reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi a mozes jednak podejmiesz się tego moderowania??? Cio? Jakiś ład i porządek mógłby tu zapanować. Choć z postami jednozdaniowymi musimy dać spokój.. bo wydaje mi się że taki jest NASZ tutaj urok? Co Wy na to?

reklama
Widzę, że w piątek dużo wizyt zapowiada się u naszych lekarzy :-)
Ja właśnie miałam gości, chociaż znajomi o mnie nie zapomnieli:tak: Bo rodzinka męża chyba zapomniała, tak jemu obiecywali, że się mną zaopiekują, a nikt nawet nie sprawdza, czy ja wogóle żyję....

Gabi ja myślę ze jako moderator to miałabyś sporo pracy wprowadzając tu porządek(przy tym czas szybciej by płynął :)), co do postów jednozdaniowych to chyba nie da się ich wyeliminować bo czasem na gorąco trzeba odpowiedzieć jednym słowem:)
Słodziutka :)

Boże dziewczyny nie wiem co robić. Jestem taka głupia, kupiłam sobie kebaba, bo taką miałam ochotę, ale w sprawdzonym miejscu. I pod koniec jedzenia zaczęło mi się wydawać, że śmierdzi i zjadłam kawałek i chyba był ten kawałek jakiś zepsuty (mięso), ale już zdążyłam przełknąć i teraz nie wiem co mam robić, a jakoś sama nie potrafię zwymiotować. Zagryzłam chlebem i robię sobie teraz miętę. Ale tak się boję, żebym nie zaszkodziła maleństwu, normalnie płakać mi się chce. Powiedzcie mi co ja mam robić. Może panikuje za bardzo, ale naprawdę się bardzo boję.

Edys witaj:) oj jak mnie dran nastraszyl brrr

ee posty jednozdaniowe tez potrzebne,czasem wazniejsze niz te na pol strony:-D

Szafirku bede trzymac kciuki,rowniez za reszte piatkowych wizyt bo widze,ze sporo sie szykuje;)

uciekam paaa milego wieczorku

Also, jak ja byłam w szpitalu, to dziewczyna u mnie na sali czymś się zatruła i dostała rozwolnienie, lekarz kazał jej wziąść wtedy 6 tabletek węgla jednorazowo i pomogło. Nie denerwuj sie tak, bo to może bardziej zaszkodzic maleństwu, niż ten kawałek mięsa!!!

Also nic Ci nie bedzie,jak organizm potraktuje to jako zagrozenie dla dziecka to zwymiotujesz to bo Cie tak zmuli.Pij goraca herbate i bedzie ok

Mirka, to mnie trochę uspokoiłaś. Bo wiesz, czego ja się już boję. Najchętniej bym się za przeproszeniem zrzygała, ale jakoś nie potrafię tego wymusić, już więcej do końca ciąży nie kupię nic takiego do żarcia. Czemu ja taka głupia byłam?

reklama
Also czasem w ciąży mamy tak że coś co jest dobre pachnie jak zepsute po za tym jakby coś było nie tak to i tak to organizm sam zareaguje i zwymiotujesz ... na pewno nic nie będzie, a zdenerwowanie może więcej zaszkodzić .....
Mireczko tu nasza słomiana wdówko piątek już niedaleko co do rodziny to pomyśl tak to tylko przyszywana a twoja jest super ....

Do góry