reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kochane dziewczynki.
Nie było mnie troszkę, a tu jak zwykle produkcja i znów jestem do tyłu, ale doczytam wszystko :-)
W środę był ciężki dzień.To już 3 miesiące jak stracilismy naszą Kruszynkę... :-(
Jednak dzisiaj byłam u lekarza.I bardzo mnie ucieszyło, że ze mną wszystko ok. I, że możemy zacząc staranka :-) dostałam polecenie na nastepna wizytę pojawić się z fasolką ;-)
pozdrawiam Was cieplutko i ściskam mocno,a szczególnie nasze mamusie zbliżające się do rozpakowania.
p.s. mam na imię Małgorzata :-D

reklama
Czesc Gosienko! Gratuluje zielonego swiatelka!!!!!:tak::tak::tak:. To do pracy!
Nasze Aniolki odeszly w tym samym dniu...tzn. moj chyba wczesniej, ale w tym dniu sie dowiedzialam....

Ale moze nam sie uda spotkac na grudniowko-styczniowkach... Tak miedzy nami Malgosiami :-D....

I pare jeszcze chetnych dziewczynek dolapiemy :-). Podobno w Polsce widziano juz BOCIANA!!!!!

Chociaz powtarzam sobie, zeby sie nie nakrecac...W poprzednim cyklu doswiadczylam wszystkich chyba mozliwych podrecznikowych objawow wczesnej ciazy, obsikalam nadaremno 2 testy bo @ sie wredota spoznila...
Narazie tylko nabylam 2 dni temu litrowy sloik korniszonow... ktory wlasnie skonczylam...:zawstydzona/y:....

IKUS, przeczytalam sobie Twoj opis porodu :szok:. Jestes superdzielna :tak::tak::tak:. Dalas sobie rade! Teraz bedzie tylko lepiej! Nie daj sie smuteczkom.

EWA i DAGA, to moze juz nie bede jednak Was tak popedzac...;-)

Maggie2412, Ja mieszkam na pomorzu i widziałam tydzień temu 2 bociany jak leciały. Wtedy też powiedziałam mojej mamie o Naszej fasolce. To był dzień kobiet i moja mama powiedziała, że to jej najlepszy prezent:-)
A teraz masz weekend, więc musisz popracować, tylko tym razem nie nad maturami:-D. Popracuj z ukochanym!!!!:-D

hej Kobiety;
ale produkujecie...
ja jestem Asia - ale to chyba było wiadomo :-D:-D
muffy;
ja wspomagałam się progesteronem - czyli duphastonem - od 16 dnia cyklu do 25. Co więcej, na podwyższoną prolaktynę brałam parlodel.
ptaszyna;
grzybki w ciąży często się pojawiają - ważne aby je leczyć i brać tablety. Myślę, że basen może w dużej mierze mierze się przyczynić do pojawienia się grzybka.
całuję i ściskam Was wszystkie

Mika! To bardzo cenna wiadomosc. :tak::tak::tak:... Moze te Twoje bocianki juz przelecialy Baltyk. Chociaz tu dalej jest w okolicach zera... Ale niestety, ten weekend spedzam tylko towarzystwie probnych matur, wiec zadnych przytulanek nie bedzie :no:... musze dokonczyc fizyke...

dobranoc dziewczynki :-) idziemy już od kompa bo oczy Mi się kleją :szok: a Patryczek szaleje w brzuszku więc idziemy coś zjeść potem kąpiel i do do łóżeczka ;-):tak:

maggie ja tego bociana to przegoniłam przez ten Bałtyk więc wypatruj go dzielnie bo jest już bliziutko:tak::tak:
czasen trzeba popłakać zeby się oczyścić i marudź zawsze kiedy masz tylko ochote

A ja zabra łam się za porządki pomyłam okna poprałam firany sprzątnęłam całą kuchnię jutro czeka na mnie łązienka a mi juz dzis się nie chce.

A wiecie że od wtorku ma ponoć padać snieg:szok::szok: przez cztery dni, normalnie cyrk

Oj,co Ty piszesz Agnieszko,śnieg:baffled::confused: ja już mam dosyć tej pluchy i wiatru:dry:
Ja pogodę zawsze tutaj sprawdzam,polecam:tak: Prognoza Pogody ICM
A ja chyba za bardzo nie będę sprzątać na święta,lada dzień się przeprowadzamy,to chyba nie warto:-p A tak serio to i tak będę musiała posprzątać,tyle,że dwa mieszkania:baffled:
Dobranoc.Pa.

reklama
Do góry