reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Szczerze, to się nimi nie przejmuję, przynajmniej mój m zobaczy jak można na nich liczyć... A jutro pewnie przyjedzie moja mama, bo dzisiaj nie dostała urlopu.
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Also to może weź węgiel w razie czego pochłonie szkodliwe substancje...
Mireczko fakt...
Mireczko fakt...
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
właśnie pochłonęłam mango, ale było słodkie i soczyste, mniam....
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
napewno nic się nie będzie działo, a Ty w ciąży masz wyostrzony węch i smak, kochanie nie przejmuj się tak!!!
Łatwo mówić, gorzej zrobić. Chodzę i ryczę. Pociesza mnie tylko fakt, że już jest łożysko i że zanim do dziecka dojdzie to najpierw ja zareaguje. Ale nie mogę sobie darować, że taka głupia jestem. Ale teraz to już nic nie zrobię, tylko czekać muszę.
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witajcie
Przyszłam się pożegnac.
Mika, Also, Marta, Kasiu-Szafirku.. dobrej nocki Wam życze.
Also dziewczynki napisały Ci że masz za bardzo wyostrzone zmysły. Nie dołuj się tak.
Pozostałym mówię również dobranoc... zmykam spać bo za pare godzinek wstaje i jadę w trasę po towar.
Buźka
Przyszłam się pożegnac.
Mika, Also, Marta, Kasiu-Szafirku.. dobrej nocki Wam życze.
Also dziewczynki napisały Ci że masz za bardzo wyostrzone zmysły. Nie dołuj się tak.
Pozostałym mówię również dobranoc... zmykam spać bo za pare godzinek wstaje i jadę w trasę po towar.
Buźka
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam wszystkie dziewczyny,
Ja tylko się przywitać przychodzę, bo zmęczona jestem. Wczoraj pracowałam do 22 i zostałam u mamy we wrocławiu, bo mi się nie chciało wracać taki kawał. dzisiaj szłam na 7 a w domku byłam o 17.Polatałam po mieszkaniu, ogarnęłam trochę a tu już po 22. Ojojoj... i tak na zmianę do 26.11.A 27 trzeba szwagra odwieżć na lotnisko, bo biedaczysko dopiero teraz na urlop leci.... Uciekam spać, bo zmęczona
Ja tylko się przywitać przychodzę, bo zmęczona jestem. Wczoraj pracowałam do 22 i zostałam u mamy we wrocławiu, bo mi się nie chciało wracać taki kawał. dzisiaj szłam na 7 a w domku byłam o 17.Polatałam po mieszkaniu, ogarnęłam trochę a tu już po 22. Ojojoj... i tak na zmianę do 26.11.A 27 trzeba szwagra odwieżć na lotnisko, bo biedaczysko dopiero teraz na urlop leci.... Uciekam spać, bo zmęczona
reklama