Słodziutka,masz rację miała się zająć.Pisalam wtedy do admina i mi nie odpowiedzieli,gdzies sie maile zapodziały chyba.A potem to już źle się czulam itp.PrzepraszamNie raz juz o tym myślałam.Ale nie mogę zagwarantować po prostu,ze bedę miała czas i siły.Cieszę się Modroklejka,że się tym zajęłaś Kamień mi spadł z serca jak coś to chętnie pomogę.
Na poczatek mam taką propozycję,jak myslicie? Może by zmienić nazwę tego wątku,bo trochę mylaca dla nowych osób jednak.Może pogaduszki Aniołkowych mamuś czy coś w tym stylu
Mirka,uśmiechnij się.Przynajmniej chodzić możesz;-)
Ja też zdecydowanie wolałam zdjęcie Słodziutkiej Tymbardziej,ze taką małpkę ma sporo osób na bb i troche mnie myli,bo patrze na avatar i z kims innym się kojarzy.No i Słodziutka ma jednak ładniejsza mordkę.Ale mojemu synkowi małpka się podoba
Pa.
Na poczatek mam taką propozycję,jak myslicie? Może by zmienić nazwę tego wątku,bo trochę mylaca dla nowych osób jednak.Może pogaduszki Aniołkowych mamuś czy coś w tym stylu
Mirka,uśmiechnij się.Przynajmniej chodzić możesz;-)
Ja też zdecydowanie wolałam zdjęcie Słodziutkiej Tymbardziej,ze taką małpkę ma sporo osób na bb i troche mnie myli,bo patrze na avatar i z kims innym się kojarzy.No i Słodziutka ma jednak ładniejsza mordkę.Ale mojemu synkowi małpka się podoba
Pa.