reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny pomocy :-( w nocy z M zebralo nas na amory ale nie kochalismy sie tylko
piescilismy M nigdzie mi palcow nie wkladal i zaraz po tym jak poszlam do lazienki to poleciala
ze mnie brazowawa krew czyli plamienia chwilowe one sa ale sa . :-(
Wzielam od razu luteine dopochwowo i w pochwie tez bylo brazowo godzine po tym jak sie
podcieram to jest jeszcze troche plamien Boze dziewczynki boje sie :-(

reklama
hej.
Dorota duże nie są te plamienia a plamienia się czasem zdarzają ot tak ale jedź lepiej do lekarza lub do szpitala niech Cie przebadają dla świętego spokoju. Nie martw się jak leżałam w szpitalu to 3/4 dziewczyn było z takimi wlasnie plamieniami, które przeszly po kilku dniach i bylo ok.

Dorotka spokojnie, plamienia w ciazy sa normalne i nie swiadcza, ze dzieje, sie cos zlego. Zwlaszcza jak to nie jest swieza krew. Ale oczywiscie zadzwon do ginka albo jedz do szpitala, bo po co sie masz denerwowac.

Cyprysiowa :-)Dziendoberek widze, ze juz dzialasz. Ja juz zaliczylam spacer z suka i zabieram sie za sprzatanie... strasznie mi sie nie chce..:baffled:

W tematach meteorologicznych... pada snieg z deszczem...:wściekła/y:

Tolus :-)
Jezyk, dzieki za bocianki :tak:

Caluski i pozdrowionka dla wszystkich. Milego i relaksujacego weekendu

Maggie a dzień dobry :) mnie dziś dziecko o 7 z łóżka wyciągnęlo.Jak zawsze zreszta :baffled:

Poczytałam sobie troche o plamieniach owulacyjnych i moje wlasnie do niego pasowało zwłaszcza że był to 14dc (cykle 28) Jeśli tak to.... :szok: Jeny już się zaczynam bać na poważnie.

Hej babki:blink: Jejku,jak mi się spać chce,a my już na nogach 2,5 godziny:baffled:
Dorotko,pewnie to nic takiego,ale jedź do gina.Mi tam gin w pierwszym trymestrze zabraniał wszystkiego właśnie:zawstydzona/y:
Pozdrawiam.

Jezu Gabi strasz mnie więcej :zawstydzona/y:
Było tylko jednorazowe, najpierw maciupka plamna wielkości ziarenka maku :) później taka plama okolo 3 cm/1cm i nic więcej.

Tylko po to żelazo do lekarza biegnij,dużo mięska itp. bo bardzo małe masz (a może to był błąd,bo naprawdę bardzo niskie).Pa.

reklama
Dzis sobota i nikt nie przyjmuje tylko den durny szpital co w nim bylam ostatnio gadalam z gin i kazal lezec a w poniedzialek przyjsc ale ja do poniedzialku nie wytrzymam chce jecha do szpiatal innego ale nie ma kto ze mna jechac :-( boje sie strasznie i wole usg i zby powiedzieli ze jest dobrze

Do góry