reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kochane dziewczynki.
Nie było mnie troszkę, a tu jak zwykle produkcja i znów jestem do tyłu, ale doczytam wszystko :-)
W środę był ciężki dzień.To już 3 miesiące jak stracilismy naszą Kruszynkę... :-(
Jednak dzisiaj byłam u lekarza.I bardzo mnie ucieszyło, że ze mną wszystko ok. I, że możemy zacząc staranka :-) dostałam polecenie na nastepna wizytę pojawić się z fasolką ;-)
pozdrawiam Was cieplutko i ściskam mocno,a szczególnie nasze mamusie zbliżające się do rozpakowania.
p.s. mam na imię Małgorzata :-D

reklama
Czesc Gosienko! Gratuluje zielonego swiatelka!!!!!:tak::tak::tak:. To do pracy!
Nasze Aniolki odeszly w tym samym dniu...tzn. moj chyba wczesniej, ale w tym dniu sie dowiedzialam....

Ale moze nam sie uda spotkac na grudniowko-styczniowkach... Tak miedzy nami Malgosiami :-D....

I pare jeszcze chetnych dziewczynek dolapiemy :-). Podobno w Polsce widziano juz BOCIANA!!!!!

Chociaz powtarzam sobie, zeby sie nie nakrecac...W poprzednim cyklu doswiadczylam wszystkich chyba mozliwych podrecznikowych objawow wczesnej ciazy, obsikalam nadaremno 2 testy bo @ sie wredota spoznila...
Narazie tylko nabylam 2 dni temu litrowy sloik korniszonow... ktory wlasnie skonczylam...:zawstydzona/y:....

IKUS, przeczytalam sobie Twoj opis porodu :szok:. Jestes superdzielna :tak::tak::tak:. Dalas sobie rade! Teraz bedzie tylko lepiej! Nie daj sie smuteczkom.

EWA i DAGA, to moze juz nie bede jednak Was tak popedzac...;-)

Maggie2412, Ja mieszkam na pomorzu i widziałam tydzień temu 2 bociany jak leciały. Wtedy też powiedziałam mojej mamie o Naszej fasolce. To był dzień kobiet i moja mama powiedziała, że to jej najlepszy prezent:-)
A teraz masz weekend, więc musisz popracować, tylko tym razem nie nad maturami:-D. Popracuj z ukochanym!!!!:-D

hej Kobiety;
ale produkujecie...
ja jestem Asia - ale to chyba było wiadomo :-D:-D
muffy;
ja wspomagałam się progesteronem - czyli duphastonem - od 16 dnia cyklu do 25. Co więcej, na podwyższoną prolaktynę brałam parlodel.
ptaszyna;
grzybki w ciąży często się pojawiają - ważne aby je leczyć i brać tablety. Myślę, że basen może w dużej mierze mierze się przyczynić do pojawienia się grzybka.
całuję i ściskam Was wszystkie

Mika! To bardzo cenna wiadomosc. :tak::tak::tak:... Moze te Twoje bocianki juz przelecialy Baltyk. Chociaz tu dalej jest w okolicach zera... Ale niestety, ten weekend spedzam tylko towarzystwie probnych matur, wiec zadnych przytulanek nie bedzie :no:... musze dokonczyc fizyke...

dobranoc dziewczynki :-) idziemy już od kompa bo oczy Mi się kleją :szok: a Patryczek szaleje w brzuszku więc idziemy coś zjeść potem kąpiel i do do łóżeczka ;-):tak:

maggie ja tego bociana to przegoniłam przez ten Bałtyk więc wypatruj go dzielnie bo jest już bliziutko:tak::tak:
czasen trzeba popłakać zeby się oczyścić i marudź zawsze kiedy masz tylko ochote

A ja zabra łam się za porządki pomyłam okna poprałam firany sprzątnęłam całą kuchnię jutro czeka na mnie łązienka a mi juz dzis się nie chce.

A wiecie że od wtorku ma ponoć padać snieg:szok::szok: przez cztery dni, normalnie cyrk

Oj,co Ty piszesz Agnieszko,śnieg:baffled::confused: ja już mam dosyć tej pluchy i wiatru:dry:
Ja pogodę zawsze tutaj sprawdzam,polecam:tak: Prognoza Pogody ICM
A ja chyba za bardzo nie będę sprzątać na święta,lada dzień się przeprowadzamy,to chyba nie warto:-p A tak serio to i tak będę musiała posprzątać,tyle,że dwa mieszkania:baffled:
Dobranoc.Pa.

reklama
Do góry