reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka,masz rację miała się zająć.Pisalam wtedy do admina i mi nie odpowiedzieli,gdzies sie maile zapodziały chyba.A potem to już źle się czulam itp.Przepraszam:zawstydzona/y:Nie raz juz o tym myślałam.Ale nie mogę zagwarantować po prostu,ze bedę miała czas i siły.Cieszę się Modroklejka,że się tym zajęłaś:-D Kamień mi spadł z serca:-p jak coś to chętnie pomogę.
Na poczatek mam taką propozycję,jak myslicie? Może by zmienić nazwę tego wątku,bo trochę mylaca dla nowych osób jednak.Może pogaduszki Aniołkowych mamuś czy coś w tym stylu:confused::confused::confused:
Mirka,uśmiechnij się.Przynajmniej chodzić możesz;-)
Ja też zdecydowanie wolałam zdjęcie Słodziutkiej:-p Tymbardziej,ze taką małpkę ma sporo osób na bb i troche mnie myli,bo patrze na avatar i z kims innym się kojarzy.No i Słodziutka ma jednak ładniejsza mordkę.Ale mojemu synkowi małpka się podoba:-D
Pa.

reklama
Gabi może masz rację.. ale tytuł "ciąża po poronieniu - pogaduszki Aniołkowych mamuś" moze tak by sens wątku nie zaginął???
A Madzia chyba została moderatorem marcóweczek.

Mika pewnie ciesz się piątek już tuż tuz... i Twój ukochany M wróci do Ciebie i Juniroka... i to jaki stęskniony :rofl2::-D

Buziaczki
Zmykam do męża...

To i Ja się przywitam.
kasik, wiem,że jak robiłam badanie to Mnie pytano czy to ma być BETA HCG czy HCG ilościowo. I na betę miałam czekać długo i była droga.

Słodziutka, wiesz ,że wolałam zdjęcie, juz prosiłam Cię o zmianę Avatarka.

Gabi, jak samopoczucie? Bardzo Cię męczy leżenie? Mogę się na szczęście tylko domyślać.

szafirku, dziś całkiem nieźle tak z rana, Ja zaczynam się czuć gorzej z biegiem dnia.

Hej dziewczynki,,,,,ALSO piekne zdjecie...Martunia spokojnie, to zapewne za wcześnie mi lekarz sam odradził dopiero ide 8 grudni ana usg,,,

No w piątek zobaczę dwóch moich facetów, bo idę do lekarza, więc Juniorek też mi pewnie pokiwa:-) Wiecie, te jego kopniaki są takie słodkie, ze jak dlamnie to może mnie kopać ile chce:-D

Hej dziewczyny,
ja też niedawno robiłam to badabie i u mnie kosztowało dokładnie 28,50 PLN
a wyniki - za 2,3 dni poniewaz wysyłaja to do wrocławia
pozdrawiam :-)

Słodziutka mi tez brakuje Twoich postów,, i wolę tyez zdjęcie,, odrazu wiedziałam,że to ty,, a tak,,,, zdjęcie w niebieskiej bluzeczce było urocze,,,,,

Alicja.. DZIĘKi,, ale zawitaj do nas na BB/Kinguś,Karola,Agi,Beti.Ola,Danuska,Enka,Syluś,Ni usia,Mała...Dilajla,Guska,Gabi,Mireczko,Mordokljko,Ona,Szafirek,Also,Allaa,AnestoSelenka,Pix elka,selenko, Słodziutka, Marta, kasik..pozdrawiam serdecznie

reklama
KAROLKA kochana a może się odezwiesz,, tesknię za TOBĄ,,ale rozumiemSyla ja byłam pewnaże dostanę @,, bolał mnie,brzuch na @ i krzyz jak CIEbie,,,,,,,,,bądż dobrej mysli,,,,,,

Do góry