reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Also trzymaj się cieplutko i nie martw się. Ja jak byłam w ciąży to każde mięso było bleee, zepsute nie dobre itp. Tylko kurczaczek był dobry...;-)

Dobranoc

reklama
cześć dziewczyny
ja już w pracy,znowu mi się rano wstawać nie chciało,tym bardziej,że dojeżdzam codziennie do pracy 20km i muszę wcześniej wstać,ale po włączeniu komputera zalogowałam się i nadrabiam zaległości.
Kasik84 jak się czujesz?

Uch i już sroda...szwagierka nadal w dwupaku a tesciowa przejeta jakby to było pierwsze dziecko w rodzinie albo conajmniej jakby to ona miała rodzić albo dziecko przyjmować hehe...co za nietakt ciagle o tym mówić przy mnie, jak wie, ze ja poroniłam i niedługo miałabym tez rodzić.....dobrze, że to nie moja mama bo przesady i paniki nie życze nikomu w jej wykonaniu...a przeciez szwagierka to kobieta, a nie dziecko...38 latek, drugi poród więc juz wie co ja czeka....nie rozumiem za bardzo tej paniki...a moze po prostu sprawia mi to przykrość i tyle...

Brzuszek boli, no-spa wzieta, dzis przejde sie do lekarza, moze mnie przyjmie któryś bo troche mnie to martwi...

dzen doberek
witam sie i milego dnia zycze....
uciekam do szkoly z dziecmi.....
a potem zlozyc domumenty na karty medyczne bo mi formularz juz przyslali choc sa wazne do konca stycznia....mam nadzieje ze czegos nowego nie wymysla i uda mi sie to zalatwic za piwrwszym podejsciem

Cześć dziewczyny!!

Właśnie wróciłam z badania krwi i trochę się podłamałam... Miałam test po obciążeniu 50 mg glukozy na czczo i wynik mam wysoki, aż 190:szok:, tylko, ze nie wiem ile miałam przed obciążeniem, bo nie miałam robionego wyniku. Jeszcze cukrzyca ciążowa mi jest potrzebna...jak nie urok to sr*****

no może i złośliwa,chociaż trudno mi sobie wyobrazić,że można byc tak okrutnym swiadomie,ja bym to kładła na karb głupoty po prostu, a Ty się już ie przejmuj tym jej paplaniem..

reklama
Ola, ne przejmuje sie ... po prostu chciałabym by tamta juz urodziła i by wielkie "HALO" jakie jest robione wokół tego mineło.... nie sprawia mi to żadnej przyjemności bo szwagierka i my z m nie kontaktujemy się bo ona ma jakis problem z zazdrością i ciagle mielismy awantury....nie jest nam ani ona ani mówienie o jej problemach ginekologicznych i nie tylko potrzebne zwłaszacza, ze przywodzi niemiłe wspomnienia....

Mirus...spora ta glukoza ale chyb 120 to górna norma ...nie pamietam ale miałam chyba w ciazy z Wiką 77 po obciażeniu...

Do góry