reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć laski.znowu za dużo piszecie:-p Imiona pękne macie,teraz to mi sie pomieszało i całkiem nie wiem kto je kto:baffled:
Hsg nie miałam,ktoś się pytał chyba.Tak osobiście to myślę,ze to starszy rodzaj badania,i to samo da dokładne usg z dopplerem itp,jak któreś z dziewczyn pisała.ale pewna nie jestem:sorry2:
Ika kochana,ja też miałam po urodzeniu M mega depresję i zdrowie mi się sypnęło,tak się rozchorowałam,że razem w szpitalu wylądowaliśmy (jak miał 3 tyg.czyli po 1 tyg. w domu).Hormonki szaaaleją.Po 3 miesiącach doszłam do siebie jako tako,a po 6 to całkiem git było.Już nie pamiętam;-) Ucałuj Manię,zdrówka i głowa do góry !!!
Już serio nie pamiętam co komu jeszcze.Zdrówka,fasolek,dobrych humorków.
I czekamy ..Ewa,Daga :-D (Ja mam urodziny w środę,może chcę e-cioci zrobić prezent:-p).
Buziaki.Pa.

reklama
Hej,
miło mi poznać też imiona naszych Dziewczyn, choć niektóre już poznałam wcześniej. Ja jestem imienniczką tolki23.

Pozdrawiam ciepluteńko Wszystkie.
daga.p, ewa33 - trzymam kciuki!!!!! Może to dziś???

Ika_S To opowiadaj, jak się czujesz po dwóch tygodniach od narodzin maleństwa?? Masz jeszcze czas na to, żeby się wyspać i odpocząć ?? Pewnie nie:-)

POMOCY!!!!
Odebrałam kolejne wyniki:
Toksoplazmoza: IgG <5,0 IgM 0,090 czyli ok choć poprzednio IgM mialam 0,058
Hormon tarczycy też ok bo TSH 1,89
ale żelazo mam tragiczne bo 4,8 a norma od 11 :-(
i niewiem co z progesteronem bo w 13 dc miałam 0,21 babka w labolatorium mówi ze za duzo ale wg mnie to za mało.:-( Napiszcie coś. Co o tym myślicie?

Mam jeszcze jeden problem.
Czy to normalne ze w czasie owulacji wystąpiło lekkie brazowawo-czerwonawe plamienie jak nigdy nie mialam czegoś takiego?

Miroslava1979 - tak dokładnie wtedy powiedzieliśmy sobie TAK !!!! :-)

ewa i daga - będzie dobrze już niedługo a może i nawet dzisiaj :tak::-p

Ikusia - trzymaj się dzielnie kochana :-) i ucałuj ode Mnie i Patryczka Manię ;-);-);-);-)

Cyprysiowa - z tego co piszesz Toksoplazmoza: IgG <5,0 IgM 0,090 czyli ok choć poprzednio IgM mialam 0,058 byłaś już z tymi wynikami u lekarza??

u Mnie na wyniku jest : czyli nie przechodziłam anie choroba nie jest w trakcie
Toxoplasma gondii IgG - 0.1
wynik ujemny < 2.0
wynik dodatni > lub = 3.0
wynik wątpliwy 2.0 - 3.0

Toxoplasma gondii IgM - 0.154
wynik ujemny < 0.499
wynik dodatni > lub = 0.600
wynik wątpliwy 0.500 - 0.599

chociaż teraz mam powtórzyć badanie bo to robiłam w czerwcu czyli wtedy jeszcze nie byłam w ciąży :tak: a żelazo masz naprawdę niskie idź do lekarza niech przepisze Ci żelazo :tak::tak:

witam dziewczyny
wpadłam się tylko przywitać bo mam dziś smutny bo dziś właśniie mija 2 lata od utraty mojego aniołka byłam na cmentarzu świeczke zapalić :-:)-(

reklama
Ja tylko na momencik, bo niedawno wrocilam z pracy i w ramach relaxu weszlam na BB :-) Faktycznie, gaduly sie zrobilysmy, ale to przeciez fajnie :tak:. Super, jestescie kobitki :tak::tak::tak:
Moze pozniej napisze wiecej ( a moze nie :szok: bo znowu kobitki bedziecie narzekac) jak mi sie humor polepszy, bo co bede teraz smecic... Moze to ze zmeczenia...
Jak durny glupek weszlam na moje dawne lipcowki i popatrzylam na suwaczek dziewczyny, ktora ma termin na ten sam dzien, na ktory ja mialam ... i pokazuje 25 tydzien... rozryczalam sie...
No nic, zdecydowanie koncze.Trzymajcie sie dziewczynki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry