reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale ja się boję, że zjadłam ten zepsuty kawałek i on zaszkodzi dziecku. A ja jeśli coś się znowu stanie to chyba tego nie przeżyję...

reklama
Szczerze, to się nimi nie przejmuję, przynajmniej mój m zobaczy jak można na nich liczyć... A jutro pewnie przyjedzie moja mama, bo dzisiaj nie dostała urlopu.

Nie mam węgla. Teraz to już chyba muszę czekać czy mi zaszkodzi czy nie. Mam nadzieję, że nie. Jeszcze na noc wypiję jedną herbatę miętową i mam nadzieję, że maluszkowi nic nie będzie.

Łatwo mówić, gorzej zrobić. Chodzę i ryczę. Pociesza mnie tylko fakt, że już jest łożysko i że zanim do dziecka dojdzie to najpierw ja zareaguje. Ale nie mogę sobie darować, że taka głupia jestem. Ale teraz to już nic nie zrobię, tylko czekać muszę.

Witajcie
Przyszłam się pożegnac.
Mika, Also, Marta, Kasiu-Szafirku.. dobrej nocki Wam życze.
Also dziewczynki napisały Ci że masz za bardzo wyostrzone zmysły. Nie dołuj się tak.

Pozostałym mówię również dobranoc... zmykam spać bo za pare godzinek wstaje i jadę w trasę po towar.

Buźka

Witam wszystkie dziewczyny,
Ja tylko się przywitać przychodzę, bo zmęczona jestem. Wczoraj pracowałam do 22 i zostałam u mamy we wrocławiu, bo mi się nie chciało wracać taki kawał. dzisiaj szłam na 7 a w domku byłam o 17.Polatałam po mieszkaniu, ogarnęłam trochę a tu już po 22. Ojojoj... i tak na zmianę do 26.11.A 27 trzeba szwagra odwieżć na lotnisko, bo biedaczysko dopiero teraz na urlop leci.... Uciekam spać, bo zmęczona

reklama
Do góry