reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka,to Twój avatar pzregłosowany:-p
Selena,jak juz pytasz,to mnie dzis po prostu szlak trafia i chyba zaraz eksploduję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Albo sobie włosy z głowy powyrywam,albo coś.Juz się na chlopaków powydzierałam,nie słuchaja sie w ogóle wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Do tego góra 3 minuty po jedzeniu robi mi sie słabo z głodu:szok: Nie mogę tak wstawać co chwile,a mąz nawet jak jest to mi tlumaczy,że dopiero zjadłam.
Zaraz dostanę szału od tego bezruchu naprawdę.
I nad domem,praniem,obiadem itp. nie mogę zapanować.Prawie caly czas sama z Miskiem jestem.Buuuuuuuuuuuuuuuuu.
No nic,trza się uspokoić.Taaa spokój,bezruch,patrzenie w sufit,zaraz zwariuję.A na tym głupim suwaczku 143 dni jeszcze:szok:
Pa.

reklama
GAbi twoj suwaczek mkni ejak burza,,, oby tak dalej,, dzielna z CIebie kobitka,,,dasz rade......a za to jaka nagroda CIę czeka,,,,,

O kasiek dobrze to ujełaś...slodziutka ja jestem za powrotem zdjecia w niebieskiej bluzce!!!!

kasiek...jakies objawy ciazowe?....

gabi..ja dis o niczym innym nie marzę tylko o tym by się położyc....

Miruś...ale ty nie jestes sama..masz chyba w domku jakies cudne zwierzaczki?...Ech kiedy u mnie bedzie ten 24 tc....tak bym juz chciała....a w 2poł lut-pocz marca miałam termin porodu....ech...miałybysmy rówieśników....

Witam Pixelko,, wiesz z objawami to róznie,,,,,, bo wiesz ja z Igorem tez za dużo mnie miałam,,,,, teraz to głodna jestem, troche podbrzusze kłuje,,, i nieraz pierci ale rzadko i to tyle,,, strasznie sie boje,,,, masakra a jak u CIebie?

Kasik, u nas w laboratorium przy szpitalu beta hcg kosztuje 25 zł i wynik jest tego samego dnia. Ale pojechały z tą ceną, że szok normalnie!

Edytka mi też Twoje poprzednie zdjęcie bardzo się podobało :).

Gabi kochana, a pokrzycz trochę na chłopaków jak Ci lepiej, hihihi, w końcu w ciąży jesteś! Te 143 dni szybciutko miną zanim się obejrzysz.

A ja zaraz idę na zastrzyk, ostatni dzisiaj :).

Gabi to moze popłacz sobie troszeczke to Ci przejdzie,tylko sie juz nie denerwuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny! Wczoraj pisałam o wynikach moich testów. Wiem że dopiero na koniec tygodnia będę miała potwierdzenie jeśli test wyjdzie pozytywnie, ale wasze wczorajsze gratulacje mnie podbudowały i w głębi serca już się cieszę. Mam tylko nadzieję że się nie rozczaruję.

reklama
Troszkę się martwię bo czytałam dzisiaj ,że po poronieniu poziom HCg utzrymuje się na niskim poziomie i może dawać mylny wynik testu, ale jak robiłam test półtora tygodnia temu to wynik był negatywny!!!!!! czyli wtedy nie było to teraz chyba tylko fasolka dała dwie kreski?

Do góry