reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć laski.znowu za dużo piszecie:-p Imiona pękne macie,teraz to mi sie pomieszało i całkiem nie wiem kto je kto:baffled:
Hsg nie miałam,ktoś się pytał chyba.Tak osobiście to myślę,ze to starszy rodzaj badania,i to samo da dokładne usg z dopplerem itp,jak któreś z dziewczyn pisała.ale pewna nie jestem:sorry2:
Ika kochana,ja też miałam po urodzeniu M mega depresję i zdrowie mi się sypnęło,tak się rozchorowałam,że razem w szpitalu wylądowaliśmy (jak miał 3 tyg.czyli po 1 tyg. w domu).Hormonki szaaaleją.Po 3 miesiącach doszłam do siebie jako tako,a po 6 to całkiem git było.Już nie pamiętam;-) Ucałuj Manię,zdrówka i głowa do góry !!!
Już serio nie pamiętam co komu jeszcze.Zdrówka,fasolek,dobrych humorków.
I czekamy ..Ewa,Daga :-D (Ja mam urodziny w środę,może chcę e-cioci zrobić prezent:-p).
Buziaki.Pa.

reklama
Hej,
miło mi poznać też imiona naszych Dziewczyn, choć niektóre już poznałam wcześniej. Ja jestem imienniczką tolki23.

Pozdrawiam ciepluteńko Wszystkie.
daga.p, ewa33 - trzymam kciuki!!!!! Może to dziś???

Ika_S To opowiadaj, jak się czujesz po dwóch tygodniach od narodzin maleństwa?? Masz jeszcze czas na to, żeby się wyspać i odpocząć ?? Pewnie nie:-)

POMOCY!!!!
Odebrałam kolejne wyniki:
Toksoplazmoza: IgG <5,0 IgM 0,090 czyli ok choć poprzednio IgM mialam 0,058
Hormon tarczycy też ok bo TSH 1,89
ale żelazo mam tragiczne bo 4,8 a norma od 11 :-(
i niewiem co z progesteronem bo w 13 dc miałam 0,21 babka w labolatorium mówi ze za duzo ale wg mnie to za mało.:-( Napiszcie coś. Co o tym myślicie?

Mam jeszcze jeden problem.
Czy to normalne ze w czasie owulacji wystąpiło lekkie brazowawo-czerwonawe plamienie jak nigdy nie mialam czegoś takiego?

Miroslava1979 - tak dokładnie wtedy powiedzieliśmy sobie TAK !!!! :-)

ewa i daga - będzie dobrze już niedługo a może i nawet dzisiaj :tak::-p

Ikusia - trzymaj się dzielnie kochana :-) i ucałuj ode Mnie i Patryczka Manię ;-);-);-);-)

Cyprysiowa - z tego co piszesz Toksoplazmoza: IgG <5,0 IgM 0,090 czyli ok choć poprzednio IgM mialam 0,058 byłaś już z tymi wynikami u lekarza??

u Mnie na wyniku jest : czyli nie przechodziłam anie choroba nie jest w trakcie
Toxoplasma gondii IgG - 0.1
wynik ujemny < 2.0
wynik dodatni > lub = 3.0
wynik wątpliwy 2.0 - 3.0

Toxoplasma gondii IgM - 0.154
wynik ujemny < 0.499
wynik dodatni > lub = 0.600
wynik wątpliwy 0.500 - 0.599

chociaż teraz mam powtórzyć badanie bo to robiłam w czerwcu czyli wtedy jeszcze nie byłam w ciąży :tak: a żelazo masz naprawdę niskie idź do lekarza niech przepisze Ci żelazo :tak::tak:

witam dziewczyny
wpadłam się tylko przywitać bo mam dziś smutny bo dziś właśniie mija 2 lata od utraty mojego aniołka byłam na cmentarzu świeczke zapalić :-:)-(

reklama
Ja tylko na momencik, bo niedawno wrocilam z pracy i w ramach relaxu weszlam na BB :-) Faktycznie, gaduly sie zrobilysmy, ale to przeciez fajnie :tak:. Super, jestescie kobitki :tak::tak::tak:
Moze pozniej napisze wiecej ( a moze nie :szok: bo znowu kobitki bedziecie narzekac) jak mi sie humor polepszy, bo co bede teraz smecic... Moze to ze zmeczenia...
Jak durny glupek weszlam na moje dawne lipcowki i popatrzylam na suwaczek dziewczyny, ktora ma termin na ten sam dzien, na ktory ja mialam ... i pokazuje 25 tydzien... rozryczalam sie...
No nic, zdecydowanie koncze.Trzymajcie sie dziewczynki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry