reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola,u mnie przez dobre kilka miesięcy @ się chrzaniły.
Also,jak sie czuję? Leże i tyle.Staram się nie wariować i być dobrej myśli (ta jasne).Wczoraj mnie cos brzuch bolał i kłuł,teraz lepiej.Za dużo wstawałam chyba:zawstydzona/y:
I spać mi sie chce.O 6 rano:szok: dzwonił kurier,że ma paczkę i o której będę w domu.No żałuję,że mu nie odpaliłam,żeby po 8 zadzwonił.Ja odebrałam,jeszcze się zdenerwowalam,bo nikt raczej o tej porze nie dzwoni.A tu chłop od 5 w robocie,rodzice w trasie (z siostrą do lekarza daleko),babcia chora,więc mi zaraz tysiąc mysli przebiegło co się mogło stać:zawstydzona/y:
No i moje dziecko od razu gadka szmatka,kto dzwonił i koniec spania.A zazwyczaj do 6.30 śpi,nieraz do 7 uda się przeciągnąć wstawanie:sorry2:

reklama
Lorettawiktoria, witaj wśród aniołkowych mamuś... strasznie mi przykro, wyobrażam sobie co musiałaś czuć, rodząc dziecko a chwilę potem oddając je ziemii, tulę Cię mocno, pisz do nas jak tylko będziesz miała na to ochote....

Witajcie dziewczynki!!!Loretta strasznie mi przykro... to straszne przez co przeszłaś.....................Tulę mocno...Karola kochana CIebie też,,,,, ni ezamartwiaj sie na zapas,, zobaczysz,,, zrobia operacje i jak pisałaś bedzie cieszył się jeszcze wnukami,, a co do Twojego bólu to moja kolezanke tez tak boli porobiła badani a i usg i jest ok, a teraz tez czeka na dzieciatko,, także spokojnie,,,,, wiesz że jesteśmy z TOba,,,GABI, PIXELKO witam i pozdrawiam,,Słodziutka no jak bym mogła o Tobi ezapomnieć,, Ty wiesz,,,,,,Dziewczyny fajne macie bileciki i dzieciaczki,,,ja uciekam mam robote......neta jeszcze nie mam,,,,buuuuuuuuuu trzymajcie się wszystkie ciepło,, Gabi ty tez uważaj na siebie,,,,

lorettawiktoria - witaj na forum, bardzo Ci wspołczuję, dwie straty...i to tak szybko....

dziewczyny a ja jednak ide dzis na wizytę, wole dmuchac na zimne i zadnej bolaczki nie bagatelizować...chce by m wszedł tym razem ze mną, bedzie mi łatwiej...mój lekarz ma w gabinecie usg wiec sprawdzi stan ciaży...i moze pójdę do 2 grudnia na L4...odpoczn, choć prawde mówiąc w pracy jestem dopiero 2 tyg...nie wiedziałam, ze bedzie mi tak cieżko, w pierwszej ciazy z Wika nie było...

reklama
lorettawiktoria bardzo bardzo mi przykro,próbuje sobie wyobrazić co czujesz..to forum ci napewno pomoże znieść te trudne chwile..

Do góry