reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
szafirku a co u ciebie...ja jak nacisne brzuszek czuje jak bardzo mi sie macica powiekszyła...taki spory pomarańcz....ale na zewnatrz jestem płaska jak byłam

u mnie dobrze lekkie objawy ciążowe to znaczy mdłości zawroty głowy spanie coś ciśnie w brzuchu no i ból piersi a ten chwilami nie jest lekki :)
Czekam piątku i wszystko będzie jasne, jak zobaczę serduszko to będzie dobrze ...

Szafirku a który to bedzie tydzień od owu? zobaczysz napewno...bedzie tykało jak w zegarku...ale wierzę, że trudno ci usiedzieć spokojnie....

Witam . Pozdrowionka dla wszystkich!!!!
Dzwonili do mnie z przychodni ze nie wykryli zadnych bakterii w moczu. To ja juz nie wiem co mi jest. Albo musze dojsc do siebie albo to cos gorszego. Mysle ze to pierwsze i juz sie ciesze bo to juz blizej staranek!!! Ale jeszcze nie dostalam 2 @ :angry: a powinien byc w sobote.
Szafirku ale Ci zazdroszcze bleee :-) :tak: och, ciekawe kiedy ja se po..... chociaz u mnie w rodzinie nikt nie wymiotuje. I ja w poprzedniej ciazy czulam sie dobrze a jak cos troche sie zaczynalo to wmawialam sobie ze to rodzinne i ze u mnie nie!!!! ( wiem ze to nie prawda ale czesto sie zdarza ze kiedy kobieta nie wie o ciazy to ok. a jak sie dowie to od razu na drugi dzien wymiotuje i cos jednak jest w psychice).
Slodziutka ZDJECIE!!!!!!!
A moze na poczatek to chociaz zmiana nazwy watku na ciaza po poronieniu a nie po poronoieniu?

reklama
szafirku trzymam kciuki, fasolka jest i ma się napewno dobrze....
ja to sobie codziennie powtarzam 100 razy dziennie jak mantrę, że u mnie tez ok....w cos wierzyc trzeba :-)...

Do góry