dziecko przyjmować hehe...co za nietakt ciagle o tym mówić przy mnie, jak wie, ze ja poroniłam i niedługo miałabym tez rodzić.....dobrze, że to nie moja mama bo przesady i paniki nie życze nikomu w jej wykonaniu...a przeciez szwagierka to kobieta, a nie dziecko...38 latek, drugi poród więc juz wie co ja czeka....nie rozumiem za bardzo tej paniki...a moze po prostu sprawia mi to przykrość i tyle...

Brzuszek boli, no-spa wzieta, dzis przejde sie do lekarza, moze mnie przyjmie któryś bo troche mnie to martwi...

dzen doberek
witam sie i milego dnia zycze....
uciekam do szkoly z dziecmi.....
a potem zlozyc domumenty na karty medyczne bo mi formularz juz przyslali choc sa wazne do konca stycznia....mam nadzieje ze czegos nowego nie wymysla i uda mi sie to zalatwic za piwrwszym podejsciem

Cześć dziewczyny!!

Właśnie wróciłam z badania krwi i trochę się podłamałam... Miałam test po obciążeniu 50 mg glukozy na czczo i wynik mam wysoki, aż 190:szok:, tylko, ze nie wiem ile miałam przed obciążeniem, bo nie miałam robionego wyniku. Jeszcze cukrzyca ciążowa mi jest potrzebna...jak nie urok to sr*****

no może i złośliwa,chociaż trudno mi sobie wyobrazić,że można byc tak okrutnym swiadomie,ja bym to kładła na karb głupoty po prostu, a Ty się już ie przejmuj tym jej paplaniem..

reklama
Ola, ne przejmuje sie ... po prostu chciałabym by tamta juz urodziła i by wielkie "HALO" jakie jest robione wokół tego mineło.... nie sprawia mi to żadnej przyjemności bo szwagierka i my z m nie kontaktujemy się bo ona ma jakis problem z zazdrością i ciagle mielismy awantury....nie jest nam ani ona ani mówienie o jej problemach ginekologicznych i nie tylko potrzebne zwłaszacza, ze przywodzi niemiłe wspomnienia....

Mirus...spora ta glukoza ale chyb 120 to górna norma ...nie pamietam ale miałam chyba w ciazy z Wiką 77 po obciażeniu...

Do góry