reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka,masz rację miała się zająć.Pisalam wtedy do admina i mi nie odpowiedzieli,gdzies sie maile zapodziały chyba.A potem to już źle się czulam itp.Przepraszam:zawstydzona/y:Nie raz juz o tym myślałam.Ale nie mogę zagwarantować po prostu,ze bedę miała czas i siły.Cieszę się Modroklejka,że się tym zajęłaś:-D Kamień mi spadł z serca:-p jak coś to chętnie pomogę.
Na poczatek mam taką propozycję,jak myslicie? Może by zmienić nazwę tego wątku,bo trochę mylaca dla nowych osób jednak.Może pogaduszki Aniołkowych mamuś czy coś w tym stylu:confused::confused::confused:
Mirka,uśmiechnij się.Przynajmniej chodzić możesz;-)
Ja też zdecydowanie wolałam zdjęcie Słodziutkiej:-p Tymbardziej,ze taką małpkę ma sporo osób na bb i troche mnie myli,bo patrze na avatar i z kims innym się kojarzy.No i Słodziutka ma jednak ładniejsza mordkę.Ale mojemu synkowi małpka się podoba:-D
Pa.

reklama
Gabi może masz rację.. ale tytuł "ciąża po poronieniu - pogaduszki Aniołkowych mamuś" moze tak by sens wątku nie zaginął???
A Madzia chyba została moderatorem marcóweczek.

Mika pewnie ciesz się piątek już tuż tuz... i Twój ukochany M wróci do Ciebie i Juniroka... i to jaki stęskniony :rofl2::-D

Buziaczki
Zmykam do męża...

To i Ja się przywitam.
kasik, wiem,że jak robiłam badanie to Mnie pytano czy to ma być BETA HCG czy HCG ilościowo. I na betę miałam czekać długo i była droga.

Słodziutka, wiesz ,że wolałam zdjęcie, juz prosiłam Cię o zmianę Avatarka.

Gabi, jak samopoczucie? Bardzo Cię męczy leżenie? Mogę się na szczęście tylko domyślać.

szafirku, dziś całkiem nieźle tak z rana, Ja zaczynam się czuć gorzej z biegiem dnia.

Hej dziewczynki,,,,,ALSO piekne zdjecie...Martunia spokojnie, to zapewne za wcześnie mi lekarz sam odradził dopiero ide 8 grudni ana usg,,,

No w piątek zobaczę dwóch moich facetów, bo idę do lekarza, więc Juniorek też mi pewnie pokiwa:-) Wiecie, te jego kopniaki są takie słodkie, ze jak dlamnie to może mnie kopać ile chce:-D

Hej dziewczyny,
ja też niedawno robiłam to badabie i u mnie kosztowało dokładnie 28,50 PLN
a wyniki - za 2,3 dni poniewaz wysyłaja to do wrocławia
pozdrawiam :-)

Słodziutka mi tez brakuje Twoich postów,, i wolę tyez zdjęcie,, odrazu wiedziałam,że to ty,, a tak,,,, zdjęcie w niebieskiej bluzeczce było urocze,,,,,

Alicja.. DZIĘKi,, ale zawitaj do nas na BB/Kinguś,Karola,Agi,Beti.Ola,Danuska,Enka,Syluś,Ni usia,Mała...Dilajla,Guska,Gabi,Mireczko,Mordokljko,Ona,Szafirek,Also,Allaa,AnestoSelenka,Pix elka,selenko, Słodziutka, Marta, kasik..pozdrawiam serdecznie

reklama
KAROLKA kochana a może się odezwiesz,, tesknię za TOBĄ,,ale rozumiemSyla ja byłam pewnaże dostanę @,, bolał mnie,brzuch na @ i krzyz jak CIEbie,,,,,,,,,bądż dobrej mysli,,,,,,

Do góry